Prisjakt

Bennythomas

Medlem sen 2008-10-07
10
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Mekster.se
Utmärkt
(500+)
B
Bennythomas
10 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Låga priser, bra utbud, snabb leverans. Kanon!

Proshop
Utmärkt
(500+)
B
Bennythomas
10 omdömen
Dålig5 månader sedan

Förr en kanon-sajt med både snabba leveranstider och låga priser. Numera ingetdera tyvärr. Sorgligt. Framför allt leveranserna ör usla, tar för lång tid.

POWER
Bra
(500+)
B
Bennythomas
10 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra pris och utmärkt service! Jag hade förbeställt en vara till ett visst pris men Power sänkte sedan priset vid release. Då fick jag mellanskillnaden återbetald.

Adlibris
OK
(500+)
B
Bennythomas
10 omdömen
Usel6 år sedan

Kan bara hålla med många av de andra kommentarerna som går att läsa här: det är horribelt jäkla uselt hanterat vad gäller leverans av vara. Så här ska det inte fungera om man vill konkurrera på näthandelsmarknaden. Jag har, liksom övriga kritiker, fått vänta helt otroligt länge. Deras "uppskattning" av leveranstid stämmer inte överhuvudtaget. Om möjligt: undvik Adlibris

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
B
Bennythomas
10 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Bra pris, snabb leverans!

Lindgrens Radio-TV
B
Bennythomas
10 omdömen
BraRedigerades 9 år sedan

Jag beställde en produkt, vars lagersaldo tydligt indikerade att varan fanns hemma och var beställningsbar. Dagen efter fick jag dock ett kort mail där det framgick att varan ej fanns i lager och prognos när ytterligare exemplar skulle komma in kunde inte ges. Det kändes oprofessionellt och jag vänder mig till andra leverantörer i fortsättningen, om ingen radikal förbättring sker. Edit: jag fick kort därefter via mail mer info om anledningen SAMT en reservation på ny produkt som var på ingång. Allt gick dessutom oerhört fort. Intrycket och därmed även betyget kan därför inte bli annat än topp. Fortsätt så!

Fyndiq
Dålig
(500+)
B
Bennythomas
10 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Urusel leveranstid. Utlovar ett par dagar men det kan man ju glömma. Har man inget emot att vänta och godtar ovan nämnd lögn så funkar det väl. De har väl åtminstone okej priser? För något ska de väl ha som är okej, får man hoppas..