LG OLED55B7V

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (299)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Grym TV. Bytte ut min gamla Kuro som var referens när jag köpte den. Kuron tog det åtskilliga veckor innan jag var nöjd med kalibreringsmässigt. Den här TV är snudd på perfekt ur lådan. Bara välja ISF Ljust Rum och perfekt bild. Har bara kört Netflix via appen och det är helt outstanding. Saknar dock HBO Nordic som app så det blir nog en Apple TV 4K. Otroligt snygg på väggen med smal ram och helt utan störade logga. Ganska plastig bak men det syns inte när den hänger på väggen.

  Det enda som gör att denna TV inte får full pott är feltänket på baksidan med kontakterna rakt ut. Vill man fästa den slimmat mot väggen får man köpa 90 graders adapters till HDMI, toslink, nätverk m.m. Känns feltänkt.

  Köpte min för 25k. För dagens pris 17k är det ett kap. Kan inte tänka mig att Panasonic eller Sony för nästan dubbla pengarna kan vara värt priset.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Kan tyvärr inte ge ett lika utförligt omdöme som Sune Bejas men jag kan inte annat än att säga att den här TV:n är bland det sjukaste jag sett. Har haft den i lite över en vecka nu och bilden är kristallklar om man kollar på rätt material.
  Visst kostar TV:n en hel del men man får verkligen valuta för pengarna.
  Det enda negativa jag kan komma på just nu är att app-utbudet är ganska dåligt. TV4Play, HBO Nordic och Spotify finns inte i dagsläget. För mig spelar det inte sån stor roll då man enkelt kan streama dessa till en chromecast.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Beställde på Black Friday för 13.995 kr. Bytte ut min Panasonic Plasma från 2007. Grymt imponerad. Fantastiskt fin och klar bild. Mycket bättre ljud än väntat. Behöver inte längre min trådlösa högtalare inkopplad. Fjärrkontrollen och WebOS är en fröjd att använda. Gillar menysystemet grymt mycket och allt går snabbt och smidigt. Riktigt nöjd! Snygg är den också även på foten.

  Vi som vant oss vid Plasma har den naturliga övergången till en OLED.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Fantastisk tv. Vilken bild.
  Bytte från en Samsung HD Plasma. Som jag varit mycket nöjd med, men det var dags för en 4K TV. Köpt på Elgiganten nu i jan för 13979 kr.

  Testade 4K material med Youtube via Wifi. Lite laggande trots 5 ghz men kanon bild. Ska testa Netflix också.
  Och ta och koppla tv via kabel istället för Wifi. Uppdaterad efter ansluten med kabel. Nu inget laggande på Netflix eller youtube 4K material. Kanon nöjd!
  Gamla filmer blir bra bild och även tv signalerna är med bra bild oavsett Hd eller ej.

  Finns en massa folk därute som tycker man ska kalibrera en massa för bra bild. Men efter en del pillande tyckte jag nog Eco/standard mode var bra trots allt.
  Andra tycker expert mode med dark room är bäst men det får väl stå för var och en.
  För film så funkar Movie mode. Lite gulare bild men den räknar då med bra signal in så den tar bort en massa bildförbättringskrafs som man bara behöver på vanlig Tv signal.

  Lite svårt att finna alla funktioner. men man lär sig väl.
  Installationen gick som en dans. Super bra verkligen. Magic remote är underbart.
  Och jag har nu även kopplat så man styr min Onkyo förstärkare via Hdmi även för ljudet från Tv med Tv fjärr. Den stänger också av Onkyo när man stänger av TV!

  Den hittar också min Plexserver via QNAP direkt i anslutningarna. behöver inte längre gå via en separat media spelare. Har kunnat rensa min TV bänk rätt rejält.
  Har nu så bra bild på TV att kolla på projektorns 720P inte direkt lockar längre!

