OnePlus 6T (6GB RAM) 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Riktigt trevlig telefon. Enkelheten och snabbheten med att använda denna telefons gränssnitt är som natt och dag jämfört med en Samsung eller Huawei. Byggkvalitén har kommit långt sen 3/3T tiden. Små smarta funktioner överallt som man faktiskt har användning av i OxygenOS. Fingeravtrycksläsaren i skärmen fungerar bra, dock inte lika snabb som en "vanlig". Inget jag retar mig på dock, det känns väldigt naturligt att ha den på framsidan, mitt framför tummen. Skulle inte säga att kameran är fantastisk, men mycket duglig till normalt fotograferande i vardagslivet eller på semestern.

  Ägde Mate 20 Pro i en vecka innan denna och det enda jag egentligen saknar lite är kameran, Twilight-färgen (that design<3), stereohögtalarna samt vibrationsmotorn som var betydligt bättre. Vibrationsmotorn i 6T är tyvärr lite klumpig och känns inte alls lika "snappy" ;) Förutom detta saknar jag absolut inget ifrån Mate 20 Pro, speciellt inte när du sparar 4000 spänn! Om Mate 20 Pro hade haft samma pris som 6T hade jag ändå inte valt den.
 • Acceptabel
  9 dagar sedan
  Suck. Denna verkade så lovande, men att de fortfarande inte har implementerat enhandsläge är tyvärr en dealbreaker för mig.