Prisjakt

Tommy

Medlem sen 2019-05-07
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Lenovo.se
Dålig
(26)
T
Tommy
4 omdömen
Usel2 år sedan

P1 Gen4 med massor av problem men får ingen kontakt med support trots upprepade försök på olika kanaler och supportärendesidor. Hopplöst dåligt företag, skulle aldrig rekommendera någon någonsin att köpa lenovo!

Microsoft Surface Precision Mouse
Full Star 1
4.3
(4)
861 kr
T
Tommy
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Testa Logitechs Mx master 2 och 3 men lämna tillbaka p.g.a hög ljudnivå och taskig bluetooth kommunikation med mac. Testa denna och första gången den låg i handen kände jag att den får kosta nästan vad den vill, den ska jag ha! Känns långt ifrån smäckig och med skön silikon/gummistruktur. Haft den i 3 månader och är supernöjd! Personligen tycker jag designen är mycket snyggare än Logitechs också. Det enda jag kan sakna lite är logitechs tumstöds-knapp och usb-c, men den lever jag lätt utan då denna mus är så mycket bättre på alla andra plan!

Electrolux Pure A9 PA91-604
Full Star 1
3.7
(15)
3 966 kr
T
Tommy
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Inte alls nöjd för dom pengarna! Appen är buggig, onödigt rörig och har dålig funktionalitet. Försöker köpa nya filter men det är ett helvete... En stjärna för designen och att den är tyst men samtidigt flyttar mycket luft.

Philips
Dålig
(58)
T
Tommy
4 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

VARNING FÖR PHILIPS! Jag som många andra har grava problem med Philips supporten! Köpt eltandborste för över 2000kr som jag ville få returnerat pga att de inte packat ordentligt och det var skadat, 2 gånger! Nu har de även slarvat bort den andra returen på sitt egna lager. De vill inte veta med sig om spårningsnumret de skickat ut till mig och nu har de slutat svara. UPS har bekräftat leverans av returen och att Philips bokat retursedeln. Över en månad har gått utan att jag har några pengar tillbaka! VARNING! Edit: Nu har jag äntligen fått pengarna tillbaka, efter många mailväxlingar! 1,5 månad tog det bara.