Prisjakt
Annons

Heroes of Might and Magic IV (PC)

Heroes of Might and Magic IV (PC)

Genre: Äventyr, Strategi, RPG, Sci-fi, Fantasy, Turbaserat, Arkad, Action, Lanseringsår: 2002, Operativsystem: Windows 2000, Windows XP, Windows 95, Windows 98, Windows 7
Jämför

Heroes of Might and Magic IV (PC)

Jämför

Produktinformation

Grafik (8/10): Den nya grafikmotorn drar sitt strå till stacken, och är helt klart en förbättring. Heroes med sin fantasifullt magiska stil fortsätter att imponera och hänföra. Ett spel som redan var vackert har just blivit vackrare.
Spelkänsla (9/10): Det är hur roligt som helst att försöka klara alla scenarion och kampanjer. De många uppgraderingarna får spelet att växa, och man kan fastna framför spelet och helt glömma tid och rum. Det kan man inte säga om många spel.
Varaktighet (9/10): Imponerande 31 scenarios, vardera med en genomsnittlig speltid på ca en timme ger 31 timmars speltid. Lägg till sex scenarios och onlinespel och du får en hållbarhet i det allra översta toppskiktet av spel.
Slutsats (8/10): Trots att spelet inte är fulländat och innehåller lite väl mycket Heroes 3 i sig, så är det ett av de mest underhållande PC-spelen idag, oavsett genre. Jag vill ge detta spel en stark 8/10, med det enda stora klagomålet på spelets brist på nyheter.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Lanseringsår
2002
Operativsystem
Windows 2000, Windows XP, Windows 95, Windows 98, Windows 7
Format
Fysisk utgåva
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
12 år
Annons
Annons