Apple AirPods

 Lägg i lista  Jämför
Apple AirPods är trådlösa hörlurar av typen in-ear, speciellt designade för iPhone, iPad och iPod. De släpptes sent 2016. Har tät integration med digitala assistenten Siri. Sensorer i hörlurarna känner av när du placerar dem i öronen, andra när du pratar för att filtrera bort onödigt ljud i bakgrunden. Till Apple AirPods följer det med ett laddningsfodral för extra lång användning och förvaring. Stäng
Apple AirPods är trådlösa hörlurar av typen in-ear, speciellt designade för iPhone, iPad och iPod. De släpptes sent 2016. Har tät integration med digitala assistenten Siri. Sensor... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft dem 3 veckor nu. Hade en bugg första veckan som härrörde från min telefon där de tappade koppling vid telefonsamtal, men sen Apple bytte telefonen har de fungerat flawless – jag använder dem i princip hela dagarna. Och batteri-case't är sån smart kompanjon – poppar in dem där när jag lyssnat ett part timmar och behöver gå på toa, några minuter senare och klar har jag vips nån timma till laddning. Poppar jag in dem i raset under en hel fika/lunch har jag i princip resten av dan uppladdad.

  Interaktionen att man tappar dubbelt på dem är smart – det funkar hela vintern med vantar och allt. Tillochmed i skidbacken. Bara dubbel-tappa och be Siri skicka ett meddelande till "min fru" att "jag tar ett åk till". Jag använder Siri många gånger per dag – speciellt för att sätta påminnelser och kalendrar, samt ringa eller messa folk. Men, man hade gärna velat ha nån mer funktion här. Trippeltapp för paus? Dock inte några mini-mini-knappar som bara funkar om jag sitter still och kan leka braille tills jag hittar rätt.

  Och ljudet är bättre än många många andra hörlurar i denna storleken – bättre än EarPods – och så bra jag inte finner ett behov av att orka med mina stora lurar längre. Ta och testa dem med exempelvis Ed Sheeran - Shape of You på 75-80% volym. Lyssna introt och hoppa sen till när basen joinar vid 2:00. Jag säger inte att det slår ett par Grado-lurar men i vardagslivet när jag gör 1000 olika aktiviteter är de så bra att mina studio-lurar ter sig väldigt nischade. Helt klart är för 90% av befolkningen är detta ljudet riktigt riktigt bra för priset, portabiliteten och smidigheten som AirPods och caset erbjuder.
 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Beroende på vad du förväntar dig av dem kastar du antingen pengar i sjön, eller så kommer de göra ditt liv väldigt mycket enklare.

  Rent praktiskt är de riktigt coola tycker jag. Allt från det lilla magnetiska förvaringsfodralet och hur de laddas, till den smidiga parkopplingen och hur de integrerar med Siri och pausar uppspelningen när du lyfter ut dem ur örat. Lite synd att de inte har ett smartare sätt att justera volymen bara.

  Passformen tycker jag är något bättre än Earpods, de skaver inte i öronen men efter en stund känner jag av dem.

  Ljudet är okej men inte mer. De har en bra klang i mellanregistret så röster i musik och podcaster låter bra. Ljudbilden är fylligare och har mer tryck i trummorna än vad Earpods har. Dock går basen inte djupt och blir väldigt snabbt grumlig och förvrängd när man drar på. Det samma gäller diskanten som låter lite papprig och blir direkt hård när volymen skruvas upp.

  Jag skulle inte rekommendera dessa lurar till musik endast men det finns å andra sidan få (inga?) helt sladdlösa proppar i denna storleken som faktiskt låter bra.

  Men till vardags, till samtal i bilen, podcaster och kanske lite musik i solsängen eller på promenaden är de en trevlig kamrat att ha i fickan och en bra försmak på hur hörlurar kommer fungera ihop med våra apparater i framtiden.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Extremt smidiga hörlurar. Riktigt bra räckvid. Ljudet är lite bättre än earpods - det vill säga helt ok. Bra konstruktion. Dyra. Väldigt genomtänkt design. Använder dem mycket mer än jag trodde, just p.g.a. att de är så smidiga. Synd att man inte kan ändra volymen på själva hörlurarna, dock. Känns som hörlurarna + caset har blivit en till pryl man alltid har i fickan. Tror att många liknande produkter kommer att komma ut de närmaste åren.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  Mycket smidiga lurar som är perfekta att använda när man behöver prata i telefon med upptagna händer, tex på jobbet eller som jag hemma under föräldraledigheten med barn i famnen.

