Prisjakt

modred

Medlem sen 2006-11-27
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
GPL Shop
Utmärkt
(500+)
m
modred
8 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Bra utbud och supersnabb leverans. Varan i brevlådan inom 24h

Grillkung
Utmärkt
(500+)
m
modred
8 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Bästa servicen hittills

Bikester
Bra
(500+)
m
modred
8 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra utbud och priser

Grillkung
Utmärkt
(500+)
m
modred
8 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Superb service och snabb leverans

Baristashopen
Utmärkt
(110)
m
modred
8 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Stort utbud och sagolik service. Har alltid fått mitt kaffe dagen efter - jag fattar inte hur de kan lyckas så bra. Bara att buga och beställa!

Gaggia Brera
Full Star 1
4.5
(8)
3 810 kr
m
modred
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Väldigt nöjd med både kaffet och handhavandet. Smidigt tänkt rakt igenom - vattentank och sumpbehållare hanteras framifrån och bönor fylls på från toppen. Utmärkt espresso! Cappucinon och caffe latten blir toppkvalité om man använder Latte Art-mjölken. Byggkvalitén känns gedigen förutom vredet till vattenångan som är plastigt. Rekommenderas mycket varmt. Köpte min från Tyskland för 3100:- inkl frakt - ett kap!

iriver Story HD
Full Star 1
3.3
(10)
m
modred
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Mycket blandade känslor kring denna. Jag läser även böcker på min Samsung Galxy SII och jämfört med denna så känns Iriver som ren stenålder. Dock som en ren läsplatta för de som inte blir stressade av långsam responstid och rörigt användarintreface så har den sina klara poänger: Pros: * batteritiden är enorm * kontrasten är bra * storleken * minnesmängd (eller möjligheten till stort minne) Cons: * det tar ca 1 s efter varje knapptryckning innan man ser någon resposn i plattan vilket gör att åtminstone jag ofta dubbeltrycker. Mycket har säkert med skärmtekniken att göra, men ... hu så stressande. * mjukvaran - väljer man svenska så ändras bara delar av menyerna till svenska, resten är kvar i engelska (knappast vackert!) * zoom. Varje gång du startar läsplattan har den glömt vilket zoomläge man hade i boken * hanteringen av pdf. Vilken soppa! Begränsad zoom, om man inte aktiverar reflow (går inte att förstå från manulen, mycket surfande bakom detta). Dock vet man inte vad som funkar bäst (reflow eller inte) och av det jag har sett så är inget klockrent Så mitt omdöme är nja. Jag läser nog hellre på min Galaxy SII!

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
m
modred
8 omdömen
DåligRedigerades 13 år sedan

Butiken har bra priser och det är välordnat i deras fysiska butiker. Dock blir jag ganska förvånad och irriterad då man kommer hem med min nyinköpta Garmin Forerunner 305. I kartongen finns bara den amerikanska orginalldaddaren och NetOnNets egna laddare för svenska uttag. Det finns inget på kartongen som informerar om att detta är en amerikanska utgåva som NetOnNet har öppnat och laggt in sin egna laddare. Man kan fråga sig vad Garmin säger om fel som uppstår vid användande etc. Om man som butik sysslar med sådant så tycker jag det är rimligt med att man är TYDLIG med detta på sina produkter!