Fitbit Charge 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Aktivitetsarmband (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  16 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Haft både Charge HR och Charge 2, tycker det här bandet är steg i rätt riktning. Känns även skönare på armen än tidigare modeller. Förstår inte vad tidigare person menar om att den registrerar steg i en låda, inte märkt det. Är man ute och går med lådan eller skakar den lär det ju bli steg. :) Ser snarare en trend att den registrerar något mindre steg än charge 2, hoppas det inte är HWfel på min enhet.

  +Skönare enhet på armen och äntligen vattentät.
  +Ny Touchskärm, som tillåter mer information känns fräsch.
  +Mycket bra att man själv kan välja vilka appar som ska kunna skicka notifieringar.

  -Man kan styra mycket, men man kan exempelvis inte sortera ordning eller plocka bort stat jag inte vill ha (som den där meningslösa vattenregistreringen).
  -De erbjuder idag nerladdning av ungefär lika många klockvyer (som charge 2 har), men finns alldeles för många konstiga modeller med siffror snett och 3D. (Kom igen, inte vidare stilrent kanske..?) Saknar fler klassiska snygga klockvyer som visar, digitaltid, datum, steg (i siffror) och hjärtslag samtidigt. Hoppas de kommer fler att ladda ner snart.
 • Usel
  1 månad sedan
  Stegräknaren räknar helt galet. Den räknar steg t.o.m. när de ligger i en låda. Det är ett välkänt problem men Fitbit gör inget åt det. Synd för allt annat är bra men ett aktivitetsarmband som inte klarar av att spåra aktivitet korrekt är bara uselt.