Prisjakt

3kgt

Medlem sen 2010-12-10
181
Bidrag
184
Hjälpsamröster
Lenovo IdeaPad 100S-14 80R9001AMX
Full Star 1
3.6
(5)
3kgt
181 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra dator för dessa pengar. dubbla usb 3 widi BT 4.1 fläktfri och slimmad och bra byggkvalite tyvärr så är tangent bordet och musen inte så bra och därför retunerar den då syftet är att skriva mycket. men för denna pris i jämförelse med andra datorer så är den bra för den som kan klara sig på dess tangentbord och mus.

Asus EeeBook E402SA-WX013T
Full Star 1
1.5
(2)
3kgt
181 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

KÖP INTE! Haft många datorer i mitt liv och är teknik nörd, men denna är segare och sämre än en dator 2008! Antingen så fick jag ett måndags examplar eller så är den extremt dåligt Plus +Priset +mouse pad +priset + priset ! Minus -SLÖ, hänger sig -fläkt som kommer på hela tiden för minsta lilla! -vass i kanter, och väldigt dåligt bygg kvalite -högtalare monterade på undersidan! -klen laddare, lär ej hålla -Katastrofal skärm -Fullt med blotware och onödiga appar Även för priset av 2000 kr så får den gå tillbaks till butiken...Besviken Asus!

ZAAPTV HD409N
Full Star 1
1
(1)
3kgt
181 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Slutar funka efter 3 år Kanalerna minskade hela tiden i smyg under åren.

ZAAPTV HD509N
Full Star 1
1
(1)
3kgt
181 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Varning för ZaapTv Just denna modell har vi lämnat in 3 gånger och till slut reklamation. Seg, hängig m.m Jag har själv en äldre modell där dem stegvis minskade på kanalerna hela tiden och nu efter 3 år dem har spärrat den helt. Man måste betala 1100 kr per år för att förnya Yttligare en i bekantskapet som köpte och lämna tillbaks. Dem har 3 års fria kanaler som minskar med tiden. Mailat supporten 2 gånger, inget svar alls.

ZAAPTV CLOODTV
Full Star 1
1
(1)
3kgt
181 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Varning för Zaptv Jag har själv en äldre modell där dem stegvis minskade på kanalerna hela tiden och nu efter 3 år dem har spärrat den helt. Man måste betala 1100 kr per år för att förnya Föräldrana köpte 509N. modellen innan denna, som slutade att vi lämnade in den 3 gånger och sedan reklamation. Yttligare en i bekantskapet som köpte och lämna tillbaks. Dem har 3 års fria kanaler som minskar med tiden. Mailat supporten 2 gånger, inget svar alls.

Hauck Freerider (Sittvagn för 2)
Full Star 1
3
(1)
3kgt
181 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Haft flera vagnar under åren, både Enkel och dubbel. Köpte denna nyligen och har nu använt den i 2 dagar. Man får mycket för pengarna. I denna klass som syskon vagn så väger den komplett 14Kg vilket är bra i jämförelse med andra vagnar jag kollat på Bakvagnen är väldigt komfortabel Framvagnen är tyvärr inte lika trevlig att sitta i har jag märkt. Men det är Gott om utrymme. Vagnen är enkel att köra, stora däck. Lätt att sätta ihop och packa.. Dock obsv. om du använder den som syskon vagn så har du ingen plats för påsar eller annat handlande då korgen används av andra barnet. Nackdelarna är Byggkvalité är inte det bästa. Den vagnen jag fick hade även problem med att paraply delen sitter ej kvar och lossnar. Men Åter igen med tanke på priset på 1990 så är det bästa köp i denna prisklass. Jag rekommenderar den Uppdate: Efter några rundor till med vagnen så fick vi nu problem med hjulen. Dem är väldigt dumt konsturerade och är av usel kvalite Dessutom så när vagnen rör sig så klämmer den till barnen ibland vid arm stödet..svårt att beskriva här.

Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.3
(103)
2 199 kr
3kgt
181 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har köpt en sådan åt frun som hade Note 3 tidigare. Tog henne några dagar att vänja sig vid storleken då denna är lite mindre än N3 och N4. Men det är en väldigt snygg och slimmad telefon med bra batteri tid. Plus + Batteri tiden + Bygg kvalite + Snygg + Ljudet + Snabbheten, Octa core 4 GB Ram DDR4 + Vattentäthet + Inbyggd trådlösladdning. Väldigt rolig funktion då vi har flera trådlösa laddare hemma, + Kameran är Otroligt snabb och tar väldigt fina bilder, har jämfört den mot min egen Note 4a och den är Mycket snabbare på att starta och fucusera! + Kanterna och dess funktioner + Super lätt att överföra filer mellan gamla mobilen och denna nya! Följer med en usb OTG så man kan lätt koppla igop bägge telefonerna. + Always on funktionen + SD kort + Kameran och dess inställningar + Snabb laddning + Andoid 6,0 och ingen äpple telefon som ligger 10 år efter i tekniken och funktioner och man kan inte ens ha en widget eller levande bakgrund i den år 2016! Det finns Massvis med funktioner och fördelar som man kan skriva om men jag nöjer mig så! Minus Baksida av glas/metal innebär tyvärr att dem kan repas! Jag är för plast baskidan på Note 4/3 som är billigt och enkelt att byta ut då den skadas! Ej utbyttbar batteri Saknaden av IR!Vrf tog dem bort det?! Lite tuffare att hitta skal, tempered glas m.m för denna med tanke på sidorna! Mycket blotware som Samsung skickar med! En del går ej att avinstallera. Dock använd Package disabler Pro från Google play så kan ni stänga av allt onödigt skräp! Denna har mer appar förinstallerade än min N4 och gamla N3an :S Ger den full betyg då det minus jag nämnde finns tyvärr på flesta telefoner idag! Så Sammy följer väll dumma trenden på nåt sätt. Och det finns för många bra saker och funktioner i telefonen för att inte ge den 10 av 10 Slutsats: Köp och tveka inte, Bästa kameran, bästa batteriet,massvis med funktioner och bästa telefonen idag (Tills note 6 kommer som jag ska köpa :) )

Andersson HDE 2.1
Full Star 1
3.2
(5)
3kgt
181 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Priset är Super bra! Material och allt med kvalite är jätte bra för denna summa Enda som stör mig är tjocka dubbel usb kabeln som medföljer. Meningen med denna slimmade låda e storleken o kabeln förstör mycket av detta

Jollyroom
OK
(500+)
3kgt
181 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Inget att klaga på. Bra priser, prisgaranti, stort sortiment Trevlig kundtjänst. Snabba svar Haft återköp/byte ett par gånger. Och inga problem med det än så länge Hoppas dem fortsätter vara lika bra Enda jag önska mig var fri retur frakt hos dem som många konkurrenter erbjuder idag + lite snabbare leveranser. Vissa varor har dem varit lite sega med leveranserna. och därför 9 av 10.