Prisjakt
Annons

Pro Evolution Soccer 2008 (PS2)

Pro Evolution Soccer 2008 (PS2)

Genre: Sport, Simulator, Online multiplayer, Rek. åldersgräns: 3 år
Jämför

Pro Evolution Soccer 2008 (PS2)

Jämför

Produktinformation

Grafik (6/10): Animationer och en del spelare ser riktigt bra ut, men publik, menyer och det mesta andra är inte snyggt alls.
Spelkänsla (9/10): Ett fokuserat och välplanerat spel som resulterar i ett mål är bland det bästa som finns. Lite för många korkade AI-beslut gör upplevelsen mer retlig än rolig ibland.
Varaktighet (9/10): Onlineläge, master league, community för alla som spelar mot vänner och ett nytt uppdragsläge. Konami slår på stora innehållstrumman i år och hamnar bara tre kilometer efter Fifa.
Slutsats (9/10): Den svagaste nian hittills för den här serien. I år har det förvisso tillkommit två nya spellägen, varav community är riktigt bra, men det är för mycket som fortfarande inte är fixat i spelet på plan och karriärläget. Trots det levererar PES 2008 det vi vill ha; ett oöverträffat spel på plan. I år finputsat till ytterligare högre höjder.

Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin PlayStation 2-spel. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Genre
Sport, Simulator
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
3 år
Antal spelare
Multiplayer
Ja
Lanseringsår
2007
Annons
Annons