Prisjakt

JE3519

Medlem sen 2010-05-29
66
Bidrag
35
Hjälpsamröster
Panasonic Viera TX-P42X60E
Full Star 1
5
(1)
J
JE3519
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte denna efter att ha läst omdömen och tester från hela Europa. Jag kan säga att de hade rätt, den presterar över förväntan. För att få motsvarande bildkvalitet med en LED så måste man betala mer än dubbelt. Svärtan är i sedvanlig Panasonic-klass d.v.s. makalös, och efter lite finjusteringar blir bilden otrolig. Ljusstyrkan är mycket bra, och skärmspeglingar är behagligt låga. Denna typ av TV klarar ger även bra bild med halvdåliga antennsignaler, där nästan alla LED ger en bild som ser ut som ett lågupplöst youtube-klipp... Även ljudet är helt OK med klar återgivning, känner inget akut behov av extra ljud. Köpte TVn för 2990 kr, hur de kan sälja en plasma i denna klass för det priset är för mig årets överraskning. Googla på dessa sökord (avforums test tx-p42x60) och gå in på avforums test av denna TV, och läs själva...

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
J
JE3519
66 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Beställde en mobiltelefon från cyberphoto och betalade med kreditkort på deras sida. Mobilen sändes samma dag som beställningen gjordes. Jag glömde fylla i en rabattkod vid beställningen, men det korrigerades direkt efter ett mail till deras kundtjänst. Det var bra service. Okomplicerat tryggt köp från en känd handlare, och snabb leverans till kund. Precis som det ska vara.

Samsung Galaxy Note II LTE GT-N7105 2GB RAM 16GB
Full Star 1
4.7
(55)
J
JE3519
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Kan bara stämma in i lovsången från övriga användare. Jag slog till när cyberphoto hade ett erbjudande på 2999:- för en "svensksåld" Note 2! Detta pris av en trygg Svensk handlare och ingen ljusskygg utländsk web-krämare! Helt otroligt pris för en ännu otroligare mobil! En sak är säker, jag uppskattar verkligen skärmstorleken och den prima hårdvaran. Istället för att bara spalta upp kilometervis med superlativ om denna mobil så kan jag gå in på de bara 2 små minus jag hittat än så länge. Fick verkligen tänka efter för att ha något mindre positivt att skriva. - Batteritiden är inte så otrolig som man kan föreställa sig. Även med 4G och positioneringstjänster avstängda så känns det ändå tryggast att plugga in den varje kväll. Batteriet skulle nog ändå räcka ända in på kvällen dag 2 om man inte har skärmen tänd så ofta. Men den har ändå en av de bästa batteritider jag sett på en smartphone, trots detta! - Signalstyrkan lämnar en del att önska, som hos de flesta "smartphones" idag. I läge GSM/WCDMA automatiskt är den lite för ivrig att växla från 3G till "edge" om 3G-signalen går ner till 1-2 pinnar. Tack vare det går det inte ha en vettig dataöverföring om man inte har nästan full kräm på 3g-signalen. Ställer man in den på bara WCDMA (3G) så låser man den på 3G och har därmed inte detta problem, men då måste man hela tiden komma ihåg att ställa den i automatiskt läge igen. Men detta är inget större problem, bara ett litet irritationsmoment. Jag ångrar inte köpet en sekund! Uppdaterar recensionen efter någon månad igen och hoppas jag är lika nöjd då.

Bosch GSR 14,4-2 LI (2x1,3Ah)
Full Star 1
5
(3)
J
JE3519
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Hittade den för 1300 kr hos en lokal byggaffär. Till detta pris följde det visserligen inte med någon plastväska men levererades i en formgjuten kartong med 2 st batterier och laddare. En otroligt stark skruvdragare med ett imponerande vridmoment, den är är enkel att jobba med och har en ergonomisk utformning. 5 års garanti vid registrering på bosch.se är mycket bra!

Philips HD7686
Full Star 1
4.1
(31)
J
JE3519
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har haft maskinen i 1 månad ungefär. Kaffet får bra smak och den gör tillräckligt varmt kaffe, till skillnad mot många andra bryggare. Hittills en ok kaffebryggare.

Lekmer
J
JE3519
66 omdömen
OKRedigerades 11 år sedan

Beställde varor tidigt måndag morgon för att vara "säker" att de skulle komma innan en födelsedag på lördagen. Men de skickades inte iväg från lagret förrän onsdag, det i kombination med postens snigelfart gjorde att det kom på fredag eftermiddag. I sista minuten.. Det verkar ta totalt en arbetsvecka tills man får beställningen i sin hand, så beställ i god tid. I övrigt var varorna felfria och tiill ett bra pris.

Michelin Energy Saver 195/65 R 15 91H
Full Star 1
5
(1)
969 kr
J
JE3519
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Däcken har en mycket bra slitstyrka. Rent otroligt bra faktiskt i jämförelse med många andra. Med lufttryck 2,8 kg. (Detta är med däck tillverkade 2009, om de nu har ändrat slitstyrkan vet jag inte) Med min rätt lugna körning skulle det inte förvåna om de räckte 5000-6000 mil. Ljudnivån är helt ok. När mönstret börjar närma sig slitagevarnaren får rullljudet lite högre och vassare ton, men det händer med i princip alla däck.

Braun ThermoScan IRT4520
Full Star 1
4.3
(13)
J
JE3519
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

En snabb och exakt termometer. Ca 3 sek för en mätning. Felmarginalen verkar bara vara ca 0,2 grader mellan mätningarna, så mäter man ett par gånger så har man ett exakt resultat.

Bosch SMU58M22SK Vit
Full Star 1
5
(4)
J
JE3519
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har haft den i någon månad nu. Maken till tyst maskin har jag aldrig hört. Ibland har jag t.o.m varit tvungen att lägga örat emot luckan för att höra att den satt igång. Så benämningen "super silence" är inte bara en försäljningsfloskel, det stämmer verkligen. Tycker den diskar mycket rent. Det genialiska systemet med en separat bestickhylla längst upp gör att man kan utnytta hela den undre korgen utan irriterande bestickskorg. Korgen för glasen är justerbar i höjd vilket gör maskinen väldigt flexibel. Exakt samma maskin som Siemens som vann diskmaskinstestet 2012. 5 års garanti... Ångrar inte mitt köp.