Prisjakt

Tikibone

Medlem sen 2008-03-14
30
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Duab
Bra
(220)
T
Tikibone
30 omdömen
OK6 månader sedan

Köpte ett par handskar Tegera 8155. Produktbilderna överensstämde inte med verkligheten då handsken har vit logotyprand som går vid handleden. Produktbilden är helsvart. Dessutom hade handsken en tunn reva mitt i. Ingen big deal i sig men jag hade förmodligen köpt något annat om det var känd infomration vid beställningstillfället. Cred ändå till Duab som uppmuntrar till konstruktiv kritik och publika recensioner.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
T
Tikibone
30 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Superbra pris på varan och jag är normalt sett en väldigt nöjd Elgiganten kund. Dessvärre hade jag en riktigt dålig upplevelse senast igår. Vi beställde en diskmaskin i november och den blev försenad 4 eller 5 gånger. Det har inte varit ett bekymmer då vi renoverar hemma. Första 2 eller 3 gångerna blev jag kontaktad av kundtjänst som ursäktade sig och bokade in ett nytt datum. Sista 1-2 gångerna i januari har datumet flyttats utan att jag blivit informerad. På leveransdagen får jag ett SMS kl. 07 om att leveransen kommer idag. När leveransen dyker upp finns ingen hemma och snickaren behöver avbryta gjutarbeten i badrummet för att gå ner och möta upp. Det har varit lugnt att det tagit tid men nu när det kostar pengar så är jag allt annat än nöjd. Att jobba med framförhållning har varit framgångsrikt för er och jag förstår inte varför ni slutade. Er miss kostar oss pengar och blir resultatet av ett bedrövligt omdöme. Jag är missnöjd med den här leveransen.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
T
Tikibone
30 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Suverän lagershop i Uppsala! Älskar villkoren för öppet köp och att butiken har prisgaranti mot sig själv. Fullpott!

Allévo Low Calorie Bar 57g 20st
Full Star 1
4.7
(3)
T
Tikibone
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Avsikten med köpet är viktnedgång inför tävling. Ersätter lunchmåltid helt och hållet med en bar och äter vanlig frukost och middag. Köpte 20 av samma smak Milk Chocolate och tycker den smakar som vanlig mjölkchoklad. So far so good. Uppdaterar på nytt/löpande när jag tagit mig igenom kartongen.

Apple iPhone 6 Plus 1GB RAM 128GB
Full Star 1
4.3
(7)
T
Tikibone
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Är du bekant med iPhone kommer du känna igen dig. Jag har 12,5 i storlek för handskar och telefonen passar min hand väldigt bra. Kan instämma med tidigare recensenter om att den kan vara otymplig i byxfickan om du exempelvis bär regular/slim jeans. Bär du kostymbyxor brukar det inte vara några problem. Får plats i innerfickan på kavajen utan problem också. 128 GB telefonen synkade jag hela mitt iTunes bibliotek och jag har knappt lyckats ta mig över halva kapaciteten. Om du inte uttryckligen behöver ha så mycket data på mobiltelefonen skulle jag förespråka en 64 GB:are Har även testat 6S Plus och kan säga att dennes kamera är betyligt bättre. Dock om du inte är i behov av det senaste med tryckkänslig skärm osv så fungerar 6 Plus helt utmärkt. Köp

Grand Shoes
T
Tikibone
30 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

GrandShoes är det bästa som hänt mig i skovägar. Brukar alltid svänga förbi deras butik i Sthlm när jag är i krokarna. Mycket god service och alltid ett personligt bemötande. Gillar skarpt!

Lampgallerian
OK
(181)
T
Tikibone
30 omdömen
DåligRedigerades 8 år sedan

Köpte tre ljusstakar som visade sig vara öppna. Alla hade skavanker där jag fick bygga ihop 2 kompletta och där den sista ska returneras. Snabb leverans, tråkigt bara att de säljer använda/begagnade lampor i mitt fall. Reviderar mitt betyg efter kontakt med deras kundtjänst.

Markslöjd Gylling
Full Star 1
5
(1)
T
Tikibone
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jättesnygga i fönstret juletid. Rekommenderas! Varning: Beställde tre stycken av LampGallerian.se på kampanj för 299 kr st. Undvik köpa av just dem då samtliga tre hade någon skavank. Samtliga kartonger hade öppnats och plasten låg ihopknycklad tillsammans med lampan i kartongen. Lustiga var att man gått på med flera Safety Seal trots att kartongen tydligt syns att den öppnats. En saknade 6 av 7 lampor, en hade en trasig krans och den sista fungerade inte alls. Har nu två kompletta som jag fått plocka ihop och sista återgår som reklamation. Värt pengarna att betala 599 kr för ordinarie pris, undvik LampGallerian.se. Redigerar min text efter helgen när jag fått svar av deras kundjänst.

LG BB5530AN
Full Star 1
4
(1)
T
Tikibone
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Bra ljud om inställningarna är rätt. Dock ett par saker jag stör mig på. + Bra tryck och djup i högtalare och baslåda + Trådlös baslåda, ingen kabeldragning mer än strömsladd + Touch knappar på enheten. Riskerar inte glapp som tryck knappar + Snygg + Blueray integrerad, skiva matas in ovanifrån. Tänk på det om du vill placera den tight under TVn - Auto-ansluter inte bluetooth-enhet. Måste gå in i telefon och ansluta varje gång, tom min NETONNET-portabla högtalare har auto-anslutning :) - När jag ska hoppa mellan källa så är fjärren på tok för seg. Från Home, FM till Bluetooth är så segt att den fastnar på FM och då hörs radiosprak i högtalaren. Störande - Trögheten förvärras av att låtar som varierar i bas inte går att sänka direkt. Då måste jag knappa fram på fjärren/sänk bas (först sänk volym). Hade varit så enkelt med ett reglage/vred på baslådan Köptes på El Giganten för 5000 för en vecka sedan. Ska testa den mer innan jag bestämmer mig för om jag behåller eller lämnar tillbaka.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
T
Tikibone
30 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Skulle köpa 2x4GB minnen till min gamla Macbook från 2010. Hade produkt och artikelnr utvald sedan länge, när jag säger vilken artikel jag ska ha erbjuder killen bakom kassan en alternativ produkt som även är avsedd för Macbook och 50 kr billigare än den jag hade tänkt köpa. Kudos till dig i Stockholmsbutiken (Sveavägen) Kungligt bemötande!