Prisjakt

ArashJ

Medlem sen 2009-03-15
92
Bidrag
58
Hjälpsamröster
Spigen Samsung Galaxy S24+ Liquid Crystal TPU Skal Genomskinlig
Full Star 1
4
(1)
153 kr
A
ArashJ
92 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
20 dagar sedan

Passar perfekt och förstorar inte telefonen nämnvärt. Skyddar skärmen och kameran med lagom höjdmarginal. Det enda problem jag upplever är att öppningen runt USB-C ingången har vassa kanter som gör ont på lillfingret vid enhandsanvändning och man får lära sig att placera fingret längre ut—materialet ger tillräckligt med grep så det finns ändå ingen risk att telefonen glider ur händerna.

Copter skärmskydd Screenprotector Samsung Galaxy S24+ (S24 Plus)
Full Star 1
5
(1)
103 kr
A
ArashJ
92 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
20 dagar sedan

Inga problem att sätta på. Passade perfekt och påverkar inte skärmfunktionerna på något sätt.

NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
A
ArashJ
92 omdömen
Utmärkt20 dagar sedan

Intressanta produkter och synnerhet högkvalitativa kablar.

Eneba
Utmärkt
(312)
A
ArashJ
92 omdömen
Bra2 år sedan

Jag Köpte DLC till ett Nintendo Switch Spel vilket var väldigt smidigt och fungerade utan problem. Inget att anmärka på men lite trist med betalningsavgiften.

Remington AC9140 ProLuxe 2400W
Full Star 1
5
(4)
378 kr
A
ArashJ
92 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Jag har haft denna hårfön i 2 år nu och är riktigt nöjd med den. Den är effektiv, lätt att hantera och rengöra, och har de funktioner samt tillbehör för de flesta i hemmet. Den har 2 temperatur- och 2 hastighetslägen samt ytterligare reglage som möjliggör att man får kall luft (oberoende av valt temperaturläge) eller extra värme (adderas till valt temperaturläge). Jag mätte följande 1cm från koncentrationsmunstycket. Hastighet 1 (Ok ljud) Värme 1 - 40°C Värme 2 - 60°C Style - 80°C Hastighet 2 (Högljutt) Värme 1 - 50°C Värme 2 - 70°C Style - 90°C Den är något tung för längre sessioner: 805-895g inklusive sladd och tillbehör, 610g utan.

TrekkRunner TD001X-10
Full Star 1
3
(2)
A
ArashJ
92 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Jag har haft och cyklat på denna motionscykel i 3 månader varje vardag och jag måste säga att jag är nöjd trots en del saker som jag helst hade varit utan. Monteringen var lätt och det är skönt att sitta på cykeln för motion medan man tittar på sin favoritserie. Sidohandtagen gör det lätt att lyfta sig då och då för att inte få ont i baken. Belastningen är koncentrerad i slutet så upp till 4 känner man knappt något. Trots mindre svänghjul går cykeln väldigt jämn men på högsta nivån 8 (rätt tungt för mig) blir den ojämn i början. Den är också tyst men ofta när högerpedalen har lossnat lite så hörs ett gnisslande som försvinner om man drar åt den men det är tråkigt att behöva göra det så jag funderar på att använda gänglåsning. Displayen är stor och tydlig men tyvärr strömhungrig så det är synd att strömmen inte alstras från hjulet. Pulsmätaren är opålitlig precis som många andra cyklar jag har testat så jag mäter pulsen med mobilen istället. Det är så bra med transporthjul men tyvärr är de plastiga och skrapar parketten så jag har lagt gummi runt de. + God belastning + Bekväm + Ryggstöd + Sidohandtag + Transporthjul + Hopfällbar + Tydlig display - Ojämn maxbelastning - Gnisslande pedal ljud - Ingen dynamo

Apotea
Utmärkt
(500+)
A
ArashJ
92 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Riktigt bra nätapotek med bra priser och erbjudanden men det som sticker ut mest är de snabba gratisleveranserna. Jag har handlat hos de i åratal och har alltid varit nöjd.

Creative Outlier Sports Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(22)
A
ArashJ
92 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har nu använt dessa hörlurar varje dag i ett halvt år och är ganska nöjd. Ljudet är riktigt bra och ljud utifrån dämpas helt ok. Väldigt bekväma att ha på sig och de största vingarna håller de på plats. Det är 3 olika storlekar på pluggen samt vingarna och gillar man inte vingarna finns det en vinglös lösning. Den midnattsblåa färgen är lika snygg som svart och kontrollknapparna och LED-indikatorn är tydliga. Batteritiden är fantastisk och de är enkla och snabba att ladda genom den korta USB-sladden. Mottagning och räckvidden är bra men tyvärr blir ljudet hackigt när vissa saker är mellan telefonen och lurarna. Förövrigt hade önskat att den blinkande dioden var lite mer diskret, den platta sladden mellan lurarna ytterligare mjuk och (ett extra batteri som) motvikt på andra sidan. + Bra ljud + Bra batteritid + Bekväma + Snygga + 3 par plugg/vingar + Förvaringsdosa - Mottagning - Sitter inte bra nog