Prisjakt

mikpig

Medlem sen 2010-11-18
5
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Fynd24
Dålig
(40)
m
mikpig
5 omdömen
Uselett år sedan

https://www.sweclockers.com/nyhet/36307-fynd24-saljer-fejkade-harddiskar-pa-cdon-marketplace Lurendrejare. Stöd inte dessa parasiter på svenskt näringsliv.

Lampan
m
mikpig
5 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Lampan.se skickade mig en reservdel (härdat glas + metallram) till en lampa som jag inte hade köpt via dem. Helt utan kostnad. Mycket tacksam och kommer garanterat handla från dem nästa gång. Suverän kundtjänst. Tack!

Logitech T630
Full Star 1
3
(4)
m
mikpig
5 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jättesnygg designmus med många innovativa egenskaper såsom touchfunktionerna som fungerar utmärkt. Bra inställningsmöjligheter vid programvaran man själv får ladda hem från Logitechs hemsida. Dessvärre är musen skapad för dvärgar. Den är EXTREMT liten och även jag som har små händer har stora problem att använda den och när jag väl lyckas göra det så får jag ont i handen efter några minuter p.g.a. det påtvingade "klogreppet" jag tvingas använda mig av...

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
m
mikpig
5 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Beställde en Sony NEX-5 för dryga tusenlappen billigare än alla andra konkurrenter. Måste ses som en riktigt bra erbjudande. Fick beställningsbesked rätt omgående och dagen efter fick jag ett mail om att den var på väg. Snabba puckar. Sånt uppskattas. Enda nackdelen är att prisjakt listade pris inkl. frakt billigare än vad det slutligen blev.

SilverStone Fortress FT02-WRI (Svart/Röd/Transparent)
Full Star 1
5
(1)
m
mikpig
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Chassit formligen strålar kvalitet med den rödlackerade insidan och aluminiumskalet. 3 st tystlåtna AP181 (http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=AP181&area=usa) 180 mm fläktar i botten med riktad verkan ser till att kyla datorns komponenter ordentligt och en 120 mm fläkt i toppen ser till att suga ut den varma luften. En enkel fläktkontroll ingår där du kan justera bottenfläktarnas hastighet mellan "high" och "low". Moderkortet (ATX) är vänt 90-grader så att I/O-kontanterna är riktade uppåt. Detta är en väldigt smart lösning som jag hoppas att fler chassitillverkare kommer kopiera. I fronten finns power-knapp, reset-knapp och 2 st USB 2-kontakter samt 3.5 mm för mikrofon och hörlurar. De enda nackdelarna som dock inte påverkar chassits toppbetyg är att det inte finns några USB 3-kontanter i fronten samt att chassit pga dessa kvalitet är rätt tungt med stålram och aluminiumkropp. Köp innan dom tar slut! Detta är en limited edition och kommer inte produceras igen!