OBH Nordica 3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro

 Lägg i lista  Jämför
Platt- och locktång i ett. Har nano-keramisk beläggning som minskar friktionen och ökar glansen, och flexibla plattor som ger ett jämnt tryck mot håret. Automatisk avstängning. Stäng
Platt- och locktång i ett. Har nano-keramisk beläggning som minskar friktionen och ökar glansen, och flexibla plattor som ger ett jämnt tryck mot håret. Automatisk avstängning. Läs mer
Jämför pris på alla OBH Nordica Locktång & plattång (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 dag sedan
  Den här produkten är bra. Jag rekommenderar den.
  Fördelar den värmer upp snabbt, den har ställbar temperatur och ett bra värmetåligt resefodral. Nackdelar den indikerar inte när den har uppnått rätt temperatur. Och där finns ingen ställning eller fötter den kan vila på medans den värms upp eller svalnar. Väldigt smidig att göra lockar med. Lockarna blir kanon fina. Och platta håret gör den perfekt.
  Helt klart prisvärd!
 • Acceptabel
  3 dagar sedan
  Den är helt okej men har testat flera bättre. Dock är den väldigt fin och har ett bra värmeskyddande fodral.
 • Acceptabel
  7 dagar sedan
  Budgetplattång. Inte fullt värd det pris den kostar. Saknar indikation på när tången är tillräckligt varm, dock. Speciellt med tanke på att temperatur är valbar.
 • Bra
  9 dagar sedan
  Fyller sin funktion, ger fina lockar och jag tycker om att man reglerar temperaturen själv!
  Dock känns den lite billig i utförandet och gnisslade redan vid första användandet, kanske jag fick ett måndagsexemplar?
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Jag har provat ganska många plattänger och locktänger i mitt liv. Så till den punkt att jag till och med modifierat om vissa verktyg där det vart möjligt. Jag vill ha ett verktyg som är riktigt bra på både att platta och locka så jag ska slippa ha lådan full med prylar. Denna tång hade ett mycket bra temperaturlägeskontroll, och var lätt att reglera. Man kommer inte åt den utan mening. Vissa verktyg kan man bli galen på att den plötsligt inte fungerar längre. Men man inser snart att man kommit åt någon knapp omedvetet. Med denna tång slipper man det, då knapparna och reglagen är smart placerade.
  Vidare gillade jag att "tippen" på tången inte är varm, så att man kan hålla i toppen av tången för mer stöd. Detta framförallt när man lockar håret.
  I sakfrågan om det dubbla användningsområdet tycker jag att den funkar bra. Den är lagom rundad i kanterna så lockarna inte blir fula.
  På minussidan tycker jag att håret liksom kan fastna lite mellan plattorna. Det blir inte så bra glid som i andra tänger som har tex keramikplattor.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köptedenna till frugan i present då hon ville ha en bättre plattång än den hon har idag. Hon ville ha en bred en. Hon var skeptisk då hon såg att även denna är smal men blev mycket nöjd med resultatet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  5 dagar sedan
  Efter att ha använt ghd i många år var det dags att prova något nytt. Rätaren kom i en praktisk väska och hade en bra ledningslängd. Det verkar ta ett tag innan det blev varmt men positivt att det var okej att lägga på raden. Använd det mest för att göra lockar och tro att det gick mycket smidigt men saknar att värmeelementet själv var lite längre. En enkel tång men måste säga att jag föredrar hans ghd.
 • Bra
  9 dagar sedan
  Har haft ett par rätare före och har inte blivit helt nöjda, men det här är en rätare som jag säkert kan stå för. Den har en fin design och är väl i handen. Jag har ganska tjock och mycket hår och ofta fann jag att rätningen håret är väldigt dåligt. När jag hade fixat mitt hår med den här, som faktiskt gick mycket snabbt, höll håret rakt tills jag tvättade det igen. För närvarande har jag inte försökt att curl så mycket, bara tagit och testat lite snabbt, och det intryck jag är kvar med är att krullen går mycket smidigt med denna rätare, vet inte riktigt hur väl krullarna sitter än, måste testa det mer. Rätaren har en lång sladd så det är lätt att använda. Jag rekommenderar denna rätare.
 • Ganska bra
  9 dagar sedan
  Används bara rätaren för rätning av hår. Efter många års trovärdig användning av GHD skulle jag försöka något annat.
  Rätaren kommer i en fin väska med fastsättning på sladden som är väldigt bekvämt. Du kan också justera graderna enligt det tunna / tjocka håret du har. Det värmer upp snabbt och sladden är kraftfull.
  Ändå följer jag att det inte tar lika mycket "tak" i håret och sålunda blir det lika nära som en GHD-rätare. Kändes också att håret ofta är nedsmutsat vilket inte heller är så bra för håret.
  Håret är rakt, men jag känner fortfarande att det inte håller nivån på GHD.
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Uppdaterat: 9 dagar sedan
  Otroligt bra rätare, har inte försökt att göra lockar med det ännu, men hittills är jag otroligt glad. Stort plus finns en så lång sladd
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Mycket bra och enkelt rätare / krusjärn. Smart med en värmebeständig väska som du kan lägga i tången när du är på resande fot (ingen väntar på att rätaren / krullen blir kall)

  Det ger ökad glans samtidigt som det är mildt i behandlingen. Mycket klokt att värmen är på insidan av tången så att du inte behöver komma undan medan du ställer håret med tången.

  Snabb uppvärmning av tången till plus extra ledningslängd. Är super glad med straighteners / curling iron, det är de bästa pincett jag någonsin har haft.