Prisjakt

TranzeFuze

Medlem sen 2008-09-06
38
Bidrag
21
Hjälpsamröster
SteelSeries QcK Edge Large
Full Star 1
2.5
(2)
279 kr
T
TranzeFuze
38 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Tyvärr så släpper steelseries logan efter ett tag (1-2 år) och lämnar en massa stickigt lim efter sig där den suttit. Detta utan att logan ens varit under någon typ av kontakt från mus, handled eller annat.

Apple Store
Utmärkt
(253)
T
TranzeFuze
38 omdömen
Uselett år sedan

Åh herregud UNDVIK! Fyfan vad hemsk kundsupport.

Xiaomi Mi Smart Fan Pro
Full Star 1
4.8
(5)
T
TranzeFuze
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Gillar den här skarpt. Super smidigt att kunna bära med sig var som helst och ställa där det behövs lite fläkt för tillfället. Byggkvalitén är god för priset skulle jag säga. Själva skaftet är i metall och övriga delar i plast. Men det är en bra typ av plast som känns gedigen och inte luktar konstigt som vissa andra av mina fläktar har gjort. Bra att det finns fysiska knappar för de flesta inställningarna på själva fläkten också. App i all ära, men man vet aldrig om den kommer att sluta uppdateras helt plötsligt. Appen är förövrigt det jag gillar minst med fläkten. För att använda och styra fläkten så måste man registrera sig i appen och godkänna diverse avtal. För mig så var stora delar av processen på Kinesiska så det var inte helt lätt att komma igång i början. Nu när allt väl är klart så funkar allt utan problem.

Apple AirPods Pro med Magsafe Case 2021 Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(9)
2 843 kr
T
TranzeFuze
38 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Fick hem mina lurar idag och måste säga att det är den första Apple produkten som jag är riktigt missnöjd med från start. Till att börja med så är fodralets lock "glapp" eller löst. Det känns inte stabilt alls och upplevs snarare som något som har använts i ett par år och nöts ut. Dessutom så fungerar inte NC och Transparens lägena som dom ska. Vänster Airpod stänger frekvent av och på lägena när de är aktiverade. Jag har följt alla instruktioner på Apple's hemsida för att lösa detta men utan resultat. Firmware är den senaste. Inte nog med det så upplever jag dom som obekväma. Har provat hur många hörlurar som helst genom åren och har egentligen aldrig haft något problem. Jag har smala hörselgångar så jag brukar i regel ha de minsta eartipsen. På dessa så tycker jag ärligt talat inte att de småa är små nog. Nej. Dom åker tillbaka. Förhoppningsvis så krånglar butiken inte allt för mycket i mitt garantiärende. Återstår att se.

Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 16GB 256GB 13"
Full Star 1
4.4
(7)
11 990 kr
T
TranzeFuze
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Finns mycket att tycka om här. Bra batteritid, byggkvalité och skärm. Snabb i det mesta den gör. MEN ett problem jag har med min och som jag blir fullständigt vansinnig på är att "upplevelsen" när man surfar & scrollar är helt värdelös. Varje gång jag öppnar en hemsida, oavsett i vilken browser det är, så laggar det rejält när man börjar scrolla. Skulle vilja påstå att det laggar mer än på min gamla 3-4 år gamla Asus laptop med en i3 CPU. Jag vet inte vad detta beror på men det verkar vara ett väldigt vanligt problem om man googlar "Macbook M1 scrolling performance" eller liknande. Det konstigaste av allt är att jag har även en iPad Pro M1 här hemma som jag har haft ett längre tag. På den så är upplevelsen verkligen det helt motsatta. Det flyter fantastiskt fint och är en fröjd att använda. För er som undrar så är jag helt införstådd på 60hz vs 120hz. Hade Macbooken lyckats hålla sina 60hz så hade jag varit nöjd, men vi snackar snarare 15hz i webbläsaren. Min magkänsla säger att detta har någonting att göra med energisparande och att det borde gå att lösa framöver med en mjukvaruuppdatering. För trots detta lag så är CPU'n sällan över 10% i belastning. Vilket känns frustrerande såklart. Får hoppas att det löser sig framöver.

Adde Lundbergs
Utmärkt
(186)
T
TranzeFuze
38 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Beställde ett gäng knivar härifrån när dom var 500kr billigare än övriga återförsäljare. Smärtfri & snabb leverans och jag är supernöjd med varorna.

Asus VivoBook S14 K410UA-EB785T
Full Star 1
4.6
(5)
T
TranzeFuze
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Köpte denna för 3990kr + 500kr cashback från Microsoft. Går inte att få mer för pengarna när det gäller bärbara datorer. Har uppgraderat min till 12GB ram (finns en ledig DDR4 plats) samt satt in en extra 2.5 SSD. Väger knappt nånting, väldigt tunn, hyfsat tunna kanter, bra skärm, bakgrundsbelyst tangentbord och väldigt tyst. Full pott för mig!

OnePlus 6 Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.6
(44)
4 189 kr
T
TranzeFuze
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Håller med föregående om att kameran inte är bra. Skulle vilja påstå att min gamla Nexus 6p klår den ganska lätt i skärpa. Jag upplever att bilderna blir suddiga och saknar detaljer med Oneplus 6. Däremot så tar kameran in ljus rätt så bra vilket gör att bilderna blir helt okej även när ljusförhållandena inte är optimala. I övrigt är det en grymt snabb telefon. Bra batteritid, bra skärm, 8GB ram med Snapdragon 845. Högtalaren lämnar en hel del att önska men å andra sidan, hur ofta använder man den? Tycker det är snyggt också av tillverkaren att inkludera både skärmskydd och ett enklare fodral direkt med telefonen. Sånt uppskattas från min sida.

Adidas Ultra Boost 2018 (Herr)
Full Star 1
4.9
(8)
T
TranzeFuze
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte dessa eftersom att de verkade ha fått fina omdömen här och på Zalando, så det var verkligen en ren chansning egentligen. Fruktansvärt nöjd. Jättenkla att ta på sig, snygg design och otroligt bekväma. Har nog aldrig haft skönare skor tror jag.

Intel Core i7 8700K 3,7GHz Socket 1151-2 Box without Cooler
Full Star 1
4.6
(21)
T
TranzeFuze
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Precis som BlackwaterP4rk så hade jag problem med Ryzen och var less på all energi som jag kände att det tog av mig. Så jag köpte en 8700k + Z370-A och är kanonnöjd sen dess. Betydligt bättre prestanda i enkeltrådade spel (CSGO t ex) och desstuom god prestanda i flertrådade applikationer. Drar av en stjärna för att jag tycker att priserna börjar bli lite väl saftiga för Intels produkter.