  Enda frågetecknet är strömkabeln. Den är en inbyggd historia. Som kommer behöva en del pillande och ev får man göra en ny om man ska kunna ha sladden gömd i väggen. Jag lyckades ta loss kontakten inne i tv och sedan avlägsna stiften. Och sedan dra det i väggen men knepig att öppna utan att man gör åverkan på luckan. Därav en stjärna bort.
  Varför inte bara ha en vanlig 2 polig kabel.
 • Utmärkt
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Efter 9år utan TV och PK-avgiften kan man väll säga den har betalat sig, även om priset för mig personligen ligger nära smärtgränsen.
  Hade nog skippat OLED om jag hade köpt den för vardagsrummet, 55" är för litet på längre avstånd.

  Svart är svart, vad finns det mer att säga
  Bilden är grym, men gråskala är inte 100% speciellt i lägre kvalité.
  Cinema-mode är ungefär som något har urinerat över hela bilden, gul-tint och vitt är som bäst beige. Finns betydligt trevligare "modes" kan inte klaga allt för mycket på det.
  HDR har jag svårt att avgöra hur stor skillnad det gör

  Web-OS är helt okej, även om den inte har en inbyggd "Chromecast" vilket är lite tråkigt, om du vill titta på polis-rullar.
  Pekfunktionen fungerar långt över förväntan, alla appar har dock inte stöd för det.
  Det enda negativa med fjärrkontrollen är skorllhjulet som helt saknar struktur.

  Ljudet är över förväntan och extremt smidigt att koppla in ett par trådlösa lurar.

  En enkel sak sak som att släcka LED-lampan för standby, är ett plus i kanten.

  För att vara lite av ett impulsköp kan jag inte vara mer än nöjd. Kan fortfarande vara intressant även när nästa generation släpps beroende på pris med tanke på att det är samma panel i 2018 modellen.
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Riktigt snabbt OS som är lätt att använda med Magic Remote-funktionen. Netflix och Youtube funkar kanon via Wifi. Väldigt mycket smidigare att titta på detta direkt från TV:n istället för att gå via mobil/surfplatta till Apple TV som jag gjorde tidigare. Tyckte först bild från digitalbox var dålig, men efter några enklare ändringar i bildinställningarna så känns bilden som HD även på vanliga kanaler.
 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Grymt fin TV och jättebra bild. Det som jag hänger upp mej lite på att det inte går att byta från den inbyggda Nexflix appen till en TV kanal genom att bara trycka på ett kanalval/nummer, utan man måste använda huvudmenyn. Lite bökigt i onödan kan tyckas...
  Ska man anmärka på något mer, så borde kontakterna vridas åt sidan bak, för att enklare kunna hänga TV på väggen dikt an + att powerkabeln borde varit lös med kontakt in i TV, för att slippa dra det stora 240V trynet genom trånga hål i TV möbeln.
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Helnöjd.

  Bilden är kanon. Ljudet helt okej. WebOS smidigt.

  Att spela Xbox One X är en fröjd. Netflix likaså.

  Lätt att sätta upp på väggen. Behövs inget märkvärdigt, fungerade med ett Deltaco ARM-521: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2511259
 • Utmärkt
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Bytte till denna från min Panasonic 42" G10 plasma och började med att testa spela PS4 spel med 4K och HDR stöd. Gosse vilken skillnad, glöm bara inte slå på Game-läget under "Picture modes", annars blir det rejäla eftersläp i bilden!

  Använder inte "Smart"-funktionerna, utan TVn kommer få vara bortkopplad från nätet förutom när det är uppdateringsdags. Detta efter man läst fina historier om andra leverantörer som pushar reklam på en, eller avlyssnar mikrofonen i kontrollen (har inte accepterat voice commands-avtalen än heller).

  Hade TVn hade Android inbyggt så man enkelt kan casta skulle TVn nog vara inkopplad i nätverket bara för den skullen, men får bli att köpa in en Chromecast Ultra lite senare.

  Har inte testat att kolla på vanliga TV-sändningar, vem kollar så sånt trams idag :)

  Nu behöver jag bara uppgradera receivern till något som har 4K HDR stöd.

