Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Jag har svårt att se att man idag kan få mer mobil per krona, outstanding!
 • Utmärkt
  7 dagar sedan
  Min första OP och haft min i en vecka nu, gick ifrån en Samsung S7. Efter ett tag så har jag nu fått all BT ansluten utrustning att fungera. Min Samsung Gear S3 funkar nu bra, inklusive alla funktioner såsom Samsung Pay, health, notifieringar. Trådlösa hörlurar såsom Sony WH-1000XM2 och OP Bullets wireless funkade utan problem. Dock hade jag problem att få det att funka smidigt i min Volvo V90, men nu är de problemen lösta också.
  Jag lyckas få mitt batteri att räcka i 24 timmar, med 20% kvar.
  Kameran ger bra bilder, med lite uppdateringar så kommer säkert fokuseringen förbättras, som nu kan missa ibland.
  Det som är bra är:
  Designen
  Hastigheten
  Batteritiden
  Dedikerad stör ej knapp
  Snabb face/finger scan
  Snabba uppdateringar

  Hårdvara som är sämre är:
  Liten LED för notifieringar
  Högtalaren
  Ingen trådlös laddning

  Vidare finns en del i mjukvaran som kan bli bättre, men det är jag säker på att det kommer, då är det en klockren 10:a för 5995 kr
 • Utmärkt
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Köpte en OnePlus 6 128GB på webhallen för att ha på mitt privata abonnemang.
  På mitt firmaabonnemang har jag en iPhone 7 128GB och har haft iPhone från 3an.
  Nu var jag sugen på att testa en telefon med Android.

  Efter någon veckas användning så är min slutsats att jag gillar OnePlus 6 128GB och dess OS. I nuläget kan jag inte komma på något som jag ogillar med den.
  Viktigt att poängtera är att jag inte kan göra någon bedömning på kamerans kvalitet då jag använt den endast en gång.

  Om man tycker att OnePlus 6 är hal så kan jag rekomendera ett OnePlus 6 Flip Cover eller ett Sandstone Bumper case. Jag har testat båda och gillar dem.
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Denna mobil är i stort sätt perfekt för min del. Har bara haft den en vecka. O ja kameran i mitt tycke är bra men inte bäst, snabb som in i , batteriet varar nästan 2 dagar för mig. Ljudet i hörlurar är klar inget hack osv. Priset ska vi inte snacka om för en väl optimerad lur. Skärmen är väldigt bra och klar. Ska ni ha en en snabb o laggfri lur för en billig peng så är det denna glöm storhöjdarna som kostar skjortan, denna är minst lika bra om inte bättre i vissa lägen. Ni som klagar det kommer fler updates till luren.
 • Bra
  19 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Snabb, hal som f*n.
  Skärmen har bra svärta men känns inte alls lika skarp som min förra.
  Väldigt billig telefon men slår inte helt bland de allra bästa.

  Behöver konstant justera ljusstyrkan då autoläget ställer in i mitt tycke helt fel styrkor.
  Kameran och skärpan på skärmen är väl största nackdelarna och hastigheten + priset är fördelarna.
 • Bra
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 20 dagar sedan
  Kommer senast från en iPhone 6 och har aldrig haft en Android tidigare. Jag är väl fortfarande under iPhone-avvänjning men efter en vecka med OnePlus 6 är jag överlag mycket nöjd. Trevlig telefon, bra skärm, det är inte en massa shit installerat på telefonen utan en ren och fin Android-upplevelse. Snabb och väldigt stor skärm - väldigt, väldigt stor! I största laget om ni frågar mi, hade gärna fått vara någon cm mindre. Telefonen känns premium med sitt glas-hölje. Jag har den matt svarta varianten och den är riktigt snygg.

  Men precis som några andra redan skrivit så är jag inte jätteimponerad av kameran. Den ser ju trevlig ut på pappret, dubbla linser, OIS, ljuskänslig osv. Stillbilderna blir helt okej men det är lite svårt att få in skärpan. Många misslyckade bilder på en lyckad bild, väldigt ojämn bildkvalitet. Bokeh-effekten är trevlig.

  Video är den riktigt svaga punkten här. Tycker bilden hackar och "klipper", det blir som digitala artefakter, speciellt i 30 fps. Läste någonstans att OIS bara fungerar med 60 fps och stabiliseringen fungerar faktiskt mycket bättre i det läget. Problemet med 60 fps-läget är istället att den inte klarar lite sämre ljusförhållanden. Den har dessutom problem med skärpan som kommer och går.

