Prisjakt

jofalk

Medlem sen 2004-04-05
40
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Sova
j
jofalk
40 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Hade tyvärr inte läst dessa bedömningar. Nu har jag inte så mycket nytt att tillföra. Sängen gick sönder efter TRE dygn. Höj och sänkbar motorn. Sova krävde att jag skulle reparera den. "Bara att stänga en lucka..." Vi gör inget hembesök p gr a pandemin. Fast då hade dom redan sålt in inbärning och montering, vilket tog 1 timme i huset. Nej, dom vill sälja, sen Goodby. Efter fotografier och tjat köpte dom in en firma som kom och bytte motor. Som var felmonterad sa, dom. Skrattade när jag berättade att SOVA ville att jag skulle reparera den. Googling visar att dom har och har haft ekonomiska problem. Inte betalat ut löner till sin personal etc. Sånt slår tillbaka på service förstås. Trodde detta var en solvent firma. Utan att ha kollat upp det. 😟 2023 februari. Ny säng köpt. Knappt ett år. Höj och sänkningesmekanismen sönder. Dom vill som förra gången inte skicka reparatör utan vill at jag själv ska laga mekanismen. Dåligt bemötande. Om du köper sådan säng var beredd på att dom vägrar in i det längsta att uppfylla garantivillkoren.

Thermacell MR300C24 Orange
Full Star 1
3
(1)
518 kr
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Funkar bra mot mygg. Medlet är under utredning av EU för farlighet för växter och djur.

Sova 24SJU Gryning Ställbar 180x200cm
Full Star 1
4
(1)
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Sängen är bra att sova i. Men. Mekaniken för att höja och sänka gick sönder efter ett dygn. Var felmonterad, sa reparatören. Svårt att få det åtgärdat. Sova tyckte jag skulle laga det själv. Ställningen är lite feltänkt. Man hasar ned i sängen med huvuddelen upplyft. Så kolla just det, innan du köper.

Dreame D9
Full Star 1
4
(18)
2 590 kr
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

bra, men fastnar i mattfransar

SodaStream Jet
Full Star 1
4.2
(27)
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpt ny eftersom hållbarheten är runt två år bara. Nu har dom bytt till mindre flaskor så min gamla går inte in. Helt onödigt. Funderar på att såga upp botten så flaskorna går in.

Opranic ECO23R
Full Star 1
3
(1)
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Värmer bra. Men slutade fungerar efter 2 säsonger.

LG OLED55B7V 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.8
(53)
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Satte den på väggen. Köpte montering till min murvägg. Blev då inte så mycket större än min gamla plasma 42 tum. Eftersom den då hamnar lite längre bort än den förra. Rätt bra ljud. Kan styra den via min Iphone när jag kopplat den till Youtube, men det är nog bara kuriosa. Ja, annars är det väl bara en TV med bra bild. Inget underverk direkt. Tänkte beställa kalibrering, men gick ju ganska bra att ställa in så att det inte blev grälla färger. Bra detalj att fjärren har ett plustecken och minustecken som man känner med fingret så man slipper tända ljuset för att urskilja knapparna. Äntligen har man tänkt till. Kanske skulle jag tagit storleken större när jag ändå köpt ny. En 65 tummare. Fortfarande primitivt att skriva text när man söker något på Youtube ex v. Röststyrningen funkar ibland ok, men blir ofta fel. Nej. Dags för något modernare nu!

Nescafé Dolce Gusto Piccolo
Full Star 1
4.6
(24)
940 kr
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jo, den var bra. Men efter två månader läckte den. Såg att det var en vanlig sjukdom för denna.

Goodyear EfficientGrip Performance 225/40 R 18 92W XL
Full Star 1
4.5
(2)
1 096 kr
j
jofalk
40 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Haft dom en vecka. Vad vet jag. Har ju inte hårdtestat dom. Dom kanske är bra? Märker bara att dom låter minst lika mycket som mina rätt nötta odubbade vinterdäck. Det hade jag inte trott. Man är ju rätt utelämnad till dom olika testarna. Vinterdäck är lättare att bedöma. Snö och is avslöjar snabbt svagheter. Men asfalt i 70 km funkar nog alla däckmärken på u.a. Verkar vara mycket mygel i denna bransch. Testare som får extra specielgjorda däck av fabrikanterna, som inte är dom som sen konsumentera får. INte bara Nokia som gjort/gör? så.