Prisjakt

Steff66

Medlem sen 2006-01-18
95
Bidrag
31
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
S
Steff66
95 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Jag vill varna för dålig info om KLARNA. De tar en uppläggnings avgift på 29 kr för att nyttja denna tjänsten. och det blir någon form av månadsbetalning. Varför kan de inte som andra e handlare ha 14 dagar fri kredit och möjligheten att betala direkt. Man nämner inte heller denna info i deras köpvillkor på nätet. Utan man ska se det när man väl är på betalnings fliken hos klarna säger dom. Tycker de kan upplysa bättre. Finns jiu andra som tar avgifter men upplysningen saknas. Annars har de bra erbjudanden och postgången var helt OK.

Reebok CrossFit Nano 7.0 (Herr)
Full Star 1
5
(1)
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

älskar denna sko. Kan numera ha bara en sko för crossfit. och inte tre som innan. Ersätter löparsko. (kort distans). lyftarsko och mina gamla nano 5.

Feiyu Tech G5
Full Star 1
4
(1)
1 106 kr
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Den tar i lite i vissa moment så drar någon stjärna. Men är väldigt gediget byggd. Återkommer efter mer användande. Gav runt 2300 kr vid kampanj.

Gainomax Protein Bar 60g
Full Star 1
5
(1)
19 kr
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ica Maxi säljer dessa på kampanj nu 10 kr st. Och Toffe var super god. Även blåbär gillade jag. Skulle köpt många fler om de inte tagit slut. Bra efter träning. Tas upp bra av kroppen. Inga konstiga eftersmaker.

eNemo
Dålig
(355)
S
Steff66
95 omdömen
OKRedigerades 8 år sedan

Dom har dessvärre en del felaktig info i deras produktinformationer. Vilket resulterade i att jag efter beställning ringde in. De kunde inte då svara på detta utan bad mig återkomma. Och annulerade ordern sa man. dagen efter kollade man upp detta och kom fram till att jag hade rätt och dom hade fel info. Och bad mig lägga ny order. Nu en vecka senare har de inte bytt ut infon trots allt. Och problemet för mig var att den annulerade ordern trots allt hade skickats och så även den andra. Så jag har i flera dagar fått krångla med olika fakturor och försöka få Bring att inte leverera den andra spisen. Det possitiva är välvillig personal och bra priser. Även leveransen var snabb på det jag till slut fick. Dock verkar detta vara samma bolag som Whiteaway.. så varför inte ha allt under ett bolag? Står också att chatten är öppen på deras sida men har inte varit det dom gånger jag försökt nå dom den vägen.

Lenovo Yoga 3 Pro 80HE00GTMT
Full Star 1
5
(2)
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har haft den på prov nu några dagar och gillar den skarpt. (Så jag behöll den) Bra skärm med en upplösning som äntligen funkar att få en bra bild på en bärbar. Tangentbordet är responsivt och har bra känsla. Den är magiskt tunn och gångjärnen är fantastiskt stabilt. Film blir underbart och mina program som jag använt innan på Windows 7 funkar. Även om det är en riktigt stor omställning med Windows 8.1 och touch skärm. För mina ända mål är den helt rätt. Kan köra hdmi till en 24" skärm och jobba remote mot min kontors dator med bra inställningar och allt funkar kanon. Kkoppla en separat egonomisk usb mus funkar och tangentbordet är mycket bra. Dyr är den. Speciellt som man nu kan köpa Yoga 2 pro för strax över 7000 kr. Men sedan är den ju verkligen mer "vill ha" begärlig. Ljudet är faktiskt hyfsat. Och man undrar hur den så platt maksin kan låta så mycket. För mina ändamål full pott. Men kanske skulle den varit lite mer kraftfull och ev ge lite mer batteritid för att få 10. Uppdateringen här gäller egentligen inte datorn. Utan en varning! Uppgradera INTE till Windows 10. Det fick en massa oanade konsekvenser. VPN slutade funka korrekt. (fick igång detta efter en fix på nätet, något med sökvägar) Och utskrifter funkade inte. Oavsett drivrutiner. När jag till slut gav upp och nedgraderade igen. Då slutade vissa appar att funka och bland annat fick jag helt installera om Mail mm. Tagit över 8 timmar att få någorlunda ordning. Efter mer än ett år kanon nöjd. Dock fortfarande inte Windows 10 pga de problem jag hade..

