Prisjakt

Mike69

Medlem sen 2006-08-26
15
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Compu-mail.se
OK
(115)
M
Mike69
15 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Beställde en bildskärm då den var billigare hos dem. Var lite tveksam med tanke på betygen som de har här, men för min del så gick allt perfekt. Leverans med Posten på två dagar, kunde betala med klarna faktura utan problem. Har inte varit i kontakt med kundtjänst, så betyget är för beställningen.

Bulldog Original Bamboo (+1 extra blade)
Full Star 1
5
(1)
111 kr
M
Mike69
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Skön att hålla i med bambu, enkel utan rörlighet i sidled. Det som sticker ut mest är de fantastiska rakbladen, har gjort en annan recension på bladen.

Bulldog Original Blades 4-pack
Full Star 1
3
(2)
118 kr
M
Mike69
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Vassa och håller länge. Helt klart de bästa bladen jag haft, klarar veckolångt skägg utan problem, och då har jag kraftig skäggväxt. Rakar ca: två gånger i veckan och håller lätt ett halvår. Nackdel att de har lite stora kanter som går det lite svårt att komma åt under näsan, och lite tid att vänja sig att de är så breda.

LG SP11RA
Full Star 1
3.9
(7)
M
Mike69
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ljudmässigt så tycker jag den är bra, basen är lagom för min lägenhet och med både främre och bakre atmoshögtalare blir det hyfsat höjdljud med. Främre sidohögtalarna låter enbart som de kommer framifrån, kanske är bättre om man har väggar att studsa emot. Ljudlimpan är bred men främre stereohögtalarna är placerade närmre mitten, så inget vidare spridning framifrån. Varför jag ger den 2 stjärnor beror på min uppsättning där jag har en Nvidia Shield (2015). Den går in i ljudlimpan sen vidare från ljudlimpan till TV med HDMI ARC. Den tappar kontakten efter 10-30 minuter och ljudlimpan måste startas om. Köpte nya HDMI 2.1 kablar men problemet fortsatte. Sen så har den tappat ljudet mot TVn med som är en LG Oled C7. Ville ha något smidigt men fick bara problem tyvärr.

Gram EFS 5690-92 B (Svart)
Full Star 1
4
(1)
M
Mike69
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har haft den i ett par månader, väl uppe så är jag nöjd med den. Produkten kommer väldigt dåligt packad, första jag fick var helt sned så skicka tillbaka den. När andra kom så var den packad på samma sätt och kartongen tagit mycket stryk. Jag kontrollmätte allt och luckan är något sned 5-8 mm, men vad jag kan se är det produktionsfel. Väl uppe så syns det inte särskilt mycket, men tveksam kvalitet. Den fungerar så att när man använder den så öppnar man luckan så den blir lodrätt, och själva luckan har 4 touchknappar för fläkthastighet och lampa. Man får trycka till ordentligt för att få touchknapparna att reagera, vilket gör att fettfläckar syns. Finns 3 fläktlägen vilket inget är särskilt tyst, men lägsta läget är acceptabelt för min del, läge 2 och 3 låter mycket och inte särskilt stor skillnad på de lägena. Uppsättning var ganska enkel med medföljande mall, jag gjorde det själv med man bör kanske vara två. Då priset är så lågt (4000kr) om man jämför med kända märken så ger jag den sju stjärnor, hade den kostat det dubbla så hade det blivit 4-5 stjärnor.

Hemmy
Utmärkt
(500+)
M
Mike69
15 omdömen
DåligRedigerades 5 år sedan

Otroligt bra medelbetyg 9.47, särskilt när omdömerna är lämnade i nätbutiken! Är själv inte lika imponerad vid köp av kyl/frys. Leveranstid står beställningsvara 2-5 dagar. Lägger order 19/4 runt 12 tiden och den beställs av Hemmy först dagen efter, fick hem produkten 8/5 så 20 dagar istället för 2-5. Nu blev den försenad av leverantören med 10 dagar men det är fortfarande för lång tid från min beställning tills jag fick hem produkten. I övrigt så fungerade allt bra, inbärning av produkten gick bra då det kom 2 st från Bring.

Ring Video Doorbell Gen 2
Full Star 1
2.7
(22)
902 kr
M
Mike69
15 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Undvik om ni värnar om ert privatliv! Företaget har dålig säkerhet med tex. personal som kollat i kameror och lösenord som blivit stulna. Nu har det kommit fram att de skickar hemlig information till Facebook och några till företag. Tanken är god med att komma åt att svara genom mobilen och kolla till utanför vid behov. Men i verkligheten så är det inte bra nog. - För långsam att öppna app och video, så oftast öppnar jag utan att ens kolla i appen - Om ni använder batteri så räkna med att ladda runt var 3 månad. - Vid laddning så kan inte kameran användas förstås, och ofta är det problem att koppla upp den till nätverket igen. - Ganska ofta så kommer jag inte åt kamera eller annat strul, och då har jag bra nätverk. - Går inte spara lokalt, utan behöver betala för att spara i deras server om man nu vill det Själva appens rättigheter stör mig, särskilt med tanke på deras tveksamma moral och säkerhet. Appen vill ha åtkomst kontakter, Plats, Lagringsutrymme, mobilkameran, kunna läsa känslig enhets och apphistorik, Komma åt dina mediafiler foton mm., Identitet, ladda ner data i bakgrunden och en massa andra behörigheter.. Alla dessa åtkomster har jag svårt att se de behöver för att få kameran att fungera, känns som att det används för att samla in data om alla användare. Min rekommendation är att håll er borta från allt som har med Ring att göra, finns bättre alternativ.

Woods MD10
Full Star 1
3.5
(2)
M
Mike69
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Fungerar som förväntat när den går. Extremt kort slang för avrinning vilket är ett minus. Att den stannar var 500 timma för att kolla filtret är ett stort minus, kan bara återställa med en väl gömd knapp som kräver typ ståltråd för att trycka in. Har den i tvättstugan i källaren och är där max 1-2 gånger i veckan, vilket resulterar i att ofta så kommer jag ner till unken tvätt då den slutat gå. Överdrivet ofta som rengöring ska göras då det inte ens syns nått på filtret efter 500 timmar, och att den stannar helt istället för att varna för filter gör att det blir 6 stjärnor.

Tefal Ceramic Control White Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.1
(7)
648 kr
M
Mike69
15 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Håller ungefär ett år innan allt fastnar och väldigt svår att få ren. Klart sämsta stekpannan jag haft.

TecLime TDH-20
Full Star 1
2.7
(3)
M
Mike69
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Gjorde sitt jobb när den fungerade, men livslängd någonstans mellan 1-2 år innan den gick sönder. Började låta väldigt mycket och trodde det var fläkten först men det var själva behållaren, även fläkten gick väldigt trögt vilket jag inte tror den ska göra. Då jag ser att nagrom nedan med haft problem så rekommenderar jag er att välja någon annan.