Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  Ett monster.

  + Oerhört bra, skarp skärm.
  + Grym respons i touchen, ovanligt känslig!
  + Notchen stör faktiskt inte nämnvärt. Bra storlek
  + Overkligt bra kamera, om man slår av Master AI. Väldigt mångsidig.
  + Riktigt snabb. Alltså.. SNABB. Flytet är 100%
  + Ingen form av lagg. Allt svarar omgående. *)
  + Bra batteritid och blixtsnabb laddning *)
  + En hel del riktigt smarta funktioner med EMUI
  + Oerhört bra byggkvalitet och lyxkänsla till tusen. Snygg.
  + Officiellt smartcase är grymt och slimmat
  + Ansiktsupplåsning funkar jättebra

  Det mesta som är irriterande går att stänga av.

  - Komplicerat, rörigt och ointuitivt menysystem. En jävla röra.
  - *) Kräver en del manuell optimering av appar vad gäller batteri för att appar inte ska tvångstängas utan ligga aktiva i minnet. Då sjunker batteritiden något. Kan man leva med en minimal fördröjning vid öppning av appar (det kan inte jag) ökar batteritiden naturligtvis. Vid tung användning (spelar dock aldrig spel) har jag ca 30% batteri kvar vid läggdags.
  - Fingeravtrycksläsaren i skärmen är inte lika pålitlig som de vanliga. Fungerar dock oftast bra. Placering på framsidan är dumt.
  - Kameraappen lider av samma problem som hela systemet.
  - Gestnavigeringen känns omogen, funkar sisådär
  - Världshistoriens fulaste och mest bedrövliga emojis. Knappast en deal-breaker, men jag drar mig för att använda dem. Avskyvärda.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Riktigt bra telefon, rapp och snygg. Bra kamera och den har allt.
  Förstår inte vad en del klagar på med grön skärm, det är ju garanti på telefonerna det är ju bara att byta! Jag har haft Samsung S6 edge plus och den var det fel på redan från början men man kan ju inte säga det är dålig telefon bara för det. Nej rekommenderar verkligen denna mobil! Den är ju också överöst med bara bra recensioner så bara att köpa och använda garantin om fel skulle uppstå...
 • Ganska dålig
  9 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Är en grym telefon men #Gluegate# displayen som visar grönt sken på många av telefonerna världen över är ju en flopp (fabrikationsfel). Hoppas dom löser detta !

  För er som inte vet eller sett det än... Finns mer info på https://swedroid.se/forum/threads/problem-med-displayen-pa-mate-20-pro-flertalet-rapporter.162115/

  https://www.youtube.com/watch?v=DIKx7yc7APM&feature=youtu.be
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Bästa skärmen jag upplevt någonsin. Kontrast och skärpa är så bra att jag inte längre behöver hålla telefonen på armslängds avstånd vid läsning.
  Ljudkvaliteten vid både musik och samtal trumfar alla andra telefoner jag provat.
  Wifi är äntligen snabbt. Kopplar upp i 866 Mbit. Mina tidigare Huawei (P8, Mate S, Mate 9 Pro) gick aldrig över 300 Mbit. (Inte för att det i praktiken spelar så stor roll, men man vill ju inte känna sig begränsad...😂)
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Super bra telefon. Allt funkar perfekt. Tidigare haft Nexus 6P och Mate 10 pro. Har fått min 20 pro med LG skärm- efter 1 vecka inga problem med gröna kanter. Bästa kamera, bästa batteri tid, bästa kvalitet känsla, snabbaste på marknaden! Grymt bra, Tack, Huawei!
 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Klart bästa mobilkameran jag sett samt ett batteri på hela 4200 mAh ..
  Väldigt snabb ..Tydligen snabbaste androiden på marknaden, se länk https://m3.idg.se/2.1022/1.708801/huawei-mate-20..
  Hela paketet levererar verkligen..
  Vill du ha en mobil utöver det vanliga...köp..
 • Usel
  8 dagar sedan
  Katastrof kvalitet hos skärmen. Grönnyans uppstår vid grå bakgrund och låg ljusstyrka. Jätte störande på kvällen om man tittar på tex Netflix. Problemet blev värre med tiden.
  Byte till en ny telefon och hos denna var problemet ännu värre. Jag gav upp och köpte en Note 9 istället.
  Jag skulle absolut inte rekommenderar någon att köpa denna telefon tills Huawei gör ett uttalande på hur de ska åtgärda problemet.
 • Usel
  9 dagar sedan
  Uppdaterat: 9 dagar sedan
  Varnar alla! Väldigt många telefoner lider av fel på skärmen! Jag är inne på mitt tredje exemplar och den är också dålig, ska återlämnas imorgon. Googla #gluegate eller "display issues mate 20 pro". Katastrofalt från Huawei! Förhoppningsvis stoppar de försäljningen tills problemet är fixat.
 • Utmärkt
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Herrejäklar. Gick från Note 9. Emui är mycket bättre, en del är sämre men mycket är bra. Stör mig inte. Sjukt liten jämfört med Note 9 som har samma skärm storlek. Jag är lite förälskad, grym batteritid, underbar skärm, kameran är ett kapitel för sig och face unlock är sjukt snabb. Älskar denna rekommenderar den i Twilight färgen för den kan man stirra sig blind på.
  Har haft pixel 2xl, s9+,HTC,LG,Sony,men denna är bäst just nu enligt mig vad jag gillat.