Helly Hansen Swift 2 Jacket (Herr)
Full Star 1
4
(1)
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Hade denna hemma på prov och gillade den verkligen. Dock köpte jag en för stor. Är normalt en Large. Men på denna fick jag gå ner till Medium. Kanske pga Streach materialet som är sååå bra. Och den har en massa tekniska lösningar. Och vind och vattentät så det räcker. Och reflexbandet syns inte alls så mycket som på bilderna. Vilket jag var först orolig för. Men då jag skulle åka iväg kort efter så fick jag gå ner på stan och istället köpa en ersättare och skickade tillbaka denna. Som för de 1295 kr som jag gav var otroligt prisvärt. Jag köpte en Peak Performance Orion II . Som jag var nöjd med. Som kanske är aningen mer användbar då den även går att ha som fin jacka på vintern!

Peak Performance Orion II Jacket (Herr)
Full Star 1
4
(1)
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag var jätte nöjd med denna jacka. Köpte den på Stadium på rean för 1997 kr. Klarar kyla och vind kanon. Regn och tung snö har jag inte råkat ut för än. Bra tekniska lösningar och snygg. Pga steatch materialen så funkade en medium till mig som normalt har large. Och den är så varm att man inte behöver en massa underställ. Vi hade senast mellan 6 och -10 grader och en massa blåst och allt jag hade var ett merinoull underställ. När vi stannade ena dagen så öppnade jag pitzips annars ventilerade den tillräckligt. Saknade ev en bröstficka som jag har på andra jackor. Finns visst en annan Peak som heter Maroon som har detta. Jag gillade åtsittande handledsskydd, Snölås runt midjan som man kan knäppa undan. Avtagbar luva som passar över skidhjälm. Men är inte för stor om man vill använda utan hjälm och den är fodrad. Kanon vid hård blåst. Fickorna var bra och fleece värmde. Med en trasa för googles. Skidkorts ficka. Går ner i en droptail. Går att dra åt nertill. Skön krage. Och ev hade man kanske velat ha HiPe Core+, som har helt tejpade sömmar. Denna har HiPE Core med delvis tejpade sömmar. men det possitiva är att denna jacka med huvan borta är fantastiskt snygg som jacka i stan. Och det var därför jag valde den. Ger mig två jackor i en så att säga. Valde mellan denna och Helly Hansen swift 2. Som är likvärdig Men ser mer ut som en skidjacka och ev har den lite mer tekniska detaljer. Men inte lika snygg.

Peak Performance Maroon Jacket (Herr)
Full Star 1
4.7
(3)
2 614 kr
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag köpte Peak Orion 2 som nog är samma jacka men för Intersport kedjan. Skillnaderna är en front ficka på bröstet som jag nog hade gillat att ha. Och att denna har HiPe Core+ som är possitivt. Dock blir Orion en aning stiligare som stadsjacka utan bröst fickan. Men marginellt. Gå annars in på Orion jackan och se mitt omdöme. Gillade det mesta med den. Kan nog bara säga att Steach materialet gör att man kan gå på en storlek mindre än man tror, eller iallafall jämfört med en stel GTX.

Asus RT-AC87U
Full Star 1
3.6
(58)
S
Steff66
95 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jag gillade den under den tiden den funkade. men se efter bara 2 månader så la den av. Nu lyser inte power längre som innan. Och bara 4 andra lampor lyser i fronten. Men den bootar inte upp sig. Blev retur på den. Kommer nog satsa på en av de nyare ASUS om jag får pengarna tillbaka. För ASUS är klart bäst i klassen.