  + Bra bild
  + Håller sig väldigt sval vid drift (jämfört med Plasman)
  + Låter ingenting (Plasman hade två fläktar på baksidan och surrade vid ljusa scener)

  - WebOS, inte Android
  - Wifit verkar otroligt slött vid uppdatering, skulle ta 40 minuter. Med kabel tog det 2 minuter att hämta uppdateringen.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Köpte denna för 14 000 SEK (samt betalade extra för kalibrering) på mellandagsrean. Gick från en cirka 8 år gammal Philips 42" med LCD-panel och full HD. Insåg att år 2017 är det 4K och OLED som gäller, och slog då till på denna.

  Har anslutit TV:n till både Wifi och trådat nätverk (50 Mbit/s ner), samt hängt på en Chromecast Ultra (trådlöst, går att köra trådat med den). Efter ett par dagar med TV:n så kan jag konstatera att det är ett sjukt bra köp, du kommer inte ångra dig.

  Fördelar:
  1) Svärtan är precis så bra som det beskrivs av andra recensenter. Sanslöst.
  2) Bilden är mycket bra, särskilt med 4K-material. Bra tryck i färgerna. Viaplay:s 4K-sändningar var kanske inte fullt så fantastiskt bra som jag trodde (men ändå en fröjd att se på), men det beror sannolikt på källan/sändningarna (och inte Viaplay). 4K-material via Youtube-appen är sjukt kul att se på, flyter fint.
  3) WebOS 3.5 med fjärrkontrollen. Snabbt, följsamt och förhoppningsvis med flera appar framöver. För egen del är det de förinstallerade apparna Viaplay, SVT play och Youtube som används mest.
  4) Oväntat bra ljud, även om cineasten nog inte nöjer sig med det inbyggda.
  5) Avskalat från loggor osv, står diskret ett "LG OLED" på foten.

  Nackdelar
  1) Ingen äldre variant för komponent-ingång, vilket gjorde att jag fått beställa adapter för mitt Wii (det gamla). Men det kände jag till.
  2) Få appar till WebOS (som passar mig). Men, med Chromecast så löser det sig ändå.
  3) Foten gör mig bekymrad om jag vill ha en soundbar framför, eftersom foten bygger en del framför TV:n.
  4) En liten svag tiltning på skärmen, men inget jag går runt och skaver mig på. Kan bero på TV-bänken.
  5) Osäker på hur panelen klarar sig med åldern.

  Notera
  a) Skillnaden mellan B- respektive C-serien verkar vara foten och ramen (B har metallram, C har helt svart ram)
  b) Något skrev något om ljusstyrkan. Inget jag har upplevt som något bekymmer, snarare tvärtom. Men, min äldre LCD-TV var inte heller något ljusmonster.
  c) Har beställt ett Logitech K400 tangentbord med touchpad för att se om det underlättar (t.ex. Youtube-appen).

  För priset är det 10/10 möjliga.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Helt enkelt sjukt bra bild och i en snygg och stilren förpackning, köpte min för 3 månader sedan för 17tusen, och idag kan man få den för 14 tusen, bara att slå till!

  + Svärtan! (första gången du startar netflix appen och den röda netflix loggan lyser mot en absolut jämn och svart bakgrund, ja då vet du att du aldrig kommer köpa en lcd tv igen.)

  + Designen, smala kanter och en jätteliten LG logga i nederkant. häng den på väggen och den gör sig lika bra avstängd som igång.

  + Bilden (och svärtan så klart) lugn, behaglig och dynamisk bild. kanske inte lika ljusstark som en LCD, men det övriga egenskaperna väger upp det med råge.

  - Lite petig med materialet, Blommar verkligen ut med en fin 4k källa, men ser illa ut med "vanlig sd teve"

  - Gillar inte baksidan, jättesmal och tuff upptill men med en stor "klump med högtalare osv i botten, hade hellre köpt en smalare modell utan högtalare.

