Prisjakt

Jmac

Medlem sen 2008-02-26
34
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Söderströms Skog&trädgård
Bra
(2)
J
Jmac
34 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Bra pris, snabb och korrekt leverans. Super nöjd.

Ditur.se
Bra
(6)
J
Jmac
34 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Mitt omdömme baseras på den lilla erfarenhet jag har av Ditur. Jag beställde en Seiko klocka på rea riktigt billigt och den levererades snabbt. Kan inte vara nöjdare än så, och jag kommer inom kort beställa därifrån igen.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
J
Jmac
34 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Enkelt att handla och snabb leverans

Baxi Bonus Air 10
Full Star 1
1
(1)
J
Jmac
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Uppdatering sänker till 2 stjärnor Efter ett halvår har det blivit problem, och garanti ärenden verkar fungera riktigt illa hittills. Efter att ha skapat ett ärende på Baxi.se fick jag ingen respons, ringde och mejlade därefter. Har inte fått någon form av respons av att ärendet är mottaget eller status. Uppdaterar omdöme när problemen är lösta. Ursprungligt omdöme 9 stjärnor. Mycket prisvärd, simpel, kraftfull och robust luft/vattenvärmepump. Drar av en stjärna för att den är lite väl simpel i styrningen. I övrigt mycket flexibel pump som inte kräver massa extra dyra tillbehör för att installeras i olika konstellationer. Skulle vara trevligt om Baxi kunde erbjuda ett shunt paket som passar styrningen samt ett markstativ.

Samsung S32F351 32" Full HD
Full Star 1
4
(4)
J
Jmac
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Prisvärd skärm, underbart med en vit skärm som inte är vitbeskattad. MEN man ska inte förvänta sig någon kvalitetspanel, 1080p upplösning är alldeles för låg vid 31.5" och den känns långsam i gemförelse mot andra 60Hz paneler vi har. Foten till skärmen är ful, jag förstår varför men iallafall. Ingen skärm för den kinkiga, men jag stod ut i ett år.

Billigteknik
Bra
(500+)
J
Jmac
34 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bra priser och snabb leverans.

AOC Q3279VWF QHD
Full Star 1
4
(15)
J
Jmac
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Super nöjd, hittade ingen skärm som slog denna i prisklassen max 4000:-

Bosch MoveOn BGL35MON 6
Full Star 1
3.7
(3)
J
Jmac
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Till priset sett otroligt prisvärd. Hade innan en E-lux som var tre gånger så dyr, men usel kvalité. Bosch MoveOn känns väldigt lätt var förvånansvärt tyst, och framförallt så känns som plasten har en mycket högre kvalitét jämfört mot E-lux som föll i bitar.

Clas Ohlson
Utmärkt
(423)
J
Jmac
34 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Långsam E-handel som inte håller utlovade tider. Fysiska butiken är bättre men saknar ofta artiklar som finns på nätet. Droppen blev när jag beställde PLA fillament (till bra pris) från clasohlsson.se samt från TME.EU i Polen. Ordern från Polen har jag på mitt skrivbord, medan ordern från Clas Ohlsson inte är skickad än.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
J
Jmac
34 omdömen
OKRedigerades 8 år sedan

Skickade inte min order förrns jag frågade vad det var som hindrade leverans. 4 tim. efter mitt mejl så var ordern skickad utan någon närmare förklaring mer än att det blivit förseningar. Förväntade mig bättre av Dustin.