Prisjakt

Robeloto

Medlem sen 2004-12-08
58
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
R
Robeloto
58 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans. Snabba svar på frågor och väldigt hjälpsamma. Kommer helt klart fortsätta handla mer här.

Partykungen.se
Utmärkt
(47)
R
Robeloto
58 omdömen
DåligRedigerades 5 år sedan

Fattig produktbeskrivning. Följde ej heller med någon bruksanvisning. Kvalitén på lyktan jag köpte är minst sagt värdelös. Första och kanske sista gången jag handlade ifrån Partykungen. Något som var bra var att leveransen är snabb och man kan såklart returnera produkten om man inte är nöjd.

Batterikungen
Dålig
(67)
R
Robeloto
58 omdömen
Usel5 år sedan

Betalat för ett batteri. Väntat i över 1 månad på batteriet. Ordern blir avbruten och har inte fått pengarna tillbaka. Får inget svar från dem. Handla inte härifrån. Bluff-företag!

Memory4u
Bra
(461)
R
Robeloto
58 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Bra priser

Stayhard
R
Robeloto
58 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Seriöst företag. Mycket snabb leverans. Hade dock problem med att få avisering en gång. De svarar rätt snabbt på e-post. Inga problem med att byta ut nåt som inte passar. Därför ger jag dem fullt betyg än så länge! :)

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
R
Robeloto
58 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Perfekt! Haft strul med dem en gång och då fick jag ett presentkort som plåster på såren. Ett seriöst företag.

OnePlus 3 Dual SIM 6GB RAM 64GB
Full Star 1
4.6
(25)
R
Robeloto
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Denna telefon är definitivt inte värt så här högt betyg. Jag köpte denna sommaren 2016 och var sjukt nöjd över den. Dock så var kameran inget vidare, men jag köpte inte telefonen pga kameran så. Älskar batteritiden och den snabba laddningen. Den är stilren och är relativt snabb i allt man gör. Efter 2 års användning dock så började problemet med mikrofonen. Fick starta om den för att få den att fungera och så kanske den fungerade i några månader tills problemet dök upp igen och till slut hjälpte inte ens en omstart. Jag fick återställa till fabriksdata och hålla på att testa andra OS för att ev. kanske lösa detta mikrofonproblem. Jag vet iaf att det måste nästan vara mjukvaran, för själva mikrofonen kan det inte vara fel på eftersom den fungerar helt plötsligt ibland, efter omstart eller radering av cache. Nu är det flera dar sen mikrofonen fungerade och även själva ljudet fungerar sällan nu.. Inspelaren kraschar om jag t. ex. försöka starta den för att testa ljudet. Man kan tycka att 2 år bör en telefon hålla. Särskilt om den kostat flera tusen kronor. Det är fler än mig som har detta problem och ingen vet någon lösning. Eller en lösning, men inte någon som var bra iaf och det var att installera en gammal version av OS:et. Jag säger då adjö till OnePlus 3 och har nu införskaffat mig en OnePlus 6T som inte verkar ha problemet. Svag 7:a får den av mig och det tycker jag nästan är lite för högt. Men jag minns hur glad jag varit över den tills nu då, hade fått 10/10 om det inte varit för strulet med ljudet och mikrofonen. + Snygg, stilren + Batteritid + Laddar snabbt + Laggar inte - Knappt godkänd kamera - Mikrofonstrul - Ljudstrul

Panasonic ER-GN30
Full Star 1
2.8
(4)
167 kr
R
Robeloto
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Fungerade väldigt bra tills den gick sönder efter cirka ett halvår.

Braun cruZer6 Beard & Head
Full Star 1
2.4
(7)
R
Robeloto
58 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Den skönaste hårklippare jag har använt. Trimmar håret utan problem och 100 ggr skönare att raka/trimma skägget/mustaschen med denna än med en vanlig rakapparat. Kan inte finna något negativt med denna hårtrimmer. Dessutom är den vattentålig! Edit: Fast efter några års användande så går det knappt använda den tyvärr. De första 2 åren var perfekt.

Ginza
OK
(500+)
R
Robeloto
58 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Jag har handlat härifrån många gånger, så vart lite konfunderad när jag såg att jag inte betygsatt detta företag. I min senaste affär så fick jag tyvärr en trasig produkt. Det ordnade Ginza och skickade en ny omgående. Inga problem har jag haft med detta företag. Man får snabba svar från deras kundservice och i de flesta fall så har det varit snabb leverans om inte Postnord slarvar.