Prisjakt

Linus Olofsson

Medlem sen 2014-03-08
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
L
Linus Olofsson
4 omdömen
UtmärktRedigerades en månad sedan

Smidigt köp, snabb leverans, och välpackade varor!

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
L
Linus Olofsson
4 omdömen
Dålig4 månader sedan

Beställning från en annan butik hann behandlas och levereras innan ComputerSlag ens börjat hantera beställningen på nästan en vecka. Avbröt min beställning och betalar några hundra till för att köpa från en bättre butik.

Braun CoolTec CT5cc
Full Star 1
1
(1)
L
Linus Olofsson
4 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Hade riktigt dålig erfarenhet av denna. Tog sämre och lämnade mer irritation än min Braun cruzer6 (typ) från 5-6 år tillbaka. Bara det säger en del. Kyltekniken i den är bara humbug; försäljningsknep för att öka på provet ännu mer. Ej rekommenderad!

Sony Xperia Z3 D6603 3GB RAM 16GB
Full Star 1
3.6
(78)
L
Linus Olofsson
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Uppgraderade till Z3 dagarna då den kom ut och har haft den sen dess. Kan inte säga annat än wow! Allt om den är kvalité rakt igenom. Från den super ljusstarka skärmen till ordentliga vattentålighet. Med den nya androiduptaderingen till 5.0 så är det den perfekta telefonen. + Skärmen är riktigt fin och väldigt ljusstark. Finesser som att kunna dubbel 'knacka' på skärmen för att låsa upp är riktigt härligt. + Skärmen går att låsa upp utan låsknappen. Telefonen går att ladda med en laddstation man köper till för nån hundralapp vilket gör att alla kontakter kan vara ordentligt stängda och vattentäta hela tiden. Köper man då vattentäta hörlurar är telefonen vattentät oavsett vad när man är på stranden och lyssnar på musik i grundar vågor t.ex. Ljudkontakten är alltid öppen + vattentät vilket är viktigt. + Batteritiden är också mycket bra, som utlovat! Även vid flitig användning av snapchat, facebook, sms, musik, och surf räcker den garanterat hela dagen. Vid mindre användning är det inga som helst problem att batteriet räcker två dagar. Med Sonys ultra stamina mode slås de flesta funktioner förutom saker som telefon, sms kamera, kalender t.ex. av och batteriet kan räcka i upp till en vecka i t.ex stugan! Fantastiskt! + Hörlurarna mdr-nc31em till sony xperia z2 och z3 samt compact modellerna är nästan ett måste! De har mikrofoner på båda öronsnäckorna som fångar upp allt störande bakgrundsljud och med Sonys mjukvara så stänger den ute oväsen; likt öronproppar! Musik på riktigt låg ljudnivå med denna funktion igång gör att du inte ens hör att du sitter på en bullrig buss eller dina pratande kollegor på jobbet eller gymmet. Även dessa är helt fantastiska! + Kameran är i toppkvalitet den också. Med en arsenal av inställningar till ditt förfogande kan du ta så bra bilder som det bara går av en telefon i alla lägen. Även under vatten! Har ingenting negativt att säga om denna telefon! Läs egenskaperna och kolla på priset; inget snack om saken! Jämfört med Samsungs nyaste galaxy S6 edge eller iPhone 6 som båda kostar flera tusen mer och ger enligt mig sämre produkter.... 10/10 alla dager! Kommer inte någonsin ångra mig och hoppas på många år till med z3an!