Samsung RS68N8941SL (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Kyl-Frys (127)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Efter att ha använt den glänsande nya Samsung RS68N8941SL i vårt hushåll i över två veckor allt jag kan säga är ... vi älskar absolut det! Från att vara kompetent att utföra sina primära funktioner (säkert lagring av färsk och fryst mat och utmatning av is och filtrerat vatten) för att vara snygg och vacker med sitt snygga rostfria utseende och en fantastisk gadget som Smart Hub är, har denna kylfrys verkligen blivit mitt i vårt kök.

  Denna imponerande utrustning är mycket mer än kylskåpet: vi är beroende av det som vår dagliga arrangör - en snabb blick på kalendern sätter oss upp för dagen, Bixby hjälper till att uppdatera väderprognosen på morgonen (vem skulle ha trott den dagen du slutar prata med ditt kylskåp?), jag kan få tillgång till online recept - vi bokmärkt några favoritwebbplatser direkt i webbläsaren på Smart Hub så att de kan nås i en blixt. Jag gillar verkligen urval av appar på Smart Hub - Ring-dörrklockan, Uber, TuneIn Internet radio, Fotovisare, Shoppinglista, Whiteboard och mycket mer. Tesco livsmedelsbutiken är stor - om det bara fanns en Ocado en! Kanske en dag kommer andra appar läggas till det redan generösa urvalet. Hittills har alla våra vänner och grannar som fått se vår nya kylskåp frysa i kylskåp!

  Jag har märkt att frukter och grönsaker håller mycket längre i kylskåpet utan att torka ut. Vi har använt Samsungs RSH1DTMH i nästan ett decennium och skillnaden är mycket märkbar. Jag gillar också hur Samsung har optimerat användningen av utrymme i frysfacket genom att flytta isbildningselementet till dörren.

  Kylsektionen har två inbyggda kameror som tillåter en kik i kylen även från miles away - allt du behöver är en Samsung Smart Hub-app på din mobila enhet.

  Denna kylfrysare är tyst i drift, även om ismaskinen är tyst. Belysningen använder lågdiodlampor som belyser inredningen från framsidan till baksidan och blir inte blockerad av innehållet i kylskåpet. A ++ energieffektivitetsklassificering är en välkommen bonus. Energibesparing är trots allt något hushåll bör sträva efter, inte bara för att spara pengar, men också för att driva tillverkare att komma fram till mer energieffektiva produktdesigner.

  Jag skulle inte tveka att rekommendera Samsung RS68N8941SL Smart Hub kylfrysare till någon: vilken bra produkt är det, en glädje att använda!