Prisjakt

perfol

Medlem sen 2007-06-11
11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
WhiteAway
Bra
(500+)
p
perfol
11 omdömen
BraRedigerades ett år sedan

Köpte en tvättmaskin med bra pris. Stod att det var fri frakt och leverans inom 1-3 vardagar. Efter 2 vardagar står tvättmaskinen på trottoaren, det var bra, men jag såg ingen annan möjlighet att få hem den inom 1-3 dagar än att betala 199 kr extra i kassan, och välja ett tidsspann för leverans som var 9 timmar långt istället för 4-6 som anges. Edit: Ändrar omdöme efter att whiteaways kundtjänst (eller kundtjänst på tretti.se om man ska vara noga - samma företag?) snabbt och smidigt justerat priset och plockat bort fraktkostnaden efter kontakt.

Hardloop
OK
(15)
p
perfol
11 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Aldrig handlat från innan, men fick en mycket positiv upplevelse av både köp och den retur jag blev tvungen att göra. Smidigt och snabbt hanterat hela vägen, trots att varan (ett par skor) skickades från och returnerades till Frankrike. Enbart kommunikation på Svenska, och kontinuerliga uppdateringar om statusen.

Proshop
Utmärkt
(500+)
p
perfol
11 omdömen
Usel2 år sedan

Anger orimliga "förväntade leveranstider" för att locka köpare.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
p
perfol
11 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra pris, snabb leverans och smidig retur när jag råkat köpa fel produkt.

Sony Xperia Tablet Z4 SGP712
Full Star 1
4.2
(12)
p
perfol
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Helt nöjd. Tunn, lätt, välbyggd och vattentät (utan luckor för kontakterna) . Tillsammans med Sonys "Style Cover SCR32", som passar och fungerar perfekt får jag en riktigt lyxig och funkis platta. Riktigt bra prestanda gör att allt flyter silkesmjukt, även med mycket installerat och igång. Klockren för spel. Med ett 128 GB minneskort för några hundralappar ryms bl.a. hela barnens filmsamling plus en rejäl Spotify offline-cashe, utan att knapra på plattans eget minne. Bra med NFC, busenkelt att ansluta ljudanläggning, kamera, hörlurar etc med en enkel dutt. Många bra Android-funktioner förstås, som stöd för flera användare. Jag har inte alls upplevt det missljud från högtalarna som några rapporterat, tycker tvärt om det låter riktigt bra, inte minst med tanke på hur tunn plattan är. Stöd för High-res Audio och diverse ljudoptimeringstekniker ska väl också märkas, om man är ljudnörd. Jag spelar mest upp från Spotify till Sonys srs-x99, det låter riktigt bra i mina öron. Skärmen är vackert neutral i färgerna, skarp och fin. Från början tyckte jag ibland att jag inte kunde dra upp ljusstyrkan så långt. Har sedan insett att det är den automatiska justeringen som gör ett riktigt bra jobb med att hitta en vettig inställning, som både gör plattan vilsam för ögonen och ger bra läsbarhet. Om man slår av den i inställningarna kan man kräma upp till den verkliga maxstyrkan, då lyser det rejält.. Plattan har fullt stöd för USB-otg, vilket är fantastisk användbart om man t.ex. ofta flyttar eller kopierar filer mellan olika datorer/enheter, vill tömma bilder från en kamera eller spela upp media direkt från ett usb-minne. Sony anger att den tar usb-minnen på max 32 GB, jag använder flera med 64 GB utan problem. (Sony borde förrästen leverera plattan med ett sånt minne, med både fullstor usb och micro-usb på samma minne, så skulle fler få upp ögonen för hur användbart det är till vardags.) Förmodligen en av de bättre kamerorna i en surfplatta, och en bra kamera app med en del festligheter, om man är road av sånt (barnen gillar det!) Negativt? Tja, kameran skulle vara mer användbar om den hade belysning/blixt (men det finns ju inte på någon annan platta heller). Den kunde gärna ha en micro-HDMI för direktspegling till tv, också ovanligt på mobiler och surfplattor tyvärr. Annars har jag faktiskt svårt att komma på något att klaga på.

Sony SRS-X99 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.7
(7)
p
perfol
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mycket kompetent anläggning, med fantastiskt ljud i smidigt format. Till skillnad från t.ex. Sonos liknande högtalare såsom Play:5 är Sonys anläggning inte begränsad till att enbart spela via nätverk, utan kan också ta emot ljud direkt via Bluetooth, usb, eller vanlig 3,5 mm-sladd. Det gör den mer familjevänlig och flexibel. Själv spelar jag nästan enbart via Bluetooth, vilket går busenkelt att koppla upp med nfc - bara att dutta mobilen eller plattan mot högtalaren när man går förbi. (funkar inte med Apple-prylar förstås, som saknar nfc. Men det är ju inte Sonys fel..) Bra stöd för alla tänkbara appar, Google cast, Airplay osv och spelar upp vilka filformat som helst, inklusive HighRes Audio format som flac mm. Välljud i lyxförpackning. Finns en del negativt att läsa om att den glansiga/glasiga ytan skulle bli kladdig, men jag vet inte varför man skulle kladda på den överhuvudtaget. Däremot håller jag med om att fjärrkontrollen (som funkar perfekt) känns lite onödigt kantig i handen. Har aldrig varit med om att anslutningen brutits, trots att jag spelar från en rad olika enheter, båda Android och ios.

Sandstrøm Constellation Orion SCORI15E
Full Star 1
2.7
(3)
p
perfol
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

För storlek och pris en bra högtalare, med smidigt format och vettigt ljud - förvånansvärt fylligt. Tålig för utomhusbruk, med gummilucka över anslutningarna, laddas med standard micro-usb. Mycket smidig att ansluta tack vare nfc. Enda nackdelen jag hittat är att konstruktören fått ett hjärnsläpp när upphängningsögglan satts i burkens framkant, det gör att den aldrig kommer att hänga plant och stabilt mot någon vägg eller annan yta. (eller kunna bäras bekvämt om man som jag köpt den för att hänga på kroppen)

RunForest
p
perfol
11 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Bra kundtjänst, bra pris och bra leverans - kommer att handla fler gånger.

Inet
Utmärkt
(500+)
p
perfol
11 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Klockrent! Beställde ett datorpaket inklusive montering - bra kundservice, bra pris, bra bygge, snabb leverans. Vad mer kan man önska?