Prisjakt

bbatshake

Medlem sen 2018-05-19
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
SMEG C92IMX9 (Rostfri)
Full Star 1
3
(1)
35 996 kr
b
bbatshake
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Fin och bra på alla vis men det finns en sak som drar ner betyget från 5 till 3. Fläktljudet. När ugnen är igång startar en mycket högljudd fläkt - oavsett om man kör varmluft eller vanlig. Fläkten väsnas MYCKET. Detta förpestar matlagningen. Det tar ca 15 min innan fläkten tystnar, när man är klar, vilket innebär att man inte kan sitta och äta i köket efteråt. Vi får fly till matsalen. Om man har öppen planlösning blir det katastrof.

Loh Electronics
Utmärkt
(500+)
b
bbatshake
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Jag hade klantat mig och beställt fel kabel. Loh var supersnälla och ordnade så jag snabbt fick rätt kabel. Utan extra kostnad. Denna firma känns solid och verkar vara myckt måna om sina kunder. Högsta betyg.

Bauhaus
Bra
(500+)
b
bbatshake
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Det är när det krånglar man märker skillnad på bra och dåliga handlade. Jag hade fått en en produkt som var skadad i transporten. Bauhaus kundtjänst var mycket snabba och tillmötesgående. Redan efter någon dag hade jag en ersättningsprodukt i handen. Sammantaget är jag mycket nöjd med Bauhaus webhandel.

Smart-telematik
b
bbatshake
5 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

De flesta återförsäljare är duktiga på att packa ihop en order och skicka iväg snabbt. Det är när något krånglar som olika butiker skiljer sig åt. Jag hade otur med en produkt som det troligen var fel på. Jag fick god personlig kontakt med Smart Telematik som var mycket förstående och seriösa. Det hela slutade med ett återköp i en situation där många andra återförsäljare hade fortsatt obstruera och krångla. Detta är en ultragedigen och seriös firma. Sex av fem möjliga stjärnor!

Asus 4G-AC68U
Full Star 1
3
(8)
b
bbatshake
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Tappar kontakt med WAN efter något dygn. Har lagt ner massor med tid på att få detta fungera stabilt, inkl automatiska omstarter. Hopplöst.