OnePlus 6T (6GB RAM) 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Riktigt trevlig telefon. Enkelheten och snabbheten med att använda denna telefons gränssnitt är som natt och dag jämfört med en Samsung eller Huawei. Byggkvalitén har kommit långt sen 3/3T tiden. Små smarta funktioner överallt som man faktiskt har användning av i OxygenOS. Fingeravtrycksläsaren i skärmen fungerar bra, dock inte lika snabb som en "vanlig". Inget jag retar mig på dock, det känns väldigt naturligt att ha den på framsidan, mitt framför tummen. Skulle inte säga att kameran är fantastisk, men mycket duglig till normalt fotograferande i vardagslivet eller på semestern.

  Ägde Mate 20 Pro i en vecka innan denna och det enda jag egentligen saknar lite är kameran, Twilight-färgen (that design<3), stereohögtalarna samt vibrationsmotorn som var betydligt bättre. Vibrationsmotorn i 6T är tyvärr lite klumpig och känns inte alls lika "snappy" ;) Förutom detta saknar jag absolut inget ifrån Mate 20 Pro, speciellt inte när du sparar 4000 spänn! Om Mate 20 Pro hade haft samma pris som 6T hade jag ändå inte valt den.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Min tredje telefon från OnePlus. Gillar du stora telefoner, specs som slår det mesta och du har en budget så skulle jag säga att telefonen får 9/10. Men! Att ta bort hörlursuttaget, byta ut metallhöljet mot ömtåligt glas, ta bort avisering-LED:en, smyghöja priset varje halvår, etc. Alla dessa "förbättringar" som OnePlus gett oss är en oroväckande trend där ett företag som en gång i tiden jobbade för att ge oss konsumenter en no-BS-telefon till ett bra pris går mer och mer mot ett girigt företag i mängden av andra giriga företag, med fula modeller för att sälja på oss mer skal och mer trådlösa hörlurar och annat vi inte vill ha. Plötsligt har du en telefon som kostar det dubbla mot originalet och som dessutom kräver en massa dyra tillbehör.

  Bra:
  + Prestandan
  + Oxygen OS
  + Batteritiden
  + Prisvärdheten jämfört med andra flagships

  Dåligt:
  - Storleken, tyngden, otympligheten
  - Ingen notification LED längre
  - Inget i hörlursuttag
  - Glasbakstycke. Adderar vikt och är dessutom ömtåligt.
  - Skärmen är på tok för avlång för att man ska kunna nyttja ytan, inte ens för videos fyller skärmen utan cropping
  - Min alert slider är lös och vobblar om man rör den. Min OnePlus 3 var felfri på den fronten. Känns som kvaliteten ska gå upp tillsammans med priset och inte tvärtom.
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Suck. Denna verkade så lovande, men att de fortfarande inte har implementerat enhandsläge är tyvärr en dealbreaker för mig.