GoPro Hero7 Black

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla GoPro Videokameror (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Grymt grymt kameran en enkel 10
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Det här är kameran GoPro borde gjort för tre år sedan. Hero2 fick mig att tröttna - dåligt ljud, klumpigt skal, krångligt att lyfta över filer från kameran till redigering och hopplöst gränssnitt för att göra inställningar. Nu har GoPro fått ordning på allt, synd bara att företaget håller på att gå i konkurs efter att ha misslyckats med Karma Drone och en Hero5 som läckte in vatten.

  Hero7 har elektronisk bildstabilisering, även i 4K, som är helt otrolig - ingen gimbal/gyrohandtag behövs. 200fps slowmo i vissa format. Tochscreen. WiFi upload direkt till en molntjänst mot månadsavgift eller synk till mobilen. Redigering med Quick-appen som använder bildanalys för att sätta ihop filmer automagiskt. Röststyrning, dock ej på svenska, för att starta / stoppa inspelning och ta bilder. TimeWarp skapar timelaps-filmer med... helt overkligt mjuka åkningar direkt i kameran. GoPro-appen har preview över WiFi - man kan fjärrstyra Hero7 och göra alla inställningarna där. Livestream över WiFi till Facebook eller andra streamingtjänster - behöver ingen mobil. ProTune-läge med manuell kontroll över slutare, vitbalans, skärpa, färgrymd, ISO

  Krångligt är att 4K-video spelas in i HEVC-formatet, och den mobil man synkar med måste ha stöd för H.265/HEVC video, inte den etablerade H.264-standarden. Annars får man ansluta Hero7 över USB till dator och redigera där. Övriga format (1080/720) spelas in med H.264. Batteritiden är inte helt imponerande - funderar på en laddningsdocka med extra batterier.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Hypersmooth funktionen (fungerar dock ej i högsta upplösningen) gör film förvånansvärt stabil, blir överflödigt med motoriserade stabiliseringskamerastativ. Den bästa GoPro som någonsin tillvekerats! Tillbehör som följer med borde vara undervattenshus för dykning (30 meter) Kameran i sig är endast vattentät ned till 10 meter.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Min första "actionkamera", men jäklar vad bra filmer och video den tar.

  Väldigt enkel att komma igång men och absolut inga konstigheter att synka över till dator eller mobiltelefon. Denna kommer användas flitigt.