Prisjakt

robhol0

Medlem sen 2012-12-20
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
r
robhol0
7 omdömen
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Allt okej, prylarna nya (inte självklart) och fungerar, bra info om beställningen från Proshop och en riktig faktura (kvitto) som PDF. Jag är nöjd! Jag blev anvisad att skriva omdöme och kom till ett tidigare skrivet omdöme enligt ovan (vet ej när jag skrev detta). Hur som gäller omdömet ovan även för senaste beställning.

Inet
Utmärkt
(500+)
r
robhol0
7 omdömen
Utmärkt9 månader sedan

Jag har under de senaste 15 åren handlat några gånger från INET och alla gånger har allt skötts exemplariskt. För mig visar det på att INET har hållit en bra nivå hela! Inget undantag denna gång heller. Bra jobbat och fortsätt så här.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
r
robhol0
7 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Det tar lite tid att få prylarna, men det är angivet också. Bra med uppdatering om vad som händer under "resans gång" och slutligen skickas ett komplett kvitto som PDF (så man slipper göra en utskrift från webläsaren). Jag är fortsatt nöjd med butiken och kommer säkerligen att fortsätta handla där!

POWER
Utmärkt
(500+)
r
robhol0
7 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Bra hemsida (tillräckligt informativ, men självklart kan ännu mer produktinfo anges), skapliga priser och fraktfritt. Snabb leverans! Allt som allt är jag nöjd (andra gången jag beställt från Power)!

Teknikproffset
Bra
(500+)
r
robhol0
7 omdömen
BraRedigerades 12 år sedan

Allt ok med beställningen och hanteringen i kassan. Det som drar ner betyget är enbart den dåliga packningen som helt i onödan förstörde ett stort antal DVD-fodral. Återstår att se hur reklamationen hanteras. I övrigt nöjd så här långt. Reklamationen är klar och åtgärdad föredömligt av Teknikproffset. Det hela gick med vändande post - bra skött!!

Kvarnvideo
Bra
(261)
r
robhol0
7 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Efter att ha skaffat konto och loggat in fungerar allt till belåtenhet.

Bokus
OK
(500+)
r
robhol0
7 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

+ Beställningsprocedur väldigt bra om man har konto - allt finns sparat inklusive MedMera-kort. + Gratis leverans om man inte har alltför bråttom. - Packningen är lite i underkant (utan att vara dålig) vilket resulterar i små defekter på böcker, dvs tilltryckta partier, främst hörn eller lite vikta hörn.