Prisjakt

QRikard

Medlem sen 2008-05-20
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Cooler Master Mobius 120 (MFZ-M2NN-21NPK-R1)
Full Star 1
2
(1)
246 kr
Q
QRikard
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
22 dagar sedan

Dom blå gummihörnen är större än standard 120mm fläkt vilket betyder att fläkten inte passar i chassin som har tight kläm-passning istället för skruvmontering. Tjockleken på fläkten (blå hörnen) är 27 mm istället för normalt 25-25,5 mm. Kabeln är 30 cm vilket är för kort för att nå från frontpanelen till moderkortet (för mig). Kabeln för maxhastighet är fristående (positivt) och 25 cm vilket troligtvis räcker för de flesta. Bra fläkt om den passar i chassit och når till moderkortet utan förlängningssladd (medföljer ej)... Ljudnivå/luftflöde ej testad än men förväntningarna är höga.

Hestra Army Leather Blizzard Glove (Unisex)
Full Star 1
4
(1)
1 900 kr
Q
QRikard
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Hestra Army Leather Blizzard är mycket lik konstruktionen av den tidlösa klassikern Army Leather Heli Ski 5-finger. Stora skillnaden är att lädret på Blizzard modellen är tunnare, ungefär 0,5mm istället för 0,8mm hos heli ski handsken. Samt att tyget är i ett mjukare softshell tyg med stretch. Blizzard modellen är därmed mjukare och mer följsam än Heli Ski som känns lite styv och klumpig i jämförelse. Blizzard förlorar däremot i slitstyrka och hållbarhet pga de tunnare materialen. Båda handskarna är bra, behoven styr vilken som är bäst lämpad. Personligen föredrar jag Heli Ski då jag vill ha slitstyrkan.

VasaSki
Dålig
(2)
Q
QRikard
6 omdömen
Usel8 månader sedan

Lagersaldot på nätet stämmer inte. Kontaktuppgifter på hemsidan stämmer inte heller. Fick leta organisationsnummer [Sälens Fiskespecialist AB - 556979-2004] och därefter jaga ägaren för att få en återbetalning efter 3 veckor. Deras motivation "vi vet att vi har lite bekymmer med lagersaldot på hemsidan". Med den vetskapen borde dom definitivt agera självmant och kolla mailen eller annullera ordern och återbetala direkt...

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Q
QRikard
6 omdömen
Utmärktett år sedan

+ Var möjligt och mycket enkelt att avboka beställd produkt direkt via hemsidan innan den skickats (ändrade behov från min sida). - Kan bli bättre på att förtydliga leveranstid från leverantörslager direkt på hemsidan. Väl efter beställningen var leveranstiden tydlig och korrekt.

Plexgear BT-400
Full Star 1
5
(1)
280 kr
Q
QRikard
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Plexgear BT-400 Silent. Köpt för 99 kr på kjell och co. Höger och vänster musknapp är tysta men resten klickar högt/som vanligt. Trevligt att den går både på blåtand eller medföljande dongel. Under batteriluckan finns ett utrymme för dongeln vilket är ett stort plus.

Lundhags
Q
QRikard
6 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Fyndade ett par byxor på rea, dom skickades dagen efter och kom fram utan konstigheter. Mycket bra att även få returfraktsedel direkt med paketet ifall kläderna inte skulle passa.