  Synkar bra och så som den ska. Självklart strular det nån gång då och då eller är lite segt. Det står ju att den ska ansluta på ett par sekunder och börja ansluta direkt när man tar ut dem ur skalet. Det funkar oftast men ibland kan det ta tex 10 sekunder vilket är lite störigt när man ska svara på ett samtal men inget hinder.

  Enastående batteritid! Laddar dem i princip aldrig då jag bara använder en lur när jag pratar. Varje lur räcker ungefär 5 timmar så när ena har laddats upp flera gånger och skalets batteri är slut så har jag ännu en laddning i vänstra luren kvar. Räcker veckor för mig!

  Enda nackdelen än är att de är helt värdelösa för att lyssna på musik/pod/radio etc om man inte sitter hemma i ett tyst rum. Prata i telefon går bra men när jag vill koppla bort totalt med lite ljudisolering (tex på gymet eller bussen) så måste jag ta ett par andra in-ear lurar (optoma be3 sport).
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Köpte AirPods våren 2017 när de lanserades. På ett år jag bytt ut mina lurar 3 gånger pga olika problem, inkl att lurarna dramatiskt tappat volym med 50–90% reduktion. Tillbringar antagligen 1-2 timmar i veckan med olika felsökningsproblem, inkl att para om dem, starta om datorn, fabriksåterställning osv – använder dem troligtvis 10-12 timmar per dag vilket troligen är över genomsnittet, men med det följer också en del huvudvärk.

  AirPods är dessvärre en instabil produkt, särskilt om man använder dem med Mac och inte bara iPhone (till iOS brukar de generellt funka bra). Det vanligaste problemet är att Bluetooth-signalen från dator eller mobil, brukar tappa dialogen med lurarna, vilket är ett mjukvarufel. Då får man fabriksåterställa enheten och eventuellt Bluetooth-modulen på datorn.

  Jag gillar generellt funktionaliteten och ljudet i dem, men det lär dessvärre dröja ett tag ytterligare innan Apple får ordning på mjukvaran. Mic-kvalitén för inspelning på Mac är också _väldigt_ kass (SCO istället för AAC) där jag hoppas på en förbättring i framtiden.
 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Airpods slutsålda på flera håll – ny version är möjligen på gång? Det började ta slut i oktober 2018 runt om i Europa och nu i Sverige.

  Det som har skett med andra Apple produkter har nu skett med AirPods, det är slut hos det flesta leverantörer och butiken säger att de tär på väg, leveransproblem eller ny version är möjligen på gång? Ny W2-chip eller trådlös Qi-laddningsplatta med det nya laddningsskalet eller bara slut på lager.....

  Fast det var slut också till julen 2017 så kanske Apple sätt att skapa behov, då Iphone och andra Apple delar har blivit 20 - 50 % dyrare... nja, vi får se till julen 2018 om det är "Same as last year.... old Airpods 1"!
 • Acceptabel
  7 dagar sedan
  Helt OK lurar till ett högt pris.
  Jag har haft lurarna i ett par månader och använder dem dagligen för att prata i telefon och lyssna på musik, det är ett par väldigt smidiga lurar som är lätta att ta med sig och har bra batteritid men dom kunde haft bättre passform och trådlös laddning.

  Positivt:
  Snabb koppling till mobilen (automatiskt utan att behöva ansluta manuellt genom BT)
  Snabbfunktioner när man tar ut lurarna/lur från örat eller när man "tappar" på en lur.
  Batteritiden.
  Smidigt och snabbt att lägga i lurarna i laddningsfodralet med magneter.

