Prisjakt
avatar

eson

Medlem sen 2013-06-19
15
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Viking Garden MA 235
Full Star 1
4
(1)
e
eson
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

En mycket smidig gräsklippare för den mindre gräsmattan, vi har strax under 100 kvadratmeter och klipper allt på ungefär halva batteriet. Motorn anpassar varven efter hur tungt det är att klippa, så den sparar batteri om det är mindre gräs och på lägsta nivån låter den inte mycket alls. Klippbredden som är 33 cm räcker gott och väl, det blir några extra vändor, men fördelen är att man kommer emellan buskar och annat bättre. En annan nackdel med en så smal gräsklippare är man fastnar lätt med handtaget, som är lika brett som klipparen, i häcken och staket så det kan vara svårt att gå riktigt nära häcken eller staketet. Uppsamlaren är smidig att ta lös och tömma, vilket är bra för man fyller den ganska snabbt. Gräsklipparen känns gedigen i övrigt, bra och stabilt handtag som enkelt kan vikas ihop, kanske att plasten på själva gräsklipparen ger den en aningen plastig känsla. Batteriet är enkelt sätta i och ta ur för laddning och kan dessutom användas till flera av Stihls/Vikings andra maskiner som t.ex. grästrimmer eller häcksax. För 3490 kr som jag köpte den för kändes den prisvärd, och då ingick även batteri och laddare.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
e
eson
15 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Min favoritbutik när det kommer till fotoprylar, det finns absolut inget att klaga, alltid trevliga, supersnabb frakt (jag får oftast mina paket inom 24 timmar) och bra priser (många gånger billigast).

Canon PowerShot G7 X Mark II
Full Star 1
4.3
(7)
7 390 kr
e
eson
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket trevlig kompaktkamera i toppklass vad gäller bild- samt byggkvalitet. Andra stora plus med kameran är snabb autofokus, ljusstark optik, vikbar pekskärm, 5-axlig bildstabilisering och Wi-Fi-anslutning till bl.a. smartphone via app. Något som överraskade mig var hur bra videokvaliteten är, utan att behöva justera inställningar, videoklippen blir ljusa och skarpa med bra färger. Det som jag tycker är mindre bra med denna är att fokusmotorn ger ifrån sig ett något för högt surrande ljud, vilket hörs lätt om övrig ljudupptagning är låg, samt avsaknaden av 4K-video, slow-motion-video, laddning via USB samt panoramafunktion.

Lowepro Flipside Trek BP 450 AW
Full Star 1
5
(3)
1 875 kr
e
eson
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

​Mycket trevlig fotoryggsäck med flera smarta finesser, mycket utrymme och dessutom relativt låg vikt. Ett stort plus för kamerafacket som öppnas mot ryggen, det är både säkrare samt att ryggen slipper bli fuktig/smutsig om man lägger ryggsäcken på marken för att ta upp kameran. En annan bra finess är möjligheten att kunna använda ryggsäcken som en "midjeväska" för komma åt kamerafacket framifrån när man står och fotograferar. Rymmer både 10"-surfplatta och 11-12"-laptop i det yttersta facket. Mycket prisvärd och rekommenderas starkt om du vill bära med dig både kamerautrustning och annat som t.ex. kläder.

Eve Systems Energy Smart Plug EU
Full Star 1
4
(11)
499 kr
e
eson
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Elgato Eve Energy är en fantastisk produkt som jag verkligen kan rekommendera. Strömbrytare har fungerat utan problem hittils och installationen var superenkel, det tog max en minut så var den ansluten till min iPhone. Stort plus för HomeKit-stöd som gör det möjligt att t.ex. fjärrstyra sina lampor via en Apple TV eller iPad. Jag gillar också att strömbrytaren är så pass liten och diskret samt den lilla fysiska knappen som gör det möjligt att stänga av strömbrytaren manuellt, så man inte är låst till sin iPhone eller iPad. Elgatos egna app är gedigen och har flera smarta funktioner som exempelvis timerfunktion, elförbrukning och förstås synkronisering med HomeKit.

Brother DCP-7070DW
Full Star 1
4.5
(2)
e
eson
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Min första laserskrivare och jag är mycket nöjd med mitt köp. Fina utskrifter och lätt att komma igång och använda. Ett litet minus för att fläkten låter en del även efter att utskriften är klar, men som tur är går den i viloläget efter en stund där den är helt tyst.