  Förhoppningsvis är detta mjukvaruproblem som löses med en uppdatering, hårdvaran ser ju åtminstone mycket bra ut på pappret. Läste också att någon hade portat samma kamera-app som Google använder i sin Pixel-telefon med mycket gott resultat så jag håller tummarna för att detta blir löst. Då blir det minst en stjärna till, kanske två!
 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  Håller med föregående om att kameran inte är bra. Skulle vilja påstå att min gamla Nexus 6p klår den ganska lätt i skärpa. Jag upplever att bilderna blir suddiga och saknar detaljer med Oneplus 6. Däremot så tar kameran in ljus rätt så bra vilket gör att bilderna blir helt okej även när ljusförhållandena inte är optimala.

  I övrigt är det en grymt snabb telefon. Bra batteritid, bra skärm, 8GB ram med Snapdragon 845. Högtalaren lämnar en hel del att önska men å andra sidan, hur ofta använder man den?

  Tycker det är snyggt också av tillverkaren att inkludera både skärmskydd och ett enklare fodral direkt med telefonen. Sånt uppskattas från min sida.
 • Bra
  21 dagar sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Min första OnePlus någonsin, kommer från Huawei p10 plus och efter några dagars användande så är det lite ris och ros.

  Ros för hasighet, den är grymt snabb, ingen lagg inga frysningar, appar öppnas på ett ögonblick. Batteritiden är riktigt bra, jag laddar den på kvällen innan jag lägger mig och den räcker hela nästa dag med Youtube till och från arbetet, musik genom Bluetooth, smartklocka kopplad och en VPN app kopplad hela dagen, jag har ca 50% kvar när jag ska ladda den igen.

  Skärmen är ljusstarkt och skarp, känner inte av att det är sämre även om upplösningen är lägre. Faceunlock är brutalt snabb dock så funderar jag på om den är säker, av det jag läst så räcker det att den andra personen är lik så kommer telefonen öppnas. Fingeravtrycksläsaren är mindre än den tidigare OnePlus 5 och upplåsningen är riktigt snabb dom gånger jag träffar rätt, ibland så blir det så att jag smetar ner kameran.

  Det enda jag kan klaga på är kameran, tycker den är mycket sämre än min p10 plus, utsmetade bilder, bilderna saknar färger, autofokus är ett lotto, frontkameran gör endast någorlunda bra bilder om ljuset är optimalt, panorama är verkligen ett skämt så om du tycker kameran är viktig så ska du undervika denna telefon, sen så kanske det är logiskt, den kostar mycket mindre än dessa andra flaggskepp så frågan är om jag har rätt att klaga? Det finns en tråd på Swedriod med lite bilder användare gjort, titta och bedöm själv.
 • Utmärkt
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  En väldigt snabb och bra mobil som definitivt är en flaggskeppsdödare. Lite synd att de har blivit dyrare än 5t men man får väldigt mycket för pengarna.
  Om du vill ha ett gratis skal när du beställer från oneplus.com. Använd min länk för 200 kronor rabatt: https://www.oneplus.com/se/invite#EX56T9VN1E8KFZK

  Plus:
  Snabb
  Grym skärm
  Bra batteritid

  Minus:
  Dålig högtalare
  Glasbaksida
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Snabb, bra skärm och fin kvalitetskänsla. Jämfört med OP 5 så känns den inte större/klumpigare, men skärmen upplevs som betydligt större. Inget att klaga på så här långt.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Kommer från en Nexus 6P som jag tyckte väldigt mycket om. Har haft min OnePlus 6 i några dagar och här är mina första intryck. Uppdaterar längre fram om var som ändrar sig.

  * Otroligt snabb. Inte rättvist att jämföra med en gammal Nexus, men oj vad kul det är att använda mobilen igen.
  * Grymt bra skärm. Var orolig då upplösningen inte var lika hög som min förra, men man får verkligen anstränga sig om man vill se den lägre upplösningen.
  * Bra batteritid. Inga problem att hålla på med den ordentligt över arbetsdagen och ändå komma hem och ha minst halva batteriet kvar.
  * Laddar otroligt snabbt. Jag behöver inte ha laddaren i över natten längre!
  * Grym kamera med fantastisk bokeh-effekt!

  Det jag saknar från min förra mobil så långt:
  - Dubbla stereo-högtalare med bra ljud som är vändna mot en...

  Extra pluspoäng:
  * Förmonterat skärmskydd!
  * Medföljande fordral!