  Negativt:
  Laddningsfodralet blir repigt snabbt, rekommenderar att man köper ett skydd till.
  Ingen trådlös laddning. (kommer antagligen i nästa modell)
  Lätta att bli av med, dom är så pass små att de blir svårt att hitta om du skulle tappa dem i kollektivtrafik eller liknande.
  Passformen är ingen höjdare, har tappat mina ett flertal gånger.
  Priset.
 • Bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  Jag är nöjd. Brusar tyvärr en del när man pratar i telefon men att lyssna på musik fungerar fint :)
 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 18 dagar sedan
  Pinsamt, Apple! Liksom iPhone X så är priset helt vansinnigt för vad man egentligen får. Ljudet ok men om man inte redan är fast i Apples iOS ekosystem så kan jag inte rekommendera dem. Nej tyvärr dog innovation med Steve Jobs hos Apple och när konkurrenterna får till ett ekosystem som fungerar så blir Apple oväsentliga.
 • Ganska dålig
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 18 dagar sedan
  Dessa hade varit BÄST...om:
  1 - de passade öronen utan att trilla ut vid minsta rörelse
  2 - De var snygga och inte såg ut som det rann var ur örat
  3 - De funkade sömlöst för andra operativ än IOS
  4 - De lät lika bra som t.ex. Samsungs Icon-X (no they dont)
  5 - Folk hörde en lika bra via mic som på (se 4) eller andra kvalitet-in ears
  6 - Man kunde lagra musik lokalt i dem (som se 4) och bypassa iTunes
  7 - De tog priset och skalade av största delen av Apples vinst (ca 70%) och sedan sålde dem med alla kriterier ovan uppfyllda.

  Summering:
  En 300-ing är de...kanske värda...om man har öron de sitter kvar i, men oddsen är dåliga på det. Annars kör skumgummi o gaffatejp så sitter de skönt och säkert jag har testat med orginalet med snöre och dessa sitter precis lika "bra". Hittar ni inte för det priset så avstå till det dalar eller köp något som funkar out of the box.
 • Utmärkt
  21 dagar sedan
  Visst att de kostar lite, men enklare lurar än dessa är svårt att hitta. Enkelheten samt bra ljud gör att man köper ett par.
 • Usel
  1 månad sedan
  Använd dessa, eller valfri iPhone-hörlurar, när du åker kommunalt om du vill vara en idiot. Alla iPhones hörlurar läcker mycket ljud.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Passade sådär i öronen, samma lurar som de trådbundna för 90 kr.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Funkar mycket bra! Smidiga att använda och bra ljud!
 • Bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Helt fantastiska lurar funktionellt sett!
  Men ljudet lämnar lite att önska för min del.

  Användarvänlighet: 10/10
  (BÄST) Ser inte hur det möjligen skulle kunna bli enklare att använda ett par lurar!

  Ergonomi: 9/10
  Man kan lätt glömma att man har dem i öronen. Väger ingenting. Och passformen är nog den mest universella som finns. Bekväma att bära timmar i sträck.
  Ramlar aldrig ur hur mycket man än skakar på huvudet och hoppar omkring.

  Batteri: 8/10
  Imponerande batteritid för sin storlek och vikt. Konkurrenter i denna kategori av lurar har antingen sämre batteritid, eller samma batteritid fast större och tyngre lurar.

  Ljud: 6/10 (godkänt)
  Kortfattat. Som lightning-earpods fast med lite bättre bas.
  Mycket klart ljud. Basen låter bra men svagt.
  Ett klart minus är dålig "soundstage". Lyssnar du t.ex. på en konsert så får man inte känslan av att vara där. Ljudet låter istället som att det kommer inifrån huvudet istället för runt om.
  Köp dem för funktionerna, inte för ljudet!
 • Usel
  2 mån sedan
  jävla skit, de lurar dig på pengar. Köp inte!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Uppdatering 2017-07-13
  Nu har jag fått ett nytt par efter att frugan fick mina första...
  Återigen vill jag understryka att dessa hörlurar är inte marknaden bästa ljud. Det är bekvämhet, flexibilitet och hålla sig till Apple Eco-hjul. Tyvärr så märks det att Apple ligger lite efter i uppdaterade funktioner men det ser lite ljusare ut i samband med iOS 11. Då kommer man att styra lite mera.
  De som håller på testar beta versionen av iOS 11 har redan visat vad det gör att göra.

  Läs mer: https://9to5mac.com/2017/07/12/ios-11-how-to-customize-airpods-controls/

  -----------

  Efter 6 veckors väntan så kom dem...
  Jag är riktigt nöjd med dem. Precis som alla Apple produkter så kopplades det smidigt med iPhonen och sedan var det bara att börja lyssna. Ljudmässigt så är det helt OK, men de slår inte Bose o Beats. Bra med att man kan uppdatera firmware på dem och det sköts automatiskt. Lätta o smidiga hörlurar...men precis som en före skrev; gillar man Apple hörlurar och har pengar så är det bara att KÖPA.

