Prisjakt

franzen_84

Medlem sen 2014-03-04
3
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Senetic
Utmärkt
(102)
f
franzen_84
3 omdömen
Usel2 år sedan

Helt skamlöst företag. Säger att dom har produkten i lager. Vid beställning så finns den ej. Pengarna blir ändå dragna. Men ingen produkt. Sen höjs priset för samma produkt. Använd ej. Bör bannas.

Rull.se
Dålig
(16)
f
franzen_84
3 omdömen
Dålig3 år sedan

Ja va ska man säga. Man köper kinasaker för svenska priser. Ingen kvalitet fast man följer instruktionerna. Så här står man med en sparkcykel utan batteri och ingen hjälp ifrån företaget då dom bara har 6mån garanti på batterierna. Välj ett annat företag och se över garantin för batteripacken. Gör inte samma miss som jag och slösa 5000kr på nu ett bit metall.

JBL Bar 5.1
Full Star 1
3.7
(18)
8 183 kr
f
franzen_84
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Inte det bästa köpet jag har gjort. Föll mest för att man skulle kunna använda bar som en switch och koppla in allt på samma ställe. Men har stora problem med Chromcast Ultra och har än inte hittat lösningen för den. Deras kundsupport tycker själva inte ens att man ska använda den som en ”hub” för alla enheter. ”Hej David, Tack för att du kontaktar Harman Kundtjänst. Det är verkligen tråkigt att du upplever problem med din Bar 5.1 Surround. Vi rekommenderar inte att du försöker skicka bild via din soundbar till din TV då den inte är gjort för det. Den rekommenderade uppsättningen för soundbars är; - Koppla alla enheter (digitalbox, PS4... ) direkt in i din TV för att undvika eventuella problem. - Koppla HDMI-kabeln i HDMI ARC-utgången på både soundbar och TV - Se till att källan överensstämmer med det format du använder, både på TV och soundbar (HDMI, optisk kabel.. ) - Ställ in PCM eller Bitstream (undvik automatiskt) ” Trist för en sådan dyr enhet. Ja överväger att lämna tillbaka denna.