  Sammanfattning:
  Ska du ända slanta upp för en vettig 4k tv. varför inte ta steget fullt ut och köpa en TV som kommer slå dig med häpnad. Jag la dom extra tusen och ångrar mig inte.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Grym tv. uppgraderade till denna OLED tv efter suttit framför en 7 gammal philips lcd med 1080P upplösning, och är inte missnöjd,

  Snygg tv med grym bild, och enkelt att navigera runt i menyerna.

  Men är priset för oled tv värt kostnaden mot Samsung Qled lcd??

  Ja det är det. då oled är ny teknik som inte är fullt utvecklad. MEN har stor potential att bli BETYDLIGT bättre ( Oled är redan bättre än lcd i mitt tycke i svärta/ mörker )

  Än den snart 15 år gammal lcd teknik som Samsung skryter med är bättre än oled. genom att döpa om lcd till Qled.

  De enda nackdelarna med oled tv är att det bilden i inte blir lika ljus som lcd/ Qled. samt priset.

  Fördelen med oled är den bästa svärtan/ mörker i filmer och klipp. samt extremt tunn tv= 4-5mm tjock.

  Tillägg ! går att koppla till trådlös logitech mus och tangentbord för enklare styrning av tv :D= logitech K400
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Wow. Grym tv. Läste i flera recensioner att nackdelen med oled var att den var ljussvag.... själv var jag tvungen att minska ljusstyrkan för att den är så bra. 4K underbar svärta. 10 av 10.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bytte ut den mot en 5 år gammal Samsung 55". Otrolig bild och fjärrkontrollen och gränssnittet är fruktansvärt bra. Är väldigt nöjd!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  En väldigt kompetent TV. Det negativa är:

  -WebOS
  Jag hade förväntat mig mer utbud och smidigare lösningar på vissa saker.

  9/10 pga WebOS, annars hade det varit en 10a.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Den bästa bild jag sett, snabb i menyer. Lämnar inget att önska.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpt för 14 000kr på Blackfriday Netonnet.

  Väldigt nöjd med min första Oled TV. Ska man köpa en 4k så är det lätt värt att lägga lite extra för en Oled. Färger och svärtan är enligt mig väldigt mycket bättre än alla LED apparater jag skådat.

  +OLED
  +Underbar svärta,färger. Finner inget dåligt med själva panelen/bildmässigt, bästa bild jag skådat.

  +Snygg design
  +WebOs , extremt smidigt och snabbt att använda appar och funktioner

  +Magic remote

  - finns inte HBO Nordic i LG-apps
  -Själva datorn där bak på TVn kunde varit smalare om man är kräsen och vill ha den riktigt tight mot väggen.

  (Recension baserat på 1 veckas användning)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Makt ! vad ska man säga . vill man ha den bästa tvn är det denna man skall ha . Såg john wick 2 10bit , Hdr 4k..Dammmn bro .. För övrigt samma chip som hos C7 .. Enda som skiljer är foten . Ja la upp min på väggen så shit the same ..
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket nöjd med denna tv. Synd att det finns så lite 4k/hdr material bara. Lg:s operativsystem WebOS är väl ok skulle jag säga. Gör det den ska. Finns Netflix, Amazon, Youtube appar som fungerar bra. Går även att casta till dessa appar. För HBO kör jag chromecast ultra vilket också fungerar smidigt.

  + Svärtan
  + webos (dock lite appar)
  + Dolby atmos stöd (även via arc)
  + Fjärrkontroll kan användas som mus. (saknar dock belysning)

  - Risk för inbränningar med denna typ av tv. Känns dock inte som ett jätteproblem om man inte konstant kollar på samma tv kanal.
  - Ingen knappbelysning på fjärr.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Grym TV, bästa jag ägt.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Trevlig TV till det justa priset 13990:- från MM. Tar ett tag att vänja sig vid att svart faktiskt är becksvart på den här tv'n. Gäller dock alla Oled-tv/skärmar. Omständig att kalibrera, PS4 = helt andra värden än Blu-Ray spelaren, samma på internt material/källa. Enligt mig är färgerna inte spot on. Drar åt det gul-gröna hållet. Lite sepia över bilden i ena stunden sedan kall o fin i andra. Starka gula färger - chock från min förra led-tv från LG. Inga scart-in lr rca in möjligheter så koppla in äldre konsol lr surroundförstärkare kan man glömma. Väldigt ljusstark = inga problem att dra ned oled light till 16 lr lägre i mörkt rum så tv'n har ljusresurser.