  Uppdatering 21/9
  Stort tack till användare "Eratus" för tipset kring rengöringen

  "Ett tips är att rengöra dem med häftmassa. Tar snabbt bort öronvax eller hudavlagringar."
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Mycket enkelt att installera:
  https://support.apple.com/en-us/HT207010

  Apple har blivit tråkig vad gäller andra produkter, men dessa hörlurarna ger positivt överraskande känsla.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Haft dessa i 1,5 år nu. Early adopter inom all teknik, och beaktat det så är detta det bästa köpet jag gjort de senaste 3 åren. Hade varit prisvärt om de kostade 3000kr.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Audiofil här med 5-6 par hörlurar.
  Som apples alla produkter är denna produkt fantastiskt designad, låter perf och funkar felfritt i princip.

  + Ljudet, likställer nästan med mina Bang&Olufsen H8 för 4600kr
  + Felfri mic
  + Connectar revolutionärt enkelt till iphonen, inte som den vanligt långsamma BT
  + Slim design
  + Laddar aldrig ut pga. skalet som laddar upp dem.
  + Fungerande touch på snäckorna

  - Laggat nån gång i samtal, kan dock vara fel på mobilen
  - Brusreducering saknas, vilket skulle göra dessa hörlurar fullständigt kompletta (lär komma i nästa utgåva)
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Jag är en person som alltid föredragit in-ear-hörlurar då de är så smidiga att ta med i fickan. Dessa trådlösa var över min förväntan.

  +riktigt bra ljud för att vara in-ear och trådlösa.
  +ingen jobbig sladd som trasslar
  +stänger av ljudet när man tar ut en lur, ifall man fort behöver stänga av
  +smidig magnetisk ”förvaringslåda” som laddar hörlurarna några laddningar innan man måste ladda via vägguttag, riktigt skönt om batteriet hinner ta slut innan man har tillgång till elnätet.
  +enkla att ansluta till iPhone, bara öppna luckan på förvaringslådan

  -designen, ser lite speciellt ut med två vita pinnar som sticker ut från örat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Värda varenda krona. Hoppas på version 2 snart
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Har haft lurarna i snart ett halv år och wow vad jag älskar dem! Jag har dem varje dag, till och från jobbet. När jag väl är på jobbet tar jag ur dem och i dem flera gånger varje dag! Jag behöver ladda dem 1 gång varje vecka!

  Det enda med dessa är att magneterna i hörlurarnas hållare gör att det blir supermycket damm och smuts i hållaren och det är ganska svårt att göra hållaren ren!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Haft dessa ett år nu. Använder dem konstant. Kan inte betygsätta dem efter ljud då det inte var syftet för mig. Använder dem till samtal och väldigt mycket ljudböcker. Har alltid på dom, både på jobbet och hemma när man diskar, städar, nattar barn, snickrar altan, målar, klipper gräs osv... Fantastiska, bästa köpet jag gjort med ett par minus.

  + Batteritiden! Laddar själva caset en gång i veckan kanske. Kan ha att göra med att jag aldrig använder båda podsen utan bara höger kanske?
  + Enkla att parkoppla.
  + Bra passform.

  - Siri aktiveras hälften av gångerna man bara tar ut pluppen ur örat vilket är störigt.
  - Vill halka ur när man blir svettig.
  - magneterna i caset drar åt sig smutspartiklar och är svårt att rengöra.

  Rekommenderas ändå till alla som har Apple och vill ha trådlösa lurar, så länge du inte är audiofil och enbart ska ha lurar till musik.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Har kört min lurar drygt ett år då jag var bland de första att få ut ett par (viktigt:)..

  Mina farhågor var:
  Man kommer att tappa bort dem... har aldrig slarvat bort dem då man lägger in dem i fodralet så fort du plockar ur dem ur öronen.

  Batterierna kommer ladda ur... batterierna räcker förvånansvärt länge eftersom de laddas hela tiden då de är i fodralet/etuiet. Etuiet behöver laddas väldigt sällan, men har glömt det ibland...

  De kommer ramla ur öronen då de saknar gummiyta...
  Går utmärkt att springa med, har aldrig tappat ur dem om man inte råkat stöta till dem eller tex tagit av en tröja och glömt att de satt i.

