Prisjakt
Annons

H Faridi, J M Faubion: Dough Rheology and Baked Product Texture

H Faridi, J M Faubion: Dough Rheology and Baked Product Texture

Genre: Naturvetenskap & Teknik, Typ: Pappersböcker, Språk: EngelskaLäs mer
Nu

2 074 kr

Se prishistorik

H Faridi, J M Faubion: Dough Rheology and Baked Product Texture

Sorterat efter billigast pris
Vi har hittat produkten i totalt 2 butiker, varav 1 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Det billigaste priset för H Faridi, J M Faubion: Dough Rheology and Baked Product Texture just nu är 2 074 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 2 butiker.

Typ
Pappersböcker
Språk
Engelska
Karaktär/serie
Författare
Format
Annons
Annons