Prisjakt

ner0

Medlem sen 2005-09-10
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Spelexperten
Utmärkt
(500+)
n
ner0
11 omdömen
OK3 månader sedan

Bra butik med bra priser. Men det som drar ner betyget avsevärt är att de skickar med Schenker. "Snabba leveranser" som det står på hemsidan innebär i praktiken en veckas leveranstid för varor som finns i deras lagersaldo.

Amazon.se
OK
(500+)
n
ner0
11 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Föråldrad hemsida och usla på så många sätt. - Orimligt lång leveranstid om du inte vill betala för deras abonnemang. Helt störtlöjligt i Sverige där i stort sett alla återförsäljare erbjuder snabb och gratis/billig frakt. - Skickar dina produkter var för sig. Hallå? Var är klimattänket någonstans? - Urusla produktbeskrivningar som gör dig osäker på om du faktiskt köper rätt produkt. Enda anledningen till varför jag inte sätter det lägsta betyget är för att de i väldigt sällsynta fall har produkter i lager som ingen annan har. Men jag skulle aldrig använda Amazon mer än i dessa "nödfall".

Allt på ett kort
n
ner0
11 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Vill verkligen uppmärksamma denna trevliga affär. Väldigt trevligt bemötande via mejl och snabb och välpaketerad leverans.

Bose SoundSport IE for Android Devices
Full Star 1
3.3
(3)
n
ner0
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Sämsta hörlurarna jag någonsin ägt. Du får med tre storlekar på gummiproppar och passar ingen så är du körd. Jag måste köra med large som är den enda som inte trillar ut ur öronen när jag joggar och de är för stora att det ömmar i öronen efter vara ett par minuters användning. Ljudet är grötigt och saknar detaljer i både basen och diskanten. Ljudisolering är inte att tala om. Du hör allt som händer runt omkring även med musik igång. Kan vara en fördel ut trafiksäkerhetsperspektiv men irriterande på gymmet där du vill kunna fokusera på träningen. Sladden känns bräcklig och det skulle inte förvåna mig om de har kort hållbarhet. Att den är kort hjälper dessutom inte när det kommer till praktiskt användning och slitage. De här hörlurarna hade kostat max 199 kr om det inte stått Bose på dem. Köp andra hörlurar är mitt råd!

SoundMAGIC E10 In-ear
Full Star 1
4.5
(76)
561 kr
n
ner0
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Vilka kämpar! Jag har aldrig ägt ett par hörlurar som fått ta så mycket stryk som dessa. Lagerjobb, träning, spöregn, evigt pillande på gummipluggarna vid tristess, you name it! Har ägt detta par i fem år nu och de fungerar och låter lika bra som de gjorde i början. Och på tal om ljudet. Jag har ägt många hörlurar under åren (tills jag köpte dessa) och det har alltid varit något skevt med ljudet hos tidigare hörlurar. Antingen har diskanten skurit i öronen eller så har basen gjort att jag undrat över om jag har lock i öronen. Dessa lurar har ett välbalanserat ljudspektrum och gör musiken rättvisa. Trots att jag lyssnar mycket på elektronisk "dunka dunka" så saknar jag varken extra diskant eller bas. Självklart är ljudet inte lika fylligt som ett par rejäla On ear-lurar men hur skönt är det att gå runt med sådana lurar en hel dag? Jag stoppar in dessa lurar i öronen på morgonen och glömmer nästan att de sitter i under dagen. Visserligen må jag kanske ha perfekta örkanaler för dessa lurar vilket kanske inte alla har men för mig sitter de helt prefekt. Sett till hur många år jag haft dessa redan och att de inte visar några som helst tecken på att lägga av snart så har detta varit en ren investering. Kommer definitivt köpa ett likadant par när dessa lägger av. En större trotjänare får du leta efter!

cdkey.se
OK
(402)
n
ner0
11 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Ärligt talat var jag skeptisk mot sidan på grund av det för mig okända upplägget. Men det fungerade kalasfint. Fick koden samma sekund som betalningen var slutförd. Med dessa priser kommer jag garanterat att handla här igen.

Elgiganten
Bra
(500+)
n
ner0
11 omdömen
BraRedigerades 17 år sedan

Har bara gott att säga om El-gigantens butik i Eskilstuna. Köpet gick smidigt och förutom en tids väntan vid varuutlämningen så var allt perfekt. Trevligt bemötande av personalen dessutom.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
n
ner0
11 omdömen
OKRedigerades 17 år sedan

Dustinhome fungerar väl okej...men varför skickar de små saker som inte är större än ett DVD-fodral i "stora" kartonger så man måste hämta ut det på posten istället för att få det i brevlådan?

Sony Bravia KDL-32V2000
Full Star 1
4.8
(16)
n
ner0
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 18 år sedan

Klockren TV! Kan inte hitta något som är dåligt på den (förutom antalet ingångar, men det är såna smällar man får ta när man blir bortskämd med sådan kanonbild!).