  Uppdatering. Fixade bort det gulvita/sepia tonade genom att välja Warm1 istället för 2 som ISF lägena var/är inställda på. Höjer betyget nu när ögonen vant sig. Tar fram grymt mkt detaljer med bra källa och 4k ser fantastiskt ut. Man kan lätt sitta 1-1,5 m från tv'n och titta på 4k material.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den gamla plasman fick åka ut tillslut. Panasonic-plasmor (PZ-80) i all ära, räckte ända hit, men... Man kan inte sitta med 720p hur länge som helst och tjura, bara för att "LCD OCH LED HAR SÅ VÄRDELÖSA FÄRGER)... Nå, AMOLED har inte det. Det är en hisnande skillnad i svärta och färgtryck.

  Se till att ha dugligt att mata den med bara (dvs hdmi2+) om du ska köra 4K@60hz (TV:n klarar för övrigt sjuka 120hz i 1080p, som en smärre gamingskärm), fel kablar och fel prylar som matar den, blir det 4K@30hz och det är... Inte så bra. Läs på, innan.

  Kunde jag, skulle jag köpa flera, men får inte plats med fler.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt fantastiskt bra TV. Bildkvalitén är utomjordlig!
  Bytte upp mig från en 3-4 år gammal smart TV från LG och WebOS 3.5 är verkligen toppen i jämförelse med det tidigare gränssnittet. Allt är supersnabbt och systemet/apparna är riktigt bra utformade.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har tidigare ägt en Plasma-tv som inte varit aktuell att byta ut mot en LED.
  När nu OLED kommit in på marknaden och denna tv från lg fått så bra kritik, så kunde jag inte låta bli att köpa en (utan att ens sett den fysiskt).

  Jag ångrar mig inte alls, det är den bästa bild jag någonsin sett. Tvn har dessutom 4 uttag för HDMI och en mängd finesser som passar mig.
  Avslutningsvis så kan jag säga att om man väl har skaffat OLED kommer man inte gå tillbaka till LED/Plasma.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt nöjd med den här tvn. Magisk 4K-upplösning och schysta smart tv-funktioner. Designen är snygg och fjärrkontrollen funkar felfritt. Har en bebis hemma som snart kommer ställa sig upp och förmodligen vilja pilla på den, ska sätta upp den på väggen innan dess, de är ju rätt sköra. Priset var bra när jag köpte den på black fridag!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte denna TV nu äntligen efter att ha väntat på ett pris som passade min plånbok.
  Men den var VERKLIGEN värd all väntan, jag kan inte med ord beskriva vilken fantastisk bild den har. Givetvis handlar det mkt om vilken källa man har, men som sagt även sämre källor blir bra tycker jag.
  Svärtan är helt otrolig, svart är verkligen...svart!
  Färgerna är väldigt naturtrogna, exempelvis på en fotbollsmatch så är inte gräset lysande neongrönt utan naturligt grönt.
  Att spela PS4 är grymt. Spelade FIFA 18 och skickade en bild till min bror, som undrade vilken fotbollsmatch jag tittade på för han trodde det var en riktig match.

  Övriga funktioner har jag inte hunnit titta på ännu, men jag var framförallt ute efter en riktigt bra bild, och det får man med denna!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bytte bort en 7 år gammal plasma. "WoW" - Nu fattas bara Apple TV 4K sen är man "klar" och får vänta på re-masters..
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag är såld. Denna svärtan och bild är overklig. Känns nästan lite jobbigt ibland för det känns verkligt, eller ritat på plats vid animerat.
  Har haft tvn i en dag så jag är stört nöjd. Jag önskade dock att WEBOS hade fler appar som Dplay(Absolut inget fel med TVn) för jag kollar på Discovery kanaler och vill inte teckna ett abonnemang för massa annat trams.
  Men bilden... herregud, så overklig bra. Upscaling funkar också sjukt bra. Kör vissa saker i 1080 och det ser otroligt bra ut. Så jävla plus för det.
  Negativa? Ja, jag måste köpa 4k spelare nu. :)
  Tror inte det finns bättre TV just nu för 13990 som jag köpte den för via Netonnet.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Flytta innebär uppgradering av ny TV:) Var länge inne på att köpa en Samsung QLED men till slut föll valet på denna modella och märke.

