Prisjakt

Banbon

Medlem sen 2007-09-12
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Jays a-Jays Five for Windows In-ear
Full Star 1
4.4
(11)
B
Banbon
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket bra ljud. Sitter riktigt bra om man hänger dom över örat istället för att stoppa in dom "som vanligt". Funkar med android.

JAYS Online Store
B
Banbon
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Problemfritt, snabb leverans.

Troll Two Bedside Crib Spjälsäng 95x46cm
Full Star 1
3.2
(6)
1 895 kr
B
Banbon
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Köpte denna säng för att den är liten och fick plats i vår lilla lägenhet. Utöver det lämnar den mycket att önska. Först och främst så välter den mycket lätt eftersom tyngdpunkten hamnar högt upp, detta borde vi ha fattat av att bara se på den. Vi hade den på lägsta läget men den var ändå väldigt instabil. Som tur var ramlade den aldrig, men det var bara för att vi säkrade fast den i vår säng med snören. Det blir en stor glipa mellan sängen och spjälsängen vilket leder till att det inte blir mycket till bedside crib. Om man inte säkrar fast den så kommer man heller inte kunna fylla ut glipan för då rullar/glider den iväg. Grinden är jättetrög och man måste ta i för att få ner den så det är risk att man klämmer barnet om man inte är uppmärksam. Man har ingenstans att sätta ner benen om man har spjälsängen bredvid sin säng och det är riktigt svårt att hålla på och tråckla ut bebisen när man ligger ner så man måste ändå hålla på och gå upp på knä. Detta är i och för sig ett allmänt problem för alla bedside cribs. Den är lite väl liten. Vår bebis började slå in i spjälorna med armar och ben redan runt 2 månader. Köp en vagga istället eller nån variant av "baby nest" om ni vill ha bebisen nära.

HP 550 FU409EA
Full Star 1
4.8
(4)
B
Banbon
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan

Grym dator för det priset. Perfekt dator om man inte ska spela något särskilt krävande. Man får 1Gb extra ramminne om man beställer den från komplett.

Tretti
Bra
(500+)
B
Banbon
8 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Mycket bra butik. Billiga och snabba. Har beställt två gånger från dom, har fått grejerna dagen efter beställning båda gångerna.

Philips Series 3000 QT4020
Full Star 1
5
(2)
B
Banbon
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Riktigt bra och enkel trimmer. Om du inte behöver massor extra distans grejer (som man ändå inte använder) så är denna asbra. Beställde från tretti.se fick den efter en dag.