  Det går visst att ta bort NFC,volte o operatörs namn i inställningarna,inga problem så tar dom ingen plats.
 • Acceptabel
  11 dagar sedan
  Uppdaterat: 11 dagar sedan
  + Sjukt fin hårdvara och design.
  + Toppenkamera.

  - Mjukvaran är medioker. Kommer du ifrån OnePlus eller liknande kommer du med stor risk bli besviken på mjukvaran. Så många delar av EMUI som känns förlegat och som inte flyter ihop snyggt med hur Android är tänkt att vara. Bitvis röriga menyer. Friskt med bloatware, extra appar och jobbiga in-your-face pop-ups och rutor med sponsrade "appförslag" osv. Dubletter av alla möjliga tjänster till höger och vänster.

  I Android kan man vanligtvis välja att dölja dom statusbar-ikoner man inte vill se, så som NFC, VoLTE, operatörnamn osv... här går dom inte att dölja, vilket blir extra irriterande när notchen är stor och det inte får plats många ikoner och aviseringar.

  9990:- är en lyxtelefon för mig och då tycker jag dom kan göra mjukvaran betydligt bättre med ett genomtänkt och "rent" gränssnitt.
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Väldigt nöjd med telefonen efter att ha använt den i två veckor.

  -Otrolig kamera, särskilt i mörker.
  -Snabb och härlig skärm
  -Snygg design och skönt att hålla i.
  -Något tyngre än andra telefoner pga större batteri men samtidigt håller batteriet i två dagar vid normal användning.
  -Blixtsnabb laddning.
 • Mycket bra
  13 dagar sedan
  Tidigare telefon: Huawei P20 Pro!

  Fantastisk telefon och en värdig efterträdare till P20 Pro, men vart är det för applicerade skärmskyddet och skalet som Huawei alltid skickar med annars...?
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 dagar sedan
  #ads
  Varför titeln "kärlek"? - Tja, efter att ha testat Huawei P20 Pro, kommer jag aldrig tillbaka till ett annat märke. Den här telefonen har allt jag ställer som ett krav när jag köper nya. Design, batterilivslängd, visning, ljud och inte minst kameran. Som en hobbyfotograf var jag extatisk när jag såg kvaliteten på bilderna. Här finns ingen över / nej nedan. Särskilt nattbilder. -Så helt enkelt uppleva att man borde tro på det. Telefonen uppfyller ovanstående krav och mer. Fantastiskt till en och kan ta en skärmdump bara genom ett par käftar med din nagel. Telefonen tolererar också lite grov behandling. Förlorade det i en pöl och det tolererade både hösten och vattnet. Det kan dock vara smart med skydd eftersom bakdörren på telefonen är mycket "slät" och sålunda glider lätt ut ur hand. Jag hade också en liten startproblem när jag anslöt den till en smartphone. Många behörigheter och inställningar men när det var första gången fungerade det som exempel. Sammantaget älskar jag helt enkelt den här telefonen. Huawei har kommit att stanna i mitt liv
 • Usel
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Telefonen är väldigt bra verkligen! Men det finns stora problem med skärmen, efter några dagar blir skärmen grön vid kanterna och det blir alltmer desto mer tid går. Det verkar som om det finns ett stort problem också, leta efter #gluegate

  https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/mate-20-pro-greenish-display-screen-t3859268

  Om Huawei hittar en lösning och åtgärdar problemet är telefonen en 8er.