Red Dead Redemption 2 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Ganska klumpiga kontroller och över lag lite för segt för min smak. Man tillbringar löjligt mycket tid på hästen fram och tillbaka vilket gör att många av uppdragen känns onödigt långdragna. Väldigt snyggt och välgjort ur en estetisk synvinkel men det räcker inte för en full pott.
 • Bra

  Gillat omdöme
  21 dagar sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  Ett ok spel med mycket snygg grafik och extremt fina miljöer! Tyvärr förstör en ganska seg styrning en hel del samt att transportsträckorna mellan uppdragen känns lite väl långa efter en tid med spelet, gillar du däremot att rida häst större delen av tiden så är det här spelet för dig! Det grafiska, detaljerna i spelet är mycket bra, det finns väldigt mycket små detaljer som hjulspår/fotspår i lera om det är blött, snö som verkligen reagerar trovärdigt när du går eller rider igenom, gräs och buskar böjer sig när du kommer emot mm. mm. detaljerna är som sagt många och väldigt bra gjorda. Människor ser lite sämre än i många andra spel jag spelat med de ser iallafall okej ut. Spelar du detta på Ps4 PRO (eller Xbox One X) i 4k så får du ett riktigt, riktigt snyggt spel, spelar du däremot på de klenare konsolerna så är det grafiska mycket mer "grötigt" och skog mm. flyter liksom ihop, ansikten och kläder mm. mm. ser också betydligt sämre ut, detta enligt Digital Foundry som tittat närmare på det grafiska. HDR (**läs längre ner vad det innebär) verkar också vara något som detta spel har problem med och jag håller med att det inte alls ser lika bra ut som "God of War" eller "Shadow of the Tomb Raider" jag spelat nyligen, många med mig ser att något inte är rätt i HDR läget då det inte förhöjer det grafiska på samma sätt som i många andra spel. Digital Foundry har nu även någon dag efter spelet släppts uppmärksammat att HDR i detta spel inte fungerar som det ska och kallar det för "fake HDR", mycket dåligt på ett så stort spel! I detta spel får du i alla fall en stor openworld, speltiden verkar vara runt 50-60 timmar för normalspelaren men vill du göra allt upp emot 200 timmar (hur många timmar av detta som är en transportsträcka på hästryggen vore intressant att veta). Tyvärr känns spelet även ganska styrt vad man får göra och inte får göra då spelet blir "game over" om du gör fel saker under ett uppdrag. Tidigt i spelet skulle jag t.ex. rädda en dam i nöd när en man bråkade med henne, jag närmade mig och skrämde bort personen i fråga som då sprang från platsen, jag bestämde mig sedan för att springa efter då jag tänkte läxa upp honom med några extra knytnävsslag, mannen i fråga dör och spelet tar slut och jag får börja om med det uppdraget jag var på då detta tydligen var något man absolut inte fick göra i detta stora "fria" spel. På det stora hela är spelet bra men jag personligen tröttnade ganska snabbt på det sega tempot med väldigt mycket ridande från A till B och ofta tillbaka till A för att slutföra uppdraget, seg styrning ("Horizon Zero Daw" t.ex. har en mycket rappare, bättre styrning) och sen har vi detta med "fake HDR" samt även lite små buggar (jag har sett svävande människor bland annat) så kan betygen givetvis inte bli full pott utan slutar på 7/10.

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Extremt välgjort spel, tror många spelutvecklare får svårt framöver och matcha detta.
 • Ganska bra
  11 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Plus
  + Ser realistisk ut
  + Bra voice acting.
  Minus
  - Dåliga kontroller, man skjuter folk av misstag.
  - Ganska tom öppen värld. Finns inte så mycket att göra när man rider från en punkt till en annan.
  - Man gör mycket onödiga saker som att rakar sig, fipplar med inventory på hästen osv.
  - Går man in i en stad med 10 personer och skjuter 1 person så kommer 50 personer och jagar en.
 • Bra
  6 dagar sedan
  Underbart spel på många sätt,..
  MEN, det är för svårt att härja. Minsta lilla felsteg så kommer sheriffen i galopp med puffran i vädret.
 • Ganska bra
  11 dagar sedan
  småsegt, klumpiga kontroller och sub 30 FPS.. I övrigt snyggt och välgjort.
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  En av de bästa spelen jag spelat. Klarade spelet idag och storyn är så grymt jävla bra. Hoppas på ett bra singleplayer DLC och RDR Online snart.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Hatten av Rockstar, hatten av!
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Side missions är nåt jag strävar mycket på spel och RDR2 har gått om. Älskar den redan!
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Detta är en värdig uppföljare som levererar på alla plan.
 • Utmärkt
  20 dagar sedan
  Jävligt bra spel! Rockstar levererar.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Äntligen en efterföljare till RDR. Rockstar har gjort det igen. Berättelsen är fantastisk och än så länge i spelet måste jag säga att det är det minst linjära open world spelet jag spelat. Det känns inte alls att man följer ett förutbestämt mönster, men om man väljer att följa ett spår i historien för länge får man små påminnelser från vissa personer i lägret att det nog är dags att göra något åt dem också.

  Jag kan dock inte rekommendera att börja utforska för mycket på egen hand innan man kommit en bit i storyn. Jag har dött lite för många gånger när jag försöker råna random folk. Dessutom har man inte tillräckligt med pengar för att betala alla ransoms man lätt samlar på sig.

  Åven om jag spelar detta på en "vanlig" PS4 är miljlöerna fantastiska och otroligt stora. Även om jag bara kommit 20% in i storyn är det långa avstånd på hästryggen. Visst kan man ta tåget och diligens, men de går bara från olika städer.

  Än så länge känns det som en tia, men inte en självklar tia så det kan komma att revideras när jag kommer längre i storyn.
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  En värdig uppföljare till RDR 1. Bra berättelse, bra röster, fin grafik. Nu inväntar vi Online-läget! Vilda västern har aldrig varit så nära...
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Mycket lätt på ögat, bra berättelse, lysande system, bra betyg, bra spelvärld. Fantastiskt. Årets spel.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Fantastiskt bra spel