Prisjakt

Snurrbo

Medlem sen 2006-03-21
177
Bidrag
214
Hjälpsamröster
Apple AirPods Wireless In-ear
Full Star 1
3.9
(162)
1 945 kr
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Väldigt dyra med tanke på att ljudet är högst mediokert. Funktionella men ser lite löjliga ut när de sitter i öronen. Ramlar ur lätt vid aktivitet såsom löpning och gym. Bra samtalsljud vid mobilsamtal men ett rimligt pris är runt 500kr. Finns lurar som både är smidigare, snyggare och har bättre ljud för under tusenlappen.

Google Store
S
Snurrbo
177 omdömen
Usel6 år sedan

Lååååååååång leveranstid. Trodde ett tag att jag inte skickat beställningen men efter ett par veckor fick jag mail om att leveranstiden var framflyttad två veckor till. Förstår inte varför jag beställde av Google Store överhuvudtaget. Kunde köpt i butik för nån tia mer och haft min Chromecast samma dag. Undvik!

Apple iPhone X 3GB RAM 256GB
Full Star 1
4.2
(25)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

För priset en totalt undermålig lur. Betalar man över 11 tusen för en telefon så borde klara allt en telefon för halva priset kan och en massa mer men nej den kan knappt ens mäta sig med en Oneplus 5T som kostar knappt hälften. Framförallt så är iOS så förbaskat fyrkantigt och drygt att använda. Face-id är funkar väl bra men fingeravtrycksläsare skulle varit dubbelt så bra eftersom man då inte måste stirra på sig själv varje gång man ska låsa upp den. Sen så är det ju vissa standarder som Apple inte verkar klara av att hantera. * Bluetooth med aptX * USB-C * MicroSD Varför Apple? Varför? Jag är väldigt besviken på den här luren!

Jabra Move Wireless On-ear Headset
Full Star 1
4
(50)
999 kr
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

+ Mycket bra ljud för prisklassen. + Sitter jätteskönt. Klämmer inte men ramlar heller inte av om man inte skuttar omkring. Till löpning funkar de men kanske inte till grodhopp... + Välbalanserat ljud med stabil djupbas och behagligt mellanregister. + Sitter bra på huvudet. Stabilt men inte så det trycker för hårt. + Mycket välbyggda och gedigna. Andas kvalitet. + Känns mer som 1500-2000 kr än 400 kr. +Mycket stabil blåtandskoppling. Ansluter blixtsnabbt och två enheter kan vara anslutna samtidigt. Ex. Titta på film på surfplattan och ha ljudet i lurarna och svara i telefon samtidigt i samma lurar. - Inte Aptx (men låter som sagt väldigt bra ändå) - Följer inte med någon påse eller väska att förvara dom i Jämfört med JBL C45BT som är lite dyrare så har Jabra Move betydligt bättre ljud över hela registret. Framförallt så kan de spela bas, något som JBL inte klarar alls. JBL överdriver mellanregistret vilket kan vara bra om man pratar i telefon men inte till musik. Jämfört med Urbanears Plattan II/ADV så spelar de mycket mer balanserat och klarar av att förmedla detaljer som försvinner eller blir grötiga med Urbanears.

Sony Xperia XZ F8331 3GB RAM 32GB
Full Star 1
3.9
(23)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ruggigt bra telefon! Snabb, snygg, välbyggd och med en kanonfin kameradel. Ljudet vid musiklyssning är nog det bästa som går att få från en mobiltelefon idag. Innehåller massor av sensorer och teknik som är bra att ha. Den smartaste finessen är fingeravtrycksläsaren som är inbyggd i på/av-knappen. Starta med rätt finger och den låser upp sig supersnabbt utan att man behöver slå nån kod eller liknande. Fint designad med bra material och självklart vattentät. Enda negativa jag har just nu är att den är något stor. Den fyrkantiga formen gör att den känns större än den är samt att volymkontrollen sitter lite avigt till långt ner på högra sidan. +Prestandan +Kameran +Skärmen har superstark ljusstyrka om man vill och har även finfina färger +Fingeravtrycksläsaren +Ljudet +Blåtand med apt-X och LDAC +Stereohögtalare på fronten +Riktigt hörlursuttag +Vattentät +Designen +Alla inbyggda sensorer +USB-C -Något klumpig form (men väldigt tunn) -Lite hal att hålla i utan fodral -Väldigt känslig skärm. Både touch och display spricker lätt.

BW PX Wireless Over-ear
Full Star 1
4.4
(22)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Snygga lurar med bra ljud. +Bra och öppet ljud men något otight bas som bullrar och vibrerar lite för mycket. Ljudet är nästan jämförbart med Sony WH-1000XM2 men med sämre baskontroll och lite för påträngande mellanregister. +Ser påkostade ut och känns gedigna att hålla i. +App som man kan justera lurarna med men som är instabil och känns oklar +Ganska bra NC-funktion och bättre än Bose QC35II men inte lika bra som Sony WH-1000XM2. -Inte sköna att ha på sig. Är för tunga och klämmer hårt på sidan av huvudet. Kuddarna är dessutom hårda. Stela i sin konstruktion. Inget man direkt joggar med eller har på gymmet. -Knapparna på lurarna är för lätta att komma åt av misstag. De är många och otydliga och svåra att styra. Touchstyrning som Sony hade varit betydligt bättre. -Appen är rejält buggig. -Lurarnas funktion för att automatiskt pausa musik om man tar av sig lurarna är på tok för känslig och påverkas redan om man tar ena luren och justerar den på örat eller rör huvudet hastigt.

Apple iPhone X 3GB RAM 64GB
Full Star 1
3.9
(92)
1 490 kr
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ingen dålig telefon men för priset man får betala så är den inte mer än medioker. Finns andra telefoner som är bättre för hälften av pengarna. + Stereohögtalare + Högupplöst skärm + Känns välbyggd + Vattentät + Bakre kameran är bra - iOS, hopplöst uppbyggt och daterat - Blöjan längst upp på skärmen stör nåt otroligt - Bara 3 GB RAM - Främre kameran är knappt mer än ok - Litet lagringsutrymme. För 10000kr borde man få mer än 64 GB - Ingen kortläsare - Ingen fingeravtrycksläsare - Inget hörlursuttag - Inte stöd för aptX eller LDAC (högupplöst ljud över blåtand) - Bara en SIM-kortplats - Inte positionering med BeiDou För halva priset kan man t.ex. få en Oneplus 5T som är minst lika välbyggd, har större OLED-skärm, medföljande snabbladdare, 8 GB RAM, 128 GB Lagring, dubbla SIM-kortplatser, 3,5 mm hörlursuttag, apt-X HD, fingeravtrycksläsare, supersnabb face-id, och framförallt Android 8.0 som är modernt snabbt och smart jämfört med iOS.

G.Skill Trident Z Silver/Red DDR4 3200MHz 2x8GB (F4-3200C16D-16GTZ)
Full Star 1
5
(1)
2 739 kr
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Snygga, snabba och prisvärda! Köp! Uppdatering. Priset har ökat rejält sen jag köpte så nu är de kanske inte lika självklara längre.

Huawei Smart View Cover for Huawei P10
Full Star 1
3
(2)
S
Snurrbo
177 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Supersnyggt fodrsl med väldigt skönt material.. Finessen med det genomskinliga till höger är väldigt snyggt. Inga tendenser alls att repa skärmskyddet. Kan vara svårt att se igenom om man är ute i solen men då är det ju bara att öppna locket.