Prisjakt

lsl

Medlem sen 2009-10-18
12
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Philips 65OLED808/12 65" OLED 4K Ultra HD TV
Full Star 1
4
(1)
17 990 kr
l
lsl
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades en månad sedan

Fantastiskt bra bild med tillräcklig ljusstyrka. Bra men inte perfekt till sport med snabba rörelser. Ambilight blir väldigt fint med ett avstånd på 20 cm från vit vägg. Ljudet är inte så imponerande, passar bra till extern ljudanläggning. Google TV som det går att casta till. Några irriterande buggar finns. När det inte går att casta får man stänga av TV:n och dra ut sladden en kort stund. Då startar Google TV om och det fungerar igen. Vissa gånger har ljudet via Toslink krånglat. När man har texten på t ex SVT startar skärmsläckaren med några minuters mellanrum. Behöver en bugfix. Köpt för 23 289 kr på Hifi klubben. Efter uppdatering i februari är problemet med att skärmsläckaren går in när man har text på vanlig TV åtgärdat. Ljudproblem med Google TV och optiskt ljud kvarstår. Det går att starta om Google TV i inställningarna.

Autoexperten
l
lsl
12 omdömen
Bra4 år sedan

Köpte Kamasa garagedomkraft till bra pris. Hämtade i butik. Leverans tog 2 arbetsdagar. Inga konstigheter.

Nordic Nest
Utmärkt
(393)
l
lsl
12 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Väldigt bra kundtjänst!

Skogmarks
l
lsl
12 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Har handlat här rätt många gånger. Ofta bra produkter till lägre pris. Nu verkar det ha gått helt fel. Beställde strumpor den 6 augusti. Huvuddelen av ordern fanns inte ens tillverkad trots att det såg ut som den fanns på lager. I början av oktober kom sockarna men då hade man skickat fel storlek. Det blev retur och sedan fick man beställa på nytt, vilket borde gått automatiskt. Ny fraktavgift som drogs bort när jag klagade. Även denna gång hävdade man att sockarna måste tillverkas först. Idag är det början på november och sockarna har inte kommit än! Uruselt! Uppdatering: Nu har sockarna kommit i rätt storlek efter exakt 6 månader! Har fått 40 mail sammanlagt från ITAB under detta halvår. Höjer till en tvåa.

Dolomite 54 Low (Herr)
Full Star 1
5
(1)
1 374 kr
l
lsl
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Extremt sköna och snygga skor med för priset bra kvalitet och hållbarhet. Enda nackdelen är yttersulan där det lätt fastnar stenar.

Arcteryx Therme Parka (Herr)
Full Star 1
4.7
(3)
5 995 kr
l
lsl
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Lagom varm vinterparka med Gore-Tex i lite mjukare yttertyg. Inte smal i modellen så om det behövs får man plats med tjock tröja under. Huvan går att justera. Bra muddar vid handlederna hindrar kalluften. Saknar någon form av vindskydd eller dragsko i nederkant. Sidofickorna är för små. Platsen finns att göra fickorna betydligt större, så de rymmer mössa och handskar. Två bröstfickor finns. Båda är på vänster sida, en yttre och en inre. Det gör att mobil och börs/plånbok hamnar på varandra. Bättre med en ficka på varje sida. Hög kvalitet och väldigt skön att bära.

Philips HR2727
Full Star 1
4.5
(2)
l
lsl
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Plastigt hölje och ingen förtroendeingivande strömbrytare. Bra tillbehör, saknas bara en hålskiva för finmalet kött. Lättskött och enkel att diska då rensverktyg för hålskivorna ingår. Maler mycket snabbt med godkänd ljudnivå. Bra pris på ICA 799 kr.

DVDirect
l
lsl
12 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Snabb frakt, lätt att få svar via telefon men hemsidan är inte perfekt. Frakt och fakturaavgift borde stå i bekräftelsen.

Samsung BD-D8200N 250GB
Full Star 1
2.6
(5)
l
lsl
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fungerar bra för fria kabelkanaler och DVD/Blu-ray. Har inbyggt trådlöst internet men ingen webläsare! Man är hänvisad till Samsungs appar som inte är mycket att ha. Långsam som mediaspelare. Köpte dem ex på DVDirect.net för 1395 + frakt. Perfekt skick och snabb frakt. Prisvärd om man vill ha Blu-ray och digitalmottagare med inspelning i samma låda.

Logitech M500
Full Star 1
3.1
(20)
325 kr
l
lsl
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Bra precision och blixtsnabb scrollning som kan stängas av genom att trycka på knappen bakom scrollhjulet. Ergonomisk design men kunde vara något större. Klart prisvärd.