Prisjakt

Snurrbo

Medlem sen 2006-03-21
177
Bidrag
214
Hjälpsamröster
Sony Bravia KDL-40P3000
Full Star 1
5
(1)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Köpte en P3000 som ny reserv-tv att ha i gillestugan och blev mycket positivt överraskad. Funkar klockrent med HTPC och med DVD. Bra bild med SDTV och vad man kan förvänta sig med analog-tv. Ljudet är ok men inte mer. Har alla funktioner jag behöver inklusive PiP och plats för CAM. Såg lite småtrikig ut i affären bredvid alla blanka, silvriga mm men hemma ser den riktigt bra ut. Fjärrkontrollen är som med alla Sony-tv sådär. Ganska osmart layout och funktion men den är snygg och fungerar i alla fall. Det bästa är att tv:n bara kostar 6995:- på Media Markt. Ett fynd till det priset!

Lenovo 3000 N200 0769-B5G
Full Star 1
4
(1)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

Bra dator med allt man behöver inbyggt. Skulle kunna haft HDMI istället för VGA-utgång. 1GB internminne som den levereras med är för lite för Vista. Den blanka skärmen skulle mycket hellre fått vara antireflexbehandlad. Verkar tyvärr vara nåt mode att skärmarna ska vara blanka nu. Dumheter är vad det är! Musknapparna vid pekplattan är lite svampiga och odistinkta. Lenovo har en massa program installerade som autostartar och drar ner prestandan. Man får börja med att rensa som en tok. I övrigt en bra dator till bra pris. Jag är nöjd!

Asus P5B Premium Vista Edition
Full Star 1
4.3
(3)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

Förväntade mig mer av Asus än ett vanligt P5B Premium med ett antal tillbehör som fungerar bara sådär. Supporten från Asus vad gäller drivrutiner mm är riktigt dålig. ScreenDuo som exempel fungerar bara om man micklar och strular en hel del med installationen. Det imbyggda USB-minnet är för litet och fjärrkontrollen alldeles för begränsad. Programvarorna Asus skickar med skall användas med försiktighet då det finns många rapporter om användare som fått korten förstörda vid t.ex uppgradering av Bios med det program Asus levererar. Moderkortet är bra men tillbehören är onödiga och för dyra.

SanDisk Sansa C150 2GB
Full Star 1
2
(2)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

En riktigt dålig spelare från en lika dålig tillverkare. Blev först positivt överraskad när jag köpte den. Den hade radio fast Europamodellerna säljs utan radio. Kom snart underfund med att den spelar riktigt dåligt. De flesta mp3:or låter som skit. Den är kraftlös och drar i sig batterier som en Volvo sörplar bensin. Kvalitén är dålig. Knapparna känns som de sitter löst och displayen är av låg kvalitét. Radiodelen är det enda som får godkänt. Sandisks garantier är inte att lita på om den går sönder. Den har vad det verkar sk. RH-garanti (Runt Hörnet). Rekommenderar ingen att köpa Sandisks mp3-spelare!

Philips GoGear SA6045 4GB
Full Star 1
4
(1)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

Först de positiva sakerna: Den är smidig och har bra knappar för stryning. Gränssnittet är mycket snabbt och den reagerar direkt på knapptryckningar. Ljudkvalitén är det bästa jag hört på någon mp3-spelare och den kan spela riktigt starkt. Smidig laddning. Stabil firmware utan buggar. Radion är mycket bra. Videouppspelning fungerar bra även om skärmen är liten. SA6045 har all kraft som behövs för att spela upp film och ljud utan hack eller störningar. Nackdelarna: Den känns något ömtålig men det är kanske bara en känsla. Den är lite tvålformad i botten. Risk för ofrivilliga tapp. Lurarna känns billiga men låter bra. Den saknar funktion för att på ett bra sätt hoppa fram/bak i filmer. Den är något dyr i jämförelse med konkurrensen. Summering: Mycket trevlig spelare som har allt man behöver och som spelar både mp3, film och radion med riktigt hög kvalitét. Kanske något dyr men i jämförelse med iPOD är den ett fynd. Den har ju dessutom radio som Apple inte verkar klara av att trycka in i sina spelare.

TVPC Karlstad
S
Snurrbo
177 omdömen
UtmärktRedigerades 17 år sedan

Skulle egentligen lämnat omdöme för länge sen men har helt enkelt glömt. Kan i alla fall inte annat än varmt rekommendera TVPC! Mycket bra att ha att göra med! Trevligt bemötande. Lätta att nå på både tel och mail och framförallt kunniga och serviceinriktade. +++++

Philips Streamium SL50i
Full Star 1
3.5
(2)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 17 år sedan

Finns fortfarande att köpa i en del butiker. Visserligen billigt men apparaten stöder INTE webradio längre eftersom Philips inte supportar enheten i sina webtjänster längre. Fungerar däremot utmärkt för att streama musik från egen dator.