Oral-B (Braun) Pro 2000 CrossAction

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B (Braun) Eltandborstar (107)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Lustigt att alla andra som har betygsatt produkten har fått den till rabatterat pris. Den höll visserligen i 3-4 år men sen lossnade gummigreppet och batteriet som inte är utbytbart var halvdött.
  Utbytesborstarna är galet dyra i Sverige, köp dom till lägre pris på tyska Amazon istället.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Kostar 349kr på Ge-kås
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag var skeptiskt till el-tandborstning men efter tandläkarbesöket förra året har jag använt den och inte nog med att jag spenderar 5min mindre per dag att borsta tänderna så blir de synligt mycket renare. (Jag har nu betydligt mindre belägg-/missfärgningar än tidigare men tandstenen är oförändrad.)

  Den är bekväm att använda och 30-sekundersindikationen hjälper till att hålla tiden man borstar varje munsektion. På-/avsättning av den löstagbara borsten är stabil och det är smidigt att ladda/förvara el-tandborsten genom att sätta den på laddningsdockan. Trycksensorn minskar risken att förstöra tandemaljen men personligen tycker jag att man måste pressa väldigt hårt för att den ska reagera. Det andra borstningsprogrammet är till för att stimulera tandköttet men jag använder den för att borsta tungan.

  För mig räcker batteriet nästan i 40min (13 borstningar) men då krävs det att man laddar det från uttömt läge i 22 timmar sträck vilket är på tok länge. Efter att batteriindikatorn har blinkat rött räcker batteriet till en borstning till och sedan är det bara ladda den till kvällen/morgonen och mer behöver man inte fundera (men visst hade 8 timmar varit en optimal laddningstid).

  + Rengör effektivt
  + Batteritid
  + Indikatorerna
  + Dubbla program
  + Greppvänlig
  + Lätt

  - Laddningstid
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Trevlig känsla. Bra med 30 sekunders intervaller och tryckvarning.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har använt den några veckor nu och är nöjd i det stora hela, det enda jag stör mig på är laddningstiden...
  Man kan använda den i ca 30min för att sedan behöva ladda den i över 10h, med andra ord krävs en extra tandborste om man inte vill avbryta laddningen.
  Varför har man inte utvecklat batterierna i eltandborsten? Är alla sådana?
  En mobiltelefon med ett batteri på ~3000mAh kan man ladda på 1,5h för att sedan fungera i 2-3 dygn men en tandborste är det tvärt om, tycker det är märkligt
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rejält drag i den, gillar trycksensorn.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt att få tag på borsthuvuden av olika slag. Även mjuka skonsamma. Prissättningen på borsthuvuden måste ge extrema vinstmarginaler.

  Det värsta är dock att det är lika kassa batterier som i alla(?) andra Oral-B.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Verkligen kanontandborste!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris. Min erfarenhet efter att ha provat denna produkt är positiv, tänder känner sig ren och berätta om du borstar för hårt, som jag ofta gör utan att tänka på det med vanlig tandborste. Få minus korta sladden till laddaren, eftersom vi har kontakt med upp på spegeln (som många har i badrummet) inte når ner kabeln till diskbänken. Lite dyrt i pris men annars nöjd med det.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till nedsatt pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är positiv. Jag är mycket nöjd med att de lyser rött om jag borsta för hårt, och var 30 sekunder. Tänder känner renare än med en vanlig tandborste och jag gillar att jag kan variera mellan olika borsthuvuden. Jag kan definitivt rekommendera detta!

  I gengäld mot Buzzador ska jag prova produkten och sedan skriva en översyn utifrån mitt intryck.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har denna tandborste till ett reducerat pris eftersom jag är en Buzzador. Jag valde denna tandborste eftersom den har allt jag behöver. Varningarna med rött ljus när du borstar för hårt (något jag vet att jag har gjort länge), och vid varje 30 sekunder, för att du ska byta sida, och extra när det har varit två minuter, vilket är förmodligen en trevlig borst . Jag är alla mycket nöjda med tandborsten. Jag har tidigare haft en mer komplicerad fråga, men utan trycksensor. Den gamle mannen hade display med tid framför, något jag saknar, men de nya tandborstar Oral-B, som har en display, endast extern display. Missar också ett fall med tandborste när du reser. Annars bra att hålla, borsta mycket bättre än vanliga tandborstar och batteritiden är lite under två veckor. Men du får vad du betalar för!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till nedsatt pris.
  Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att tandborsten håller sina löften. Det är mycket lätt att använda och tänderna känns smidig och ren. Trycksensorn hjälper mig att inte borsta för hårt. Det jag stor nytta.
  I gengäld mot Buzzador har jag nu försökt produkten och skriver därför ett omnämnande utifrån mitt intryck.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris.

  Min erfarenhet efter att ha provat produkten är positiv. Utmärkt nöjda med timer och tryck på funktionen. Negativt är priset. För högkostnadsprodukter och korta ledtider på laddering tillfälle.

  I gengäld Buzzador Jag ska försöka utvärdera produkten och sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Recensioner Recension av Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review_NO.pdf
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är att tandborsten är otroligt bra. Den lyser rött när du trycker för hårt och den har allt en tandborste behov. Det nya borsthuvudet rensar upp mellan tänderna och hjälper rent mellan tänderna och dessutom får man känslan av rena tänder. Den varar en längre tid på batteri (över en vecka, nästan två). Sammantaget är jag mycket nöjd med tandborsten och rekommenderar det.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris. Efter att ha provat den produkt jag kan rekommendera tandborste på. Det är lätt att använda, informerar trycket blir för hårt och det ger en otrolig renhet känsla som varar under hela dagen. Den avlägsnar effektivt plack och tänderna känns mycket renare än med en vanlig tandborste. Det enda negativa jag kan påpeka är att laddaren sladden är så kort att vi inte kan ladda din tandborste i badrummet. Vi har utlopp ovanför spegeln, och sladden när tyvärr inte upp till detta, det gör det lite mer besvärligt att ta betalt. I gengäld Buzzador Jag ska försöka utvärdera produkten och sedan skriva en recension baserad på mina intryck. Läs mer om Trusted Recensioner Recension av Buzzador: www.buzzador.com/buzzador/docs/Villkor_Buzzador_review_NO.pdf
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är en Buzzador och gjorde köpa denna produkt till nedsatt pris.

  Min erfarenhet efter att ha provat produkten är bra. Har använt eltandborstar i många år, men det är en mer avancerad modell än jag hade innan att ge främst följande fördelar.
  1: min gamla eltandborste gav endast varsel efter 2 minuter ger denna varning var 30 sekunder. Detta bidrar till att borsta jämnt över de rekommenderade två minuter.
  2: Ljudet när jag trycker för hårt. Jag gjorde naturligtvis mycket tills jag fick det här, jag fick en hel del blinkar rött de första dagarna. Efter ett par dagar jag stannade för att få något speciellt blinkar rött så antar att det betyder att blinka är effektiv.

  Allt som allt, jag tror att det är det som hjälper mig att bättre munhälsa.

  I gengäld Buzzador Jag ska försöka utvärdera produkten och sedan skriva en recension baserad på mina intryck.