Prisjakt

magicus

Medlem sen 2010-04-15
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
m
magicus
7 omdömen
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Webhallen levererar ständigt. Hög kvalitet, bra service, brett utbud. Billiga, men oftast inte billigast. Uppdaterat 2024: Jag har varit kund här i 19 år (säger de på min profilsida), och i princip aldrig varit missnöjd. Ett bra sätt att välja produkt om man är osäker är att sortera på "mest sålda", de har kunniga kunder som oftast hittar till bäst pris/prestanda.

Andersson TEW-100 Wireless In-ear
Full Star 1
4.5
(2)
99 kr
m
magicus
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Mycket pang för pengarna ed tanke på priset (99 kr) så var det en otroligt prisvärd produkt. Ljudet är överraskande bra. Jag har inte hunnit testa batterikapaciteten, men uppgivna siffror (3,5h) låter trovärdiga. Med det sagt så är det uppenbart att det inte är högsta kvalitet. Man styr headsetet med en touchknapp utan feedback, bara man råkar nudda hörlurarna så plötsligt har den bytt låt. Styrningen är ologisk, för att höja volymen ska man dubbelklicka. Den var också rätt fibblig vid uppkopplingen, ena luren lyste rött och slocknade direkt, men när jag väl satte in den i örat och började spela musik så funkade den bra.

Landmann Black Taurus 440
Full Star 1
5
(1)
1 839 kr
m
magicus
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Uppdatering, tio år senare (!). Jag har fortfarande kvar grillen, och är fortfarande nöjd med den. Däremot börjar den se lite sorglig ut. Den har rostat på sina ställen, och tappat färgen lite på ena sidan där jag lyckades skapa alldeles för het glöd vid något tillfälle. Askuppfångaren har blivit lite skev och svår att få ut och sätta in. Grillen har stått ute i ur och skur, oftast (men inte alltid) med ett enkelt överdrag över sig. Om detta är acceptabel kvalitet på en grill efter tio år lämnar jag åt läsaren att själv avgöra. Jag är i alla fall fortsatt nöjd med grillen, och tänker inte byta ut den. ---- Ursprunglig recension från 2013: En suverän grill! Har haft den ungefär halva säsongen i år. Bra: - Emailjerat galler med bra grillegenskaper. - Gallret är tvådelat, lätt att rengöra då delarna går ner i diskhon. Saknar dessutom mittpinnen som runda grillar har där allt guck fastnar. - Väl tilltagen grillyta, lätt att få plats med allt. - Smidigt med varmhållningsgallret en bit upp. - En stor asklåda som rymmer all aska. - Bra med sidobordet. - Smidigt att öppna och stänga med locket som sitter fast på gångjärn. Då blir det lätt att man stänger grillen snyggt efter sig. - Känns som gedigen kvalitet Dåligt: - Även om asklådan är stor måste man se till att askan inte bildar ett berg, utan jämna till den innan man tar ut lådan, annars knuffas askan av och trillar ner på marken (och inte in i lådan) - Kunde gott funnits fler och bättre redskapskrokar - Det har varit lite svårt att få fyr på grillen med tändvätska (som jag traditionellt använt). Går säkert bättre med andra tändmetoder men jag har varit för konventionell i år för att testa något annat. - Det var svårt att uppskatta åtgången av kol/briketter. Det krävs nog mindre än man tror, man blir lurad av den stora ytan. Jag har konsekvent öst på för mycket, även när jag tänkt att jag borde ha mindre. Överlag så är jag mycket nöjd. Jag har aldrig grillat på en så trevlig kolgrill förr.

Lysman
Bra
(99)
m
magicus
7 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Bra priser, snabb service. Och viktigast av allt, när en ljusslinga jag köpte gick sönder efter några månader, så fick jag direkt svar från dem (på en lördag!) att de skickar en ersättare.

Kids1
Utmärkt
(9)
m
magicus
7 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Hög servicenivå! Beställde en bilbarnstol i helgen, på måndagen ringde de och sa att jag kunde få hemleverans till samma pris istället för paket att hämta ut. De kunde komma redan på måndagen, men jag skulle inte vara hemma då, utan de skulle komma på tisdagen istället. Tisdag kl 10 ringer de och frågar vilken tid de ska komma. Jag ber dem komma innan kl 13, "inga problem" säger de. Mycket god kundservice! Sånt är man inte bortkämd med. Stolen var dessutom nästan 800 kr billigare än vad Prisjakt sa. Ett kap!

Withings WiFi WBS01
Full Star 1
4.6
(27)
m
magicus
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Kul idé, men genomförandet var lite sådär. Ofta lyckas inte vågen få till ett mätvärde, den står och hoppar fram och tillbaka något tiondels kilo, typ X.5 - X.4 - X.6 - X.5, och istället för att nöja sig så håller den på och fladdrar, och innan den bestämt sig så gör den ingen fettmätning. Det känns som den kan hålla på i en halv minut, det kanske inte är så länge men det är frustrerande. Webbsajten som man kan accessa sin vikthistorik på är väl lite sisådär. Ingen enkel export av data till något annat format verkar finnas. För den som orkar kan man sätta ihop ett sånt här hack http://www.prolixium.com/mynews?id=915 för att spara på sig datan själv istället.