Prisjakt
Annons

Tiger Woods PGA Tour 08 (Xbox 360)

Tiger Woods PGA Tour 08 (Xbox 360)

Genre: Sport, RTS, Lanseringsår: 2007, Rek. åldersgräns: 3 årLäs mer

Tiger Woods PGA Tour 08 (Xbox 360)

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3.5
(2)

Produktinformation

Grafik (6/10): Följsamma svingar, bra bollfysik och detaljerade ansikten. Rent och snyggt gränssnitt, fint gräs och vackra vattenhinder. Men kläderna, stenarna, träden och många texturer är hemska och ser ut att vara från gamla Xboxen. En ny grafikmotor efterlyses och vädereffekter. Så hackar det till ibland också, speciellet online.
Spelkänsla (7/10): När allt fungerar är det som golf på riktigt med glimten i ögat. Spännande, varierande och underhållande. Känslan i svingen är riktigt skön. Tyvärr förstörs det mesta av helheten då karriärläget kraschar på ett visst ställe och online är spelet som vanligt långt från perfekt.
Varaktighet (7/10): Ett spel som egentligen håller ett helt år. Massor att göra. Livslängden utökas ytterligare tack vare GamerNet. Men spelet är trasigt och fryser ibland både off- och online vilket gör att entusiasmen att vilja fortsätta minskar.
Slutsats (6/10): Att behöva längta ett helt år och sedan få detta. Det gör ont i hjärtat på alla som älskar sporten. Skärpning EA Sports. Ni kan inte mena allvar med att släppa ett spel vars karriärläge kraschar på samma ställe hela tiden? Svårt att sätta betyg på något som annars är bra men är så slarvigt genomfört. Om den lovade patchen kommer och löser alla buggar, karriärläget i synnerhet, så blir betyget högre men bara om man har bredband och hårddisk förstås.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Genre
Sport, RTS
Lanseringsår
2007
Rek. åldersgräns
3 år
Max antal spelare (oavsett spelsätt)
1 spelare
Online multiplayer
Ja
Lokal multiplayer
Ja
Annons
Annons