Prisjakt

StAn

Medlem sen 2014-08-01
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
S
StAn
3 omdömen
Utmärkt8 dagar sedan

Smidigt och kundvänligt. Tydlig information vid köp. En trygg näthandel.

POWER
Utmärkt
(500+)
S
StAn
3 omdömen
UtmärktRedigerades 10 månader sedan

- Problem med att logga in för få sin bonus och ett för tidigt lovat leveransdatum. Anledningen är Mediamark blir Power och IT Tekniker håller på att flyttar allting till Power. + Leveransen tog 3 vardagar från beställning vilket är väldigt bra. + Det stora pluset är produkten SONY SRS-XB13B BT. Jag är imponerad av dess anmärkningsvärda ljudkvalitet trots sin storlek och för det priset. Bluetooth-anslutningen är enkel och snabb. Den har en mikrofon så att du kan använda den för att svara på telefonsamtal. Vill man ha mer ljud kan man köpa två av dem och koppla ihop dem. Det kommer alltid att finnas bättre högtalare men med tanke på priset och att den är vatten och dammtät är detta ett oslagbart alternativ.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
S
StAn
3 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

ComputerSalg har alltid ett bra pris på de produkter som jag har eftersökt. Jag kan inte minnas att jag har blivit besviken en enda gång. Man kan till en början bli lite förskräckt när man får den första leverans aviseringen. Som till exempel denna gång då jag beställde den 7 oktober och första aviseringen visade leverans den 18 oktober d.v.s. 11 dagar. Men den ändrades senare till 13 oktober d.v.s. 6 dagar vilket är helt ok enligt mig.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
S
StAn
3 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

I rådande tider då covid-19 orsakar leveransproblem och höjda priser så bevisar ComputerSalg motsatsen och är i mina ögon nummer 1 i ligan över bästa nätbutiker.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
S
StAn
3 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bäst pris och snabb frakt.