TP-Link RE450

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Accesspunkter, bryggor & repeatrar (46)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Har denna och upplever inga problem om man placerar den så man får en blå ring. Ger en hyfsad förlängning av WIFI men om man verkligen vill ha större och snabbare wifi bör man se över att skaffa ett Ubiqiuti uniFI.
  Edit*
  Vet inte varför den får för sig att tappa kontakten ibland. Blir röd i några sekunder för att sedan bli tipp topp igen ett tag. Har inte orkat försöka felsöka varför ännu. Men noterade det när jag fick problem med hastigheten ute i garaget. Får bara 50 Mb/s där nu trots AC komponenter hela vägen.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Använder denna som brygga mellan wifi och ethernet. Förvisso bara 10 meter men den fungerar för ändamålet perfekt. Filkopiering 55MB/sek. BBK 430Mbit/sek. Enkelt och någorlunda snabbt GUI.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  På andra våningen snett över routern får jag 300 Mbit/s utan denna med en TP Link-AC3200 router. Men denna får jag 200 Mbit/s. Jag hade förväntat mig kring 5-600 Mbit/s. I alla fall inte MINDRE!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft denna repeater i drygt ett halvår nu och den har fungerat perfekt. Förut hade jag runt 10mbit i barnrummen som ligger längst ifrån min router. Men nu har jag runt 80-90 mbit där, och jag har aldrig blivit bortkopplad.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt att driftsätta. Men jag hade kanske väntat mig lite mer kraft.

  Kanske kan man inte begära mer då vi bor i ett betonghus med armeringsjärn i innerväggarna och det dämpar antagligen signalen. TPn sitter i alla fall längst från routern och signalen blir då bättre i det rummet.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är inte nöjd med detta produkt. den håller inte till hastighet vad det står att det ska hålla. Min internet går riktig segt ibland. Jag varnar er. Köp inte denna produkt, enligt mig.