Prisjakt

bsba

Medlem sen 2006-10-11
82
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
b
bsba
82 omdömen
BraRedigerades 16 år sedan

Den utlovade levtiden till hämtbutik dagen efter, om man beställer före 17 höll inte sista gången jag beställde. Kom först en dag senare trots att de bekräftade före kl. 17, vilket var en besvikelse då den var en födelsedagspresent. Det var dessutom bara en vara i beställningen, av vilken de hade >50 st i lager. Av någon anledning har de tagit bort hämtbutiken i Stockholm - Rosersberg som låg bättre till än centrum om man åker bil, Parkeringen kostade 45 kr och då var det inte ens kö i butiken, tog max en kvart, valde hämtning för att spara en dag men det hade man ju inget för. För övrigt nöjd, men de är inte alltid billigast.

Netgear WGR614
Full Star 1
3.6
(72)
b
bsba
82 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Inte helt nöjd med denna (v. 6). Ostabil. Har 2 stycken likadana i 2 olika hus (inte anslutna till varandra) och båda har problem med att det trådlösa kopplar ner ibland, även det vanliga nån gång fast det vet jag inte om det beror på routern. Problemen har minskat efter firmware uppdateringarna (kör senaste). Dålig räckvidd. Har kört den med flera olika laptop med samma resultat, dessutom måste ofta lösenordet anges igen i laptopparna. Båda routrarna tycks pipa med ett högfrekvent ljud även om jag själv har svårt att höra det. Kör WPA kryptering, BBB adsl 24, DC++, Bitcomet (mest trådbundet).

Audio Pro Black Pearl V.2
Full Star 1
4.7
(41)
b
bsba
82 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 17 år sedan

Trevliga med bra ljud om man inte vill spela vrålhögt. Har dem faktiskt som frontar, men tillsammans med en gammal Audio Pro sub B2-50. Fast egentligen har jag bara v.1, köpta begagnade. Prisvärda. Sitter ju likadana element som i Black Diamond i.

BRL Electronics
Utmärkt
(500+)
b
bsba
82 omdömen
OKRedigerades 17 år sedan

Hemsidan är flaschig men beskrivningarna ofta knapphändiga. När man kommer till en butik (Barkarby) verkar de ha dålig koll på priserna fastän det påstås att priset ska vara detsamma i butik som på nätet. Kanske beror på att jag råkat på nyanställd personal? De är dessutom inte alltid så billiga som de vill ge sken av.

24.se
Bra
(500+)
b
bsba
82 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan
Svensk Hälsokost
Utmärkt
(500+)
b
bsba
82 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan