Panasonic TX-55FX780E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic TV (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Otroligt mycket för pengarna!

  Köpte denna TV på Netonnets lagerrensning för 7990kr.
  För det priset så får du otroligt mkt för pengarna. Kommer från en 4 år gammal FullHD TV från LG.

  Det finns bara en massa bra att tillägga här:
  Bilden, Svärtan, färgerna, kontrasten, dynamiken i bilden, alla HDR funktioner. 4K uppskalningen, många portar, många funktioner att pilla med skärmen. Alexa och google assistant stöd. Snabba bildfrekvenser. Alla bildfunktioner som PAP och PIP.
  Alla grymma Smartfunktioner, snabb, responsiv, kvaliten på produkt. Laminerat glas på metall.Tv:n är Tunn och är byggd väldigt robust, andas verkligen kvalite, snygg och stilren. Detta kan nog vara den bästa LCDskärmen som är närmast en OLED panel (du slipper alla inbrännninger som oled har).

  Det som jag kan anmärka lite på är att ljudet är helt okey. bättre än normalt men inte bättre än min dolby atmos soundbar.

  Jag vill tacka alla er som UNDERSKATTAT panasonic så mkt (inklusive mig själv) och väljer LG och Samsung. För denna TV blev oerhört billigare och jag är grymt nöjd med mitt köp. Bästa prylen jag köpt för iår. Hade jag eknomin hade jag köpt 2st.

  BÄSTA TV:n
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Jag tycker att det är en mycket bra TV. Bilden är utmärkt med naturliga färger och bra svärta. TVn hanterar panoreringar utan någon ryckighet. Användargränssnittet är enkelt och riktigt snabbt och de appar som jag behöver (Netflix, SVT play, Viaplay, SF Anytime) finns och fungerar fint. Ljudet är helt OK för normalt TV tittande.

  Denna TV är verkligen värd att ta en titt på. Vill man ha ännu bättre bild så är det nog OLED eller QLED som gäller.