Prisjakt

vandenhoogen

Medlem sen 2011-01-15
123
Bidrag
95
Hjälpsamröster
Creative Inspire T10
Full Star 1
4
(44)
424 kr
v
vandenhoogen
123 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Otroligt prisvärda, testade något creative 2.1 System som var några hundralappar dyrare men fick lämna tillbaks dem då de levererade riktigt dåligt ljud. Efter att ja läst omdömen här tänkte jag att de kunde vara värt ett försök. Och håller med tidigare om att de låter väldigt bra. Lite överdriven Bas om jag ska klaga på nått. Tycker inte designen matchar min iMac så nu står de nerpackade. Ljud 7/10 Design 4/10 Prisvärd 9/10 :)

Audio Pro Addon Four
Full Star 1
4
(3)
v
vandenhoogen
123 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Tycker att för priset borde baslådan vara lite stabilare, den vibrerar med rejält och får ljudet att kännas lite grumligt. Gillar autosleep funktionen även om den titt som tätt tror att det inte finns någon signal (beror förmodligen på att jag har för låg insignal, men tycker känsligheten borde ses över). Är nöjd med ljudet och har slängt ut mitt gamla hembiosystem med receiver och högtalare. Och kör bara med detta istället, klarar mig med de två ingångarna.

Paddytek Paddy Vibe
Full Star 1
4.5
(2)
v
vandenhoogen
123 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Allt handlar om hur och var denna lilla pryl placeras. På mitt glasbord (en ganska rejält tjock skiva) blir ljudet väldigt skrikigt och gällt. Byrån jag har vid sängen svänger inte heller med och skapar rätt vibes... Köksbänken av massiv ek ger inte heller mkt ljud.. Däremot hemma hos mina föräldrar när jag testa den för första gången var jag helt lyrisk de har ett sånt där ikea skrivbord av "sandwich konstruktion" antar att det blir en perfekt resonans. Om man mixtrar lite med placeringen så kan ljudet bli hur bra som helst. Rejält tungt gung, samtidigt bra i de högre registren. Imponerande för en sån liten pryl. När jag kopplar in den till min Arport Express och kör ljudet via Airplay blir ljudet väldigt distat såfort jag höjjer mer än 2/3 samma sak när jag kopplar den direkt till min iphone och kör spotify etc. Kan inte förstå varför de byggt in en volymkontroll då datorn/mp3spelarn/telefonen man kopplar in till "paddyn" ändå har möjlighet att justera volym, skulle få ett cleanare intryck utan volymkontrollen. Byggkvaliten på On/Off Knappen, volymkontrollern samt lysdiodernas placering är inte i topp men helhetskänslan är att det är en gedigen pryl. Ett grymt lyft för ljudet i vilken bärbar dator som helst, vid rätt bord/ yta kan den jämföras med Betydligt större Högtalare. Har även testat "IXOS Cube" som är en traditionell högtalare i ungefär samma storlek, Ljudet från denhär överträffar de flera gånger om. Kommer att ge bort den till mina föräldrar då de har rätt bord för den:)