Prisjakt

b800

Medlem sen 2014-04-20
6
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Ljusexperten
OK
(3)
b
b800
6 omdömen
OKRedigerades 4 månader sedan

Lite dålig kundupplevelse när man jämför med andra. Beställde trots högre pris för att det stod ”i lager” och ville gynna en svensk återförsäljare. Men varan skickades trots det från grossist i Danmark och kom fram efter 1 vecka. Ett i-landsproblem men stort minus för att man inte gav någon återkoppling alls från Ljusexperten angående försändelse nummer, beställningsstatus eller spårbarhet. Detta återkom man med först efter förfrågan. Finns alltså rum för förbättring.

Philips 40B1U5600 40" Ultrawide WQHD
Full Star 1
5
(1)
5 528 kr
b
b800
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Skärmen utstrålar byggkvalitet och har samtidigt en fantastisk bild och en mycket bra betraktningsvinkel (IPS). Det gör att skärmen inte behöver vara svängd trots den enorma bredden. Används till skola och arbete och har ej själv testat till spel. Fungerar fint om man vill ha tre eller fler fönster öppna samtidigt. 21:9 formatet ger en bra skärmhöjd så att man även kan ha två fönster på höjden om man önskar. Smidig fot som sparar plats på skrivbordet med bra inställningsmöjligheter. Uppskattar de inbyggda högtalarna. Många anslutningsmöjligheter och flera medföljande kablar. Ett verkligt fynd om man jämför med prissättningen för svängda skärmar.

Nordlux Oja 60
Full Star 1
5
(1)
829 kr
b
b800
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Mycket ljusstark lampa. Snygg smal design. Har en svart (snyggast) på hemmakontoret och en vit i sovrummet. Inbyggd dimmer är perfekt och lägsta läget ger ett bra allmänljus dagtid nu under mörka årstiden vid arbete hemifrån. Lampan kommer ihåg senaste inställningen ett tag men tänder alltid upp på högsta ljusstyrkan efter att ha varit strömlös ett dygn. Behöver ej vara en nackdel även om det kan kännas irriterande att behöva ställa in dimmer nivå varje dag. Rekommenderas dock.

Melitta Barista T Smart
Full Star 1
4
(6)
8 807 kr
b
b800
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Gör otroligt gott kaffe och espresso. Dubbla bönfack är en fördel. Smart funktionen (via app) ger en betydligt bättre överblick av recepten än vad den inbyggda displayen gör. Skötseln är ingen större belastning. Att den dessutom är en fröjd att se på gör inte saken sämre. Rekommenderas verkligen.

JBL PartyBox 1000 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
5
(4)
9 990 kr
b
b800
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte på sommarrean inför semestern. Otroligt nöjd då den spelar all sorts musik med bravur. Om du gillar fylligt men klart ljud med enorm bas så är detta högtalaren för dig. Karaoke funktionen(kräver mic) är ett trevligt inslag som har glatt både stora och små i familjen. Inbyggda ljusshowen är en fröjd att se på men går att stänga av vid koncentrerad lyssning. En imponerande högtalare med stor fysik. Svår att gömma undan men varför skulle man vilja göra det:)

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T325 16GB
Full Star 1
3.5
(4)
b
b800
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bytte från Galaxy Mega 6.3 till den här. Detta är i min mening den första riktiga phabletten som funkar som både platta och telefon. Kanske något övervikt mot platta men 16:9 formatet ihop med att den är så tunn gör ändå att den går ner i såväl kavaj som jackfickan men även i chinos eller shortsfickan. Book Cover skyddet (tillbehör) höjer användbarheten ytterliggare. +Designad som en smartphone, går att hålla i handen. +Stödjer vanliga röstsamtal, sms, kontakter osv. +Grym skärm. +Otrolig batteritid (LTE avstängt, hur snabb som helst ändå). +Prestandan. - En del nyttoprogram som ingår måste laddas ner i efterhand t e x Hancom Office (liknar Windows Office). Om du inte ringer jättemycket utan mest tänker använda enheten som en platta och är ute efter en s.k. "phablet" så är definitivt den här produkten något för dig. Köp, den är värd varenda krona!