Prisjakt
Annons

Kingdom Hearts 358/2 Days (DS)

Kingdom Hearts 358/2 Days (DS)

Genre: Äventyr, RPG, Fantasy, Antal spelare: 1 - 4 spelare, Rek. åldersgräns: 12 år
Jämför

Kingdom Hearts 358/2 Days (DS)

Jämför
  • Visa 2 stBegagnade produkter
    Begagnad
    fr. 399 kr
Vi har hittat produkten i totalt 3 butiker, varav 2 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Slutsats (7/10): Kingdom Hearts 358/2 är en spinoff från originalspelen till PS2 och fyller en del luckor i berättelsen mellan ettan och tvåan.Vi får följa Roxas som på uppdrag av Organization XIII ska samla hjärtan genom att döda fiender samt utforska en massa världar, samtliga hämtade från kända Disneyserier. Det är ett skönt RPG-lir i realtid som bjuder på intensiva strider där råstyrka blandas med magi och där Roxas i ett intressant stridssystem kan skräddarsy sin strategi inför varje uppdrag. För fans av serien är igenkänningsfaktorn stor och trots att världarna kan kännas upprepande kommer spelet tilltala de som längtat efter en fortsättning. För nybörjare känns spelet tyvärr förvirrande och tröskeln för att komma in i berättelsen är hög. Men tålamod ger utdelning i det här fallet.

Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Nintendo DS-spel. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 3 butiker.

Genre
Äventyr, RPG, Fantasy
Antal spelare
Rek. åldersgräns
12 år
Annons
Annons