  Övrigt:
  Inte kanonljud om du är audiofil.
  Funkar att prata i som headset men känns inte hundra.
  Går att koppla direkt till Apple Watchen och ha när du är ute och joggar så slipper du mobilen.
  Saknar volymkontroll. Går att köra i applewatcen men den laggar en del.

  Hade ett par vanliga BT hörlurar innan som konstant måste komma i håg att laddas och man behövde den där störande tråden bakom nacken. Något bättre ljud i dem men Skulle välja mina AirPods alla dar i veckan pga användarvänligheten.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Kan inte säga nåt annat än full pott för dessa!
  Ljudet är väl godkänt och för mina öron så är passformen perfekt, har testat att springa med dom och en snabb cykeltur och dem sitter som sten.
  Kan varmt rekommendera.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  självklart ännu en bra produkt från Apple! Helt fantastiskt sköna i mina öron. Kan cykla racercykel med dem utan att dem trillar ut i 35-40 km/h. Släpper in lite ljud men det passar mig som vill ha koll på omgivningen samtidigt. Kan inte mer än att säga KÖP!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Plastiga, halvtrist ljud. Men helt fantastiska. Revolutionerande till och med. Älskar dem. Älskar hur enkelt det är att använda dem. Hur diskreta de är. Hur smarta de är. Äsch, köp bara.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Fantastiska! Vilken frihet. Startar snabbt när man tar upp dem ur etuiet och är Siri-redo inom 1 sekund. De sitter som en dröm och även efter under joggingpass är det inte mer än då och då som man behöver peta till dem för att de ska sitta perfekt. Har aldrig ramlat ur vid aktivitet. Smidigt att med "knackning" kunna starta Siri på höger och pausa/starta på vänster.

  Smidigare volymkontroll vore önskvärt men svårt att få till. Enstaka trubbel med parkoppling tidigare men var nu längesedan.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag är så otroligt nöjd med dessa! Synkas helt magiskt med iPhone och Apple Watch där jag kan justera volymen när jag är ute och tränar. Låter mycket bra för att vara trådlöst och sitter som en smäck i öronen!
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Hej...
  Har haft dessa i snart tre månader. Fick dem genom jobbet.

  Skulle inte rekommendera dem för någon som:

  Har krav på bra ljud för musik.
  Vill att dom skall sitta bra i öronen...
  Vill ha kvar dom...

  Fodralet/asken är hal som en blöt tvålkopp. Likaså lurarna. Varför, bara för att vara snygga?

  Duger att ha på sin arbetsplats för kommunikation...

  Men då blir ju syftet med att köpa dem helt fel.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Orkar inte vänta på gen 2. Skalade av plasten, öppnade locket och poof så är man igång. Löjligt. Allt bara funkar. Älskar formen på earpods så dessa sitter som gjutet i öronen. Hade Beats X Wireless förut som lät som en påse skridskor.. dessa låter varmt och bra. Köp om ni inte är otåliga, annars vänta till gen 2 som lär ha smidigare kontroll av Siri/volym.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Fick ett par Airpods till jobbmobilen, har nu använt dem några veckor så omdöme kan göras.
  Skall nämna att jag privat helst använder Android och haft diverse trådbundna och trådlösa hörlurar genom åren att jämföra med.

  Ljudmässigt är de jämfört med andra i samma och lägre prisklasser mycket mediokra. De duger att lyssna på telefonsamtal, poddar och slätstruken musik i radiokvalitet, men att lyssna på musik i bra kvalitet är bara jobbigt, de låter som ett par lurar för 99kr.

  Batteritiden är ett stort minus, jag vill för syftet klara mig en arbetsdag, men dessa behöver jag ladda varje lunch, visst de är mycket små och smidiga, jag begriper att det inte går att få in mycket kräm i dem, men som med så mycket annat Apple släppt så är det dessvärre design framför praktisk användning som styr.

  De sitter faktiskt riktigt bra i mina öron, vilket jag inte trodde, så det är ett plus.

