Prisjakt

peqvi

Medlem sen 2011-10-22
11
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Samsonite Alu Drop S ⌀98cm
Full Star 1
1
(1)
349 kr
p
peqvi
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Helt värdelös. Går sönder bara man tittar på den

Protools Sweden
p
peqvi
11 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans, och mycket bra dialog med kundtjänst vid byte. Kommer definitivt att handla här igen.

LG P4AOQH1WS (Vit)
Full Star 1
3.5
(4)
p
peqvi
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra tvätt och tork, 10 år garanti på motor, men pumpen gick sönder efter 2 år och 3 månader. Inte prisvärd på så kort tid.

Google Pixel 4 XL Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
4
(2)
p
peqvi
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

En njutning! Grym kamera, mycket bra skärm, inga buggar som min gamla pixel 1 hade.

ExtraOptical
p
peqvi
11 omdömen
OK5 år sedan

Lång leveranstid 15 dager. Annars inget problem. Jag återkommer gärna,om priset är märkbart lägre och jag har en månads förbrukning kvar.

Hemmashoppen
Utmärkt
(130)
p
peqvi
11 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Beställt microvågsugn på förmiddagen och kl. 07.30 dagen efter väkte Akka frakt mannen mig. Om man ska vara gnällig så må det vara lite för snabb leverans!

Bygghemma
Bra
(500+)
p
peqvi
11 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

perfekt, köpte Siemens spis, levererat på utlovad tid, bra pris återkommer som kund

Gränsbygdens Köpcentrum
Bra
(500+)
p
peqvi
11 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Första och sista gången jag handlar här. Läste recensioner och bestämde mig därför faktura så jag var säker på att kunde häva köpen om dom inte höll leveransvillkoren - I efterhand så kan jag konstatera dom dåliga recensioner här stämde rätt bra. Beställde torkskåp 26/10 och fick dagen efter besked om den var i restorder och en alternativ modell till samma pris. Eftersom vi behövde den snabbt och man räknar med att den finns på lager och skickas omgående så tackade vi ja. Faktura kom dagen efter och hemsidan sade att utkörning i Malmö var på tisdagar, leveranstid 3-12 dager, senast 5/11. Eftersom den inte kom på tisdag 2/11 skickade jag mail till Gränsbygdens köpcentrum om at jag avbeställde om det inte stod utanför dörren 5/11. Inget svar. Här går jag också in på hemsidan och ser at de har långa leveranstider pga. många order. Jag tror inte längre på att jag får torkskåpet i rimlig tid och recensioner på prisjakt gör att jag vill avbeställa inom ramen av distansköp lagen dvs. 14 dager. Fredag 5/11 skickar jag mail till Gränsbygden om avbeställning och til payex om at jag bestrider fakturan. Inget svar. Måndag 9/11 får jag mail från Gränsbygden om att enligt leverantören hade den blivit leverat. Jag bestrider igen och hänvisar till tidigare mails om att den var avbeställd. Tisdag 12/11 får jag mail från DHL om at den är klar till leverans (skickad från leverantören 11/11 14 dager efter beställning). Det kändes helt klart att dom undvek att kommunicera med kunden för att ändå leverera med försening. Gränsbygden får bara en stjärna eftersom: · Dom är urusla på at kommunicera med kunden och ge besked om när och var leveransen är. · Faktura stod med ursprunglig modell och inte ändrad modell - det vil säja att garanti inte gäller. Om dom bara kunde sköta dessa två punkter rätt så hade jag kunnat accepterad extra leverans tid. Tyvärr känns Gränsbygden som en oproffsig nätbutik utan kvalitetssäkring på logistik och det känns otryggt att handla med dom eftersom dom inte kan förklara eller svara konkret på dom frågor man ställer till dom om leveranstid.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
p
peqvi
11 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Lämnade in en reklamation till på en cd spelare med defekt display hos netonnet i arlöv i dag. Tyvärr hadde jag slarvat bort kvitto. Ingen kvitto ingen reklamation - tänkte jag, men jag provar ändå, och hadde fel. Inga problem, NetOnNet slog upp i namnet i datoren ock kunne se mit köp 5 månader sen. 10 min efter gick jag där ifrån med ny cdspelare, smidigt och inga frågor. Jag hoppas att detta var NetonNets policy och inte bare en serviceminded medarbetere. Kvitto som garantibevis är ju hopplöst att holde reda på - så att det kunne letas fram på netonnets system, är smidigt för kunden. Om priset är det samma som konkurrenternas så har netonnet en klar fördel at erbjuda kunderne ekstra säkerhet att spara köpet som alternativ garantibevis, om det skulle komma bort. Så hermed stor ros til NetOnNet som jag ofta handlar hos och vill fortsätta att handla här. (och ... det er inte ofta jag tager mig tid at skriva positiva inlägg här:-) ) mvh Peter