  Som någon har påpekat så är det väldigt mycket pengar men å andra sidan är det värt varenda slant.
  Otrolig fina färger och svärta.

  Nu är endast grundinställningarna gjorda och kanske att det skulle behöva göras någon typ av kalibrering?

  Ska du satsa på en tv - spara och köp den!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Grymt TV med en svärta som natten.

  OBS: Ny uppdatering ute, för er som redan äger denna TV. Ska bl a ge ännu bättre bild mm.

  #tipsar
 • Perfekt
  3 mån sedan
  En fantastisk TV! Att spela upp en 4K blu-ray film i denna är verkligen en fröjd för en bild-nörd som mig själv. Färgerna är sjukt bra... Enda negativa är att True-motion kan ge lite "artefakter" om man letar och om man nu vill använda den funktionen. (Jag gör det).

  Min första LG-tv och jag älskar "muspekaren" som man styr ungefär som en Wii (men denna variant är faktiskt snäppet bättre)

  Köpte samtidigt LGs 4K blu-ray spelare och är lite besviken på att man inte kan använda TVns fjärrkontroll till den. (fast det kanske man kan - bara jag som inte forskat tillräckligt?)

  Är övertygad om, idag oktober 2017, är denna TV den mest prisvärda TV som finns!

  4K, OLED, HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos... etc. Allt detta i 55" och för ett fantastiskt pris: 17 890kr!

  JAG GILLA (och rekommendera)!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Grymt bra TV.
  Enkla och stilrena menyer.
  WebOS fungerar klanderfritt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Denna TV är den bästa skärmen jag någonsin ägt. Under de senaste åren köpte flera TV-apparater, inklusive en av Samsungs 2016 flaggskepp QLED. Markerad med en gång hur mycket bättre bild du får med en OLED-tv. Svart nivå kan inte jämföras med vissa TV-apparater jag har haft tidigare.

  Fördelar:
  1. Svart nivå!
  2. Bildkvalitet.
  3. kontraster.
  4. Mycket låg ingångsskiktet (perfekt för spel / PC användning med mus)
  5. LG: s WebOS är bättre än någonsin.
  6. bildinställningar.
  7. kontroll medföljer är oslagbar mot alla andra konkurrenter.
  8. stöder 120Hz vid 1920x1080.
  9. betraktningsvinkel av skärmen är kung

  Nackdelar:
  1. En del av anslutningarna kan vara svåra att använda om du väggmontering TV: n går dock bra om du har 90 ° vinklar / adapter till utgångarna.
  2. Skärmen har mindre ljusstyrka Samsungs QLED kors, de använder TV: ni ett mycket ljust rum, kan det vara svårt att se bilden (även om det inte hade det problemet p.d.d)
  3. Ström kabel-TV användning är förankrad. (Kunde ha varit längre)
  4. Twist att koppla in en USB-enhet / hårddisk och spela olika typer av media. Har inte haft samma problem på LG: s tidigare modeller.

  Något jag har missat:
  Har haft LG TV innan för att verkligen tala om hur mycket jag har saknat avlägsna dems, det är lite som en Wii controllers en punkt runt på skärmen som en datormus.

  Något jag kommer att sakna:
  Jag kommer att sakna Samsungs "One Connect" som skulle kunna hjälpa verkligen med kabel part på ett väggfäste TV: n.

  Jag köpte TV: n till 14999, - för det pris jag tycker har gjort ett mycket bra köp. Om man först måste köpte en vanlig TV eller har en hög budget är OLED väg att gå.