  Hade de kostat 500kr hade det varit ok, för priset de har nu är de inte värda att köpa enligt mig
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Något dålig passform i mina öron, annars är detta en väldigt bra produkt!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Trodde inte de kunde vara så bra som de är. Finns lurar med bättre ljud, bättre passform, längre batteritid. Men AirPods är så sinnessjukt användarvänliga. Andra lurar har jag bara haft med mig ibland, för det är oftast mer problem än nytta att krångla med sladdar eller parning av enheter.

  Här poppar man bara i dem så är det klart. När man behöver ta ur dem lägger man dem i fodralet så är de laddade till nästa gång.

  De har dock ingen seal precis som orginallurarna. Så om ni använder dem i bullriga miljöer lär de inte fungera något vidare.

  Ett tips är att rengöra dem med häftmassa. Tar snabbt bort öronvax eller hudavlagringar.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  1700 kr livskvalitet. Fungerar utmärkt med både iPad Pro och Galaxy S7. Android 7.0, som jag har, kräver en app som till exempel AirBattery för att visa lurarnas batterinivåer, och det fungerar bra, om än inte lika slipat som på iOS.

  Fantastisk produkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Funktionen att hitta borttappad en lur med ljud är ovärderlig!

  Passformen oroade mig men är spot on. Sitter perfekt men jag fattar inte hur det går till. Friheten är total jmf med over-ear som blev svettiga och klumpiga. Nu kommer de att samla damm är jag rädd.

  Räckvidden är aningen sämre än mina class 1 over-ear-lurar (som såklart har större antenn) vilket innebär dryga 10m inomhus med lite väggar emellan.

  Tycker ljudkvalitén är över förväntan. Jmf med mina större lurar saknar jag inget. Det är mkt subtila skillnader som att ljudet kanske inte är lika kristallklart men den balanserade ljudbilden gör ändå detta till favoriten. Gillar inte överdriven bas som många lurar lider av. Isolerar inte mot omgivande ljud lika bra som over-ear vilket kan vara både bra o dåligt beroende på vad du är ute efter.

  Fungerar utmärkt med Windows 10 men måste paras manuellt. Med tvos 11 funkar de ännu smidigare med Apple TV.

  Så smidiga att jag vill använda dem hela tiden till allt men det går tyvärr inte pga batteritiden. Jag har blivit bortskämd med +24h i mina over-air. Laddar ur om lurarna ligger utanför fodralet när de inte används eftersom de är på hela tiden.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Riktigt fina, och anslutningen är det bästa!

  + Passformen då dessa sitter bättre än vanliga
  + Batteritiden (caset och lurarna)
  + Mikrofonen
  + ANSLUTNINGEN

  Inte hittat några minus, hittills är dom klockrena eftersom jag betalade 500kr då ja hade ett presentkort.

  Kanske inte värda 1900kr, skulle nog säga att 1200kr är ett bra pris för dessa.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  10 av 10 utan tvekan!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Finns inte mycket att klaga på. Enormt smidiga lurar som både sitter och låter bra.
  Det ända jag kan komma på är att de i bullrig miljö släpper in mycket ljud och man får ha hög volym för att ”dränka” det.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Hemma har jag ett par golv högtalare och på jobbet har jag ett par Bose QC 35. Dessa är inte alls i närheten av samma ljudkvalité, men det är inte heller grejen.

  Var extremt skeptisk i början när de släpptes och såg prislappen. "Vem är så dum att man köper dessa?" tänkte jag. Men efter ha sätt fler och fler gå runt med dem så undra jag vad det är som lockar. Har under senaste tiden börjat lyssna på ljudböcker till och från jobbet och då är dessa klockrena. Inga sladdar, asken som man lägger hörlurarna i andas kvalité. Det är en väldigt genomtänkt produkt som fungerar klockrent. Nej, de är inte lika bra som mina Bose eller mina högtalare hemma. Men formatet och smidigheten gör dem till ett par vinnare. Är överaskad hur bra de är. För er som har ett par vanliga earpods instämmer jag med flera andra här att de är snäppet bättre.

  Letar du efter något sladdlöst? Men du vill inte ha ett par in-ear eller ett par stora hörlurar som Bose QC 35. Köp dessa du kommer inte bli besviken
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  + Bra ljud
  + Otroligt smidig samt stabil uppkoppling
  + Hög kvalité på material
  + Mycket ergonomiska
  + Lång räckvidd med bluetooth
  + Användbara tap-funktioner
  + Ljussensorerna fungerar fläckfritt
  + Bra batteritid

  Ger full pott för de gör exakt vad de ska. Enkla att använda, ersätter vardagslurarna och spelar bra ljud utan distorsion.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Riktigt feta lurar. Smidiga, snygga och har bra batteritid samt bättre ljud än EarPods. W1-chipet gör synk och uppkopplingen till en fröjd. Fodralet är också supersmidigt för förvaring och lurarna laddas riktigt fort om de får ligga där en stund! Det som gör att jag drar bort två stjärnor är att man tex inte kan ändra volym direkt på lurarna. Det hade varit en 10:a om man kunde göra allt som man kan göra på fjärren till EarPods men det kommer väl säkert i nästa version.
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  motsvarade alla förväntningar tills en av lurarna fick betydligt sämre ljud över en natt. orsak för mkt vax vilket är för mig extremt märkligt att det är ett problem då de ska sitta i öronen . har använt andra fabrikat tidigare och inte varit med om liknade bortförklaringar ifrån en verkstad.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Sitter jättebra i örat och har inte fallit ur mina öron ens vid löpning än. Ljudkvaliteten är inte bra men då jag nästan bara använder för att lyssna på podcasts och då med endast en pod i örat åt gången (så man har lite koll på omgivningen) så spelar det inte så stor roll för mig. Så härligt att slippa sladdar och kunna prata i telefon utan att riskera slita hörlurarna ur öronen. Använder med en Samsung och har testat med en iphone se; bortsett att man i iphonen kan se batterikapacitet så kopplas de ihop lika bra. Batteritiden är bra, laddar kanske en gång i veckan, om jag använder dem en timme om dan.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Haft de över helgen nu och hat Jaybirds X2 i flera år nu.

  Första intrycket är att de är så smidiga att handskas med. Det funkar bara så smidigt.
  Ljudet är förvånansvärt bra, lite bättre än vanliga med sladd upplever jag.

  Sitter bra i mina öron.

  Kvalitetskänslan är bra på lurarna och fodralet. Köpte ett billigt silikonskal för att få bättre grepp.

  I det hela mycket nöjd!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har länge vart mycket skeptisk till dessa då man läst på många ställen att "dom har samma ljudkvalitet som kabelanslutna dito", och standardlurarna är helt värdelösa, men att jämföra Apples standardlurar, oavsett modell, med Airpods är att härda.

  Jag fick låna en kollegas lurar under några timmar och jag blev såld. Dom är smidiga, ligger bra i örat, det går att vrida dom lite hit och tid för att hitta rätt läge. Hur jag än skakade på mitt huvud satt dom kvar (även huvudvärken av skakandet gjorde det). Givetvis går det inte att jämföra ljudet i dessa mot ett par Bose over ear, vilket många tyvärr gör, men för att vara true wireless har dom magnifikt ljud. Dom håller samma eller betydligt högre ljudkvalitet som dom flesta andra trådbundna in-ear lurar jag provat.
  Även åt andra hållet låter det bra, alltså mic till telefon vid samtal. Folk jag talar med tycker det hörs klart och tydligt, inga fördröjningar eller något alls.

  Det ända hittills jag skulle hoppas på i en kommande firmware är att man kan höja och sänka volym samt byta spår utan att behöva prata rakt ut i luften till Siri. Ja, man kan ändra dubbel-tapp på lurarna men man måste välja mellan olika funktioner. Hade vart bra om tex tre tapp på ena luren sänkte volymen och tre på andra höjde den.
  Det är ända som sänker en stjärna.

  Det är en slant dom kostar, men det är värt det. Det finns säkert någon i din närhet som kan kan låna ut sina för att övertyga. Jag gör det och har redan tre kollegor som är sålda.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Efter att ha läst alla utlåtanden om hur dåligt ljudet står sig mot motsvarande hörlurar överraskades jag positivt av hur de faktiskt lät. Det är definitivt fel val om man önskar den bästa musikupplevelsen, men det är ändå på en helt klart ok nivå och fungerar till både tal om musik. De producerar både bas, mellanregister och diskant, om än en ganska bullrig bas och utan finess. Musik där det händer mycket samtidigt kan bli lite grötig. Allt sammantaget ändå en duglig upplevelse oavsett musikstil.

  Där dessa hörlurar verkligen skiner och skiljer sig från övriga jag testat är hur väl de fungerar i vardagligt användande. De startar snabbt, kopplar upp sig så fort man öppnar locket på asken och startar så fort man stoppar dem i öronen. Jag har inte haft några problem alls med att de inte får kontakt. Det är enkelt att placera dem i den medföljande asken, där andra lurar kan vara knepiga att placera korrekt för att få kontakt för laddning. Asken är tillräckligt liten för att få plats i byxfickan.

  Det fungerar väldigt bra att växla mellan olika enheter. Jag har dem samtidigt kopplade till en S8+, en iPhone 7+ och en MacBook. När jag tar dem ur asken kopplar de upp sig mot den enhet som de var kopplade mot senast, men det är bara att välja "Anslut" i blåtands-menyn från den enhet jag vill ha dem kopplade till istället så växlar de direkt över dit.

  Tyvärr verkar inte play/pause när man tar ur eller stoppar in dem i öronen fungera när de inte är kopplade till en annan Apple-produkt, men det finns väl fungerande Android-appar för att styra vad som ska hända vid dubbel-tapp och för att visa batteristatus på lurar och ask.

  Ljudkvaliteten från mic:en vid samtal är kanske inte riktigt i nivå med att prata direkt i telefonen, men avsevärt bättre än andra true wireless-lurar och helt klart på en acceptabel nivå.

  Med lite bättre ljudkvalitet och kanske en egen Android-app för att erbjuda samma funktionalitet som i iOS så hade det varit 10/10. Nu ger jag dem 8/10 och känner mig ganska övertygad om att dessa är den bästa kompromiss som finns just nu när det gäller true wireless-lurar.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Bästa av Apple inom gadgets hittills
  Haft dom i 3 dagar nu och säger bara att mina förväntningar var för låga och blev chockad hur smidiga och bra dem va.

  +Ljudet är bra och man får komma ihåg att det är in-ear så denna typ kan aldrig slå beats liknande hörlurar
  +battieret är chockande bra, 5 timmar batteritid i själva hörlurarna, och 3 laddningar i docken, alltså kan man få upp till 20 timmar batteritid.
  +diskreta, dem är väldigt små och blandas in. Ser ut som vanlinga earpods från avstånd
  +avståndet mellan mobilen och hörlurarna är ofattbart långt, har aldrig lyckats gå så långt att ens ljudet påverkas
  -priset kan man enkelt säga är för högt, men det är apple så vad kan man förvänta sig.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  sjukt nöjd
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  + Smidiga, speciellt ihop med en iOS- eller macOS-enhet.
  + Modernt designade.
  - Det finns betydligt mycket bättre ljud för detta priset på marknaden, så om du är ute efter riktigt tung bas med tydligt diskant har du kommit fel.
  - Priset, på senare tid har konkurrenterna släppt sina egna tolkningar av dessa och det finns billigare alternativ som levererar betydligt bättre ljud med längre batteritid.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag har aldrig tidigare kunnat ha In-ear hörlurar, så detta köpet var en chansning som styrdes av en stor längtan av att få bli av med hörluresladdar som alltid trasslar sig o som gör att man inte kan förflytta sig smidigt. Formen på dessa hörlurar såg ju annorlunda ut, så jag vågade chansa på att de skulle funka för mina öron. (Inte sluta för tätt, så öronen blev för varma o utlöser klåda).
  Att upptäcka - ja jag kan ha dem o att jag knappt känner av att jag har dem på mig o de ger mig inget skav i öronen heller. Att de ger riktigt bra ljud o att de var så lätta att installera. Har bra batteritid o så lätt kan laddas med sitt lilla fodral som ju är en snygg o bra förvaring o det allra viktigaste - gör mig sladdlös! Ja de är helt enkelt underbara o de hade fått 10 stjärnor av mig om det inte varit för priset som jag anser ligger i överkant.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Första intrycket är fantastiskt bra. Jag jämför mot mina Bose QC20 och ljudet är absolut snäppet under dem men mycket av det är NC-funktionen. Med dessa hör man omgivningen som med vanliga lurar men friheten att slippa sladden, batteritiden och att de fungerar klockrent gör att jag till vardags hellre har dessa.
  Sista stjärnan hade varit där om det varit NC-funktion på. Jag förstår att det hade varit en annan design, batteritid och annat pris då men